- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.141
ronyacım ben proxeed aldığımda satıcıya hemen söyledim gümrükte takılmasını istemiyorum diye belirtmiştim onlarda merak etmeyin 150 dolar altı fiyatlı gözükecek demişti ebaydan aldığın ürün belli bile olmuyor korkma sen şimdi bişey olmaz inşallah
ronyacım ben proxeed aldığımda satıcıya hemen söyledim gümrükte takılmasını istemiyorum diye belirtmiştim onlarda merak etmeyin 150 dolar altı fiyatlı gözükecek demişti ebaydan aldığın ürün belli bile olmuyor korkma sen şimdi bişey olmaz inşallah
ürün belli olmuyor derken içeriğimi demek istedin
canım birde etk bir satıcıdan yüklü alışveriş yapmadığım için içim rahat ama yinede belli olmaz :93:
kızlar kaan hocanın iç kolidorunda kocaman bir çerçeve var bebeklerinin resmini koyarak tşk mektubu yazmışlar resmin altına sizin sayenizde diye ne kadar gurur verici pamuk adam kaan hoca ya :)))))))
bende kocaman çiçek yaptırıcam inşallah
sende preseed yokmuydu zaten :26: proxed ide eczaneden al bence ben hep eczaneden aldımkızlar proxeed almam lazım preseed almam lazım ve ben artık korkuyorum ebaydan alsam takılır değilmi yine gümrükte
ronyacım bak neoldu ben ilk proxeed aldığımda 6 kutu aldım 272 dolardı sonra gümrükte takılır diye korktum ve satıcıya msj çektim oda dediki merak etmeyin aldığınız ürün 150 dolar altı gözükecektir dedi ve bana gelen kargoda ürüne ait hiçbir bilgi yoktu sadece fiyatı yazıodu ve gerçektende 92 dolar yazıyodu ürün içeriği belli bile değildi hayatım
yerim ben senide bebeğinide herşe istediğin gibi olur inş
bende seni yerim şekerlik :))))))) amin hepimizin inşallahhhhhhhhh
sende preseed yokmuydu zaten :26: proxed ide eczaneden al bence ben hep eczaneden aldım
bu arada benim kardeşin testi negatifama bir hafta oldu nerdeyse geçeli hiç atlamazdı şaşırdık birde hafif böyle lekelenme olmuş bi kaç gün arayla ama sökmemiş yani bakalım hayırlısı....
kızz deme öyle Allah kimseyi evsiz barksız kalmakla imtihan etmesin
düşünsene bu soğukta evsiz insanları
donarak ölüyolar
vallahi yaa
bu aksam sogugu gorunce icim fena oldu
yagmur buyuk evi sikayet ediyor
biz besige yer acamiyoruz:))))
kızlar bişey sorucam biraz özel ama merak ediyorum kusura bakmayın
ilişkiden sonra spermleri gözle görebiliyomusunuz siz ben görüyorum böyle minik minik solucan gibi duruyorlar dikkat ettiniz mi hiç
bende preseed var ama 1 tane daha almam gerekir diye düşünüyorum çünkü martta ilk denememi yapıcam belki yetmez :))))))))))
yağmurr sosyetik hatun
dublex evden şikayet ediyoo
benim gördüklerim ne peki anlmadım şimdi ben onları sperm zannediyodum değilmiki
benimde preseed almam lazım ama nerdennn
kızlar ben yeni ebaydan sipariş verdim
3 ayrı satıcıdan aldım ürünleri
biri her biri yaklaşık 50 tl değerinde
toplamda 160 tl tuttu takılırmı acaba gümrüğe
ayri saticidan aldiysan takilmama sansin buyuk
deger olarak az oldugu icin takilmazlar heralde
senin gordugun prostat semen
canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler
canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?