- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.081
ronyacım sana bol yumurtalar diliyorum canım arkadaşım doktor muayenelerin inşallah hayırlı sonuçlar verir
canım ovülasyon günlerimde eşim çok fena hastaydı yüksek ateşi vardı değerlendiremedik ama ben ovülasyon testini yaptım yinede 14.gün çift çıktı o günde eşim gece çalışıyodu hasta olduğu için hastaneye gidip eve gelmişti ,yazık hasta hasta illada yapalım diye tuturdu jelide kullandım bacaklarıde diktim ama sadece bir gün başkada bişey olmadı,o yüzden hiç ümidim yok bu ay
bu gün farklı bi topikte okudum bi arkadaşın hamile kaldığı ay eşinin milimdeki sayısı 14 milyonmuş ,sevindim demekki 14 milyonlada oluyomuş
ronya nazlı kuşum 6adet içiyorsun değilmi ,başka ne kullanıyorsun:)
kızlar kaan hocanın iç kolidorunda kocaman bir çerçeve var bebeklerinin resmini koyarak tşk mektubu yazmışlar resmin altına sizin sayenizde diye ne kadar gurur verici pamuk adam kaan hoca ya :)))))))
bende kocaman çiçek yaptırıcam inşallah
ronya nazlı kuşum 6adet içiyorsun değilmi ,başka ne kullanıyorsun:)
canım olmazmı olur önemli olan milimdeki sayıdan çok toplamdaki sayı ve toplamdaki hareketlli sperm sayısı.sizin miktar iyiydi hatırladığım kadarıyla harekette iyiydi
inşallah kısmette varsa olur
yağmurcum neden elevit kullanmıyosun
ya bende yazıcaktım sayfalar akmaya başladı yine kaçırdım,RONYA cım en iyisini yaparsın en azından varmı yokmu emin olur ona göre günlerini daha verimli değerlendirirsin ve inşallah tutturursun
canım 4 tane arginmax
2 tane hayıt kapsül
1 tane balık yağı kapsül
midem alt üst oluyor artık ::93:
elimdeki haplar hem çıllenmiş hemde çatlamış kullanılamaz mı daha :?
evet meri lerin volum cok yuksek cok sanslilar
evet meri lerin volum cok yuksek cok sanslilar
hayıt kapsulunu nerden aldın kı:?
evet benimde 0,1 ml volüm var :)))))))
evet benimde 0,1 ml volüm var :)))))))
ronya senin kızın olursa avatarındaki kıza benzer kesin sana çok benziyo :)))))))))
kuzum sabır hormonlar düzeldikçe süpermenler atağa geçecek
volumler artacak pammuk arkadaşım benim
canım boşver hayıt kapsülünü
bende hormonel sorunlar var ondan alıyorum hayıtı
herşey yolundaysa hiç kullanmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?