- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.121
gingo da artırıyor volümü
kızlar bişey sorucam biraz özel ama merak ediyorum kusura bakmayın
ilişkiden sonra spermleri gözle görebiliyomusunuz siz ben görüyorum böyle minik minik solucan gibi duruyorlar dikkat ettiniz mi hiç
ben senin güzel günlerini göreceğimden o kadar eminimki
burdan ben hamileyimm diye yazacaksın ve bunu hayal ederken bile gözlerim doluyoor
sen gerçek bi savaşçısın
sende harika bir insansın biliyomusun çok tşk ederim desteğiniz beni güçlendiriyor
canım o zaman sende hayıt kullan tüm hormonları dengeliyor
bana çok iyi geldi
canım inşallah hepimizin yüzü gülsün artık biran önce
kızzzz hiç görünürmü delüü seni
kızlar proxeed almam lazım preseed almam lazım ve ben artık korkuyorum ebaydan alsam takılır değilmi yine gümrükte
benim gördüklerim ne peki anlmadım şimdi ben onları sperm zannediyodum değilmiki
kris ne olabilir onlar çok küçük kafasız solucan misali iğğğğğğğğğ
kızlar ben yeni ebaydan sipariş verdim
3 ayrı satıcıdan aldım ürünleri
biri her biri yaklaşık 50 tl değerinde
toplamda 160 tl tuttu takılırmı acaba gümrüğe
kızlar bişey sorucam biraz özel ama merak ediyorum kusura bakmayın
ilişkiden sonra spermleri gözle görebiliyomusunuz siz ben görüyorum böyle minik minik solucan gibi duruyorlar dikkat ettiniz mi hiç
what? anlamadım ciddenmı?
Allah korusun canım çok sinir bozucu bişey bakın şöyle söyleyeyim ocak ayı itibariyle yeni bir düzenleme çıkmış vitamin tarzı şeylerin alımı yasaklanmış ve aldığın vakitte tarım ve köyişlerine onaylatmak gerekiyormuş bir sürü iş inşallah takılmaz ronyacım çok üzülürüm
Allah korusun canım çok sinir bozucu bişey bakın şöyle söyleyeyim ocak ayı itibariyle yeni bir düzenleme çıkmış vitamin tarzı şeylerin alımı yasaklanmış ve aldığın vakitte tarım ve köyişlerine onaylatmak gerekiyormuş bir sürü iş inşallah takılmaz ronyacım çok üzülürüm
kızlar ben yeni ebaydan sipariş verdim
3 ayrı satıcıdan aldım ürünleri
biri her biri yaklaşık 50 tl değerinde
toplamda 160 tl tuttu takılırmı acaba gümrüğe
pamuk bu swanson sana niye böyle yaptı anlamdım ben uyarı maili atmaları gerekiyodu ,canım inan çok üzüldüm ama boş ver başının gözünün sadakası say artık
ayy satıcı bunu bilmiyomu pekala yani en azında uyarıda bulunması gerekiyor
benim tek tek satıcılarda aldığım ürün 50-60 tl arası bişey çok sorun yaratmaz diye düşündüm ama
umarım öyle bi aksilik olmaz çok üzülürüm
canım o kadar saçmaki o kadar mail yolladım ve gönderdiği şey ürünlerinin indirimde olduğunu gösteren bir mail çok saçma ama artık üzülmüyorum dediğin gibi başımın gözümün sadakası dicem ama sadaka nereye gitti :)))))
meri sen nasıl görüyosun spermleri hayatım inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?