Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ürün belli olmuyor derken içeriğimi demek istedin
canım birde etk bir satıcıdan yüklü alışveriş yapmadığım için içim rahat ama yinede belli olmaz :93:

benim siparişlerin tutarı 92 dolardı

ürün belli olmuyor derken içeriğimi demek istedin
canım birde etk bir satıcıdan yüklü alışveriş yapmadığım için içim rahat ama yinede belli olmaz :93:

ronyacım bak neoldu ben ilk proxeed aldığımda 6 kutu aldım 272 dolardı sonra gümrükte takılır diye korktum ve satıcıya msj çektim oda dediki merak etmeyin aldığınız ürün 150 dolar altı gözükecektir dedi ve bana gelen kargoda ürüne ait hiçbir bilgi yoktu sadece fiyatı yazıodu ve gerçektende 92 dolar yazıyodu ürün içeriği belli bile değildi hayatım

yerim ben senide bebeğinide herşe istediğin gibi olur inş
kızlar proxeed almam lazım preseed almam lazım ve ben artık korkuyorum ebaydan alsam takılır değilmi yine gümrükte
sende preseed yokmuydu zaten :26: proxed ide eczaneden al bence ben hep eczaneden aldım
bu arada benim kardeşin testi negatif ama bir hafta oldu nerdeyse geçeli hiç atlamazdı şaşırdık birde hafif böyle lekelenme olmuş bi kaç gün arayla ama sökmemiş yani bakalım hayırlısı....

sağol canım arkadaşımm

kızlar bu arada sayfanın sağ tarafında l carnitinin reklamını yapıyolarr
o kadar çok konuştukki reklam için bizim topiği seçmişler

bende preseed var ama 1 tane daha almam gerekir diye düşünüyorum çünkü martta ilk denememi yapıcam belki yetmez :))))))))))

kadser keşke kardeşin hamile olsaydı (( valla bende çok merak etmiştim hayırlısı olsun canım tez zamanda hamile kalır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…