Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçen ay 6. da oldum normalde 3 4 gün öne gelmesi gerkiyo ama düzeni değişti geçen ay

4 şubat olabilir yada o tarihlerde,gögüs belirtisi başladı zaten

mericim canım hemşom seninde hamile olmanı inan çok istiyorum en yakın zamanda güzel haber verirsin inşallah bize

artık sabırla bekliyorum ronyam iğnelere bugün 18 gün oldu 1 ay olunca kaan hocanın yanına gidicez gelişmeleri çok merak ediyorum doğrusu :)))

ben senin güzel günlerini göreceğimden o kadar eminimki
burdan ben hamileyimm diye yazacaksın ve bunu hayal ederken bile gözlerim doluyoor
sen gerçek bi savaşçısın

canım benım fsh şım hep 12 çıkyordu ,saraçoğlunun kurleriyle falan 7 ye düşmuştü, hormonum yuksek anlıyacağın:))))))

canım o zaman sende hayıt kullan tüm hormonları dengeliyor
bana çok iyi geldi

evet meri lerin volum cok yuksek cok sanslilar

bim volüm 2 yıldır 4 cc nin üzeride son teste 5.5 cc di

ama artırdığımız değerler yüksek ateş sebebiyle düşmüş olabilir,eşimi hasta olduğumda göndericem teste tekrar bakalım nu duuma gelmiş spermler

fsh da baktırıcaz kaan hoca 1 ay sonra tekrar mail at demişti

canım aman dur deme öyle
benim eşimde en son hastalandığında çok ateşlendi
ben o arada gitti spermcikler diyom sürekli eşim bi bakış attı bana
koyun can derdinde kasap et derdinde dedi :78:
ama napayım eşim hasta olunca ilk aklıma spermcikler geliyoo

kızlar geldi benımki ,aşşağıda üst katta size yazacağım diye ellerim uyuştu ,Allah kımseyi dublex ewlw imtihan etmesin ,çok zor çokkkkkkk(((((

ben çok korkuyorum ronya fena ateşlendi bizimki kaç tane serum iğne yedi ancak düşürebildik bir hafta kadarda antibiyotik kullandı

testi 2 ay sonra yaptırıcaktım ma bu ay göndericem bakalım artık

kızz deme öyle Allah kimseyi evsiz barksız kalmakla imtihan etmesin
düşünsene bu soğukta evsiz insanları
donarak ölüyolar

öyle valla bizim gaz yeni bağlandı 2 ay ufoyla idare etmeye çalıştık 170 metre kare evde donuyodum resmen içim ısındı valla ,düdüt yapmak bile istemiyodum banyoda üşüyorum diye

allah kimseyi soğukta bırakmasın

ben çok korkuyorum ronya fena ateşlendi bizimki kaç tane serum iğne yedi ancak düşürebildik bir hafta kadarda antibiyotik kullandı

testi 2 ay sonra yaptırıcaktım ma bu ay göndericem bakalım artık

bişey olmamıştır inşallah sıkma canını
gönlümüzü ferah tutalım

kızlar bişey sorucam biraz özel ama merak ediyorum kusura bakmayın

ilişkiden sonra spermleri gözle görebiliyomusunuz siz ben görüyorum böyle minik minik solucan gibi duruyorlar dikkat ettiniz mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…