Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah hepimizin yüzü gülsün artık biran önce

amin canımmmmmmmmmmmmmmm

kızlar proxeed almam lazım preseed almam lazım ve ben artık korkuyorum ebaydan alsam takılır değilmi yine gümrükte

kızlar ben yeni ebaydan sipariş verdim
3 ayrı satıcıdan aldım ürünleri
biri her biri yaklaşık 50 tl değerinde
toplamda 160 tl tuttu takılırmı acaba gümrüğe

kızlar ben yeni ebaydan sipariş verdim
3 ayrı satıcıdan aldım ürünleri
biri her biri yaklaşık 50 tl değerinde
toplamda 160 tl tuttu takılırmı acaba gümrüğe

Allah korusun canım çok sinir bozucu bişey bakın şöyle söyleyeyim ocak ayı itibariyle yeni bir düzenleme çıkmış vitamin tarzı şeylerin alımı yasaklanmış ve aldığın vakitte tarım ve köyişlerine onaylatmak gerekiyormuş bir sürü iş inşallah takılmaz ronyacım çok üzülürüm

pamuk bu swanson sana niye böyle yaptı anlamdım ben uyarı maili atmaları gerekiyodu ,canım inan çok üzüldüm ama boş ver başının gözünün sadakası say artık

ayy satıcı bunu bilmiyomu pekala yani en azında uyarıda bulunması gerekiyor
benim tek tek satıcılarda aldığım ürün 50-60 tl arası bişey çok sorun yaratmaz diye düşündüm ama
umarım öyle bi aksilik olmaz çok üzülürüm

pamuk bu swanson sana niye böyle yaptı anlamdım ben uyarı maili atmaları gerekiyodu ,canım inan çok üzüldüm ama boş ver başının gözünün sadakası say artık

canım o kadar saçmaki o kadar mail yolladım ve gönderdiği şey ürünlerinin indirimde olduğunu gösteren bir mail çok saçma ama artık üzülmüyorum dediğin gibi başımın gözümün sadakası dicem ama sadaka nereye gitti :)))))

ronyacım ben proxeed aldığımda satıcıya hemen söyledim gümrükte takılmasını istemiyorum diye belirtmiştim onlarda merak etmeyin 150 dolar altı fiyatlı gözükecek demişti ebaydan aldığın ürün belli bile olmuyor korkma sen şimdi bişey olmaz inşallah

neyse artık canım dediğin gibi olan oldu,gümrükte el konulan ürünlerin sonunu biliyomusun peki,ben biraz biliyorum tamamı değil belki ama sonları farklı oluyo,

bende öğrendim o yasayı arkadaşı aramıştım dediğin gibi artık yurt dışlndan vitamin tarzı ilaçlar için onay gerekiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…