Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

arkadaşlar bebiş içinmi okuyoz 3 cuma üst üste

Slm kızlar, nasılsınız?

Eşim dün test yaptırdı ve çok şükür düzelmeye başlamış
sayımız ml de 10 milyon olduu:))
hareket de iyi sanırım a+b %54 :))
güsel dimi biz çok sevindik..

guzel ama dahada guzel olacak
hareket super tek sayiyi arttirmaya kalmis oda en basiti

bunda onceki sperm sayi ve hareket neydi ?
ne kullaniyor esin?

yok canim dusmez artik duzelme baslamis

esin ne kullaniyor suan?

Esra çok ısırar etme bence belki zamana ihtiyacı vardır..
Sende haklısın ama erkek milleti işte ..
Kimisi kabul ediyor kimisi etmiyor..
Bende eşime sigarayı bırak diye yalvarıyorum yok nafile,, spermlere zarar veriyor diyorum kabul etmiyor..
Sigara içen arkadaşlarının çocukları varmış onları niye etkilemiyormuşta onu etkiliyormuş..
Onların sayıları normalse etkilemez, sen düşük olanıda düşürüyorsun diyorum..
Offf bütün ilaçlarını kürlerini kullanırken gıkını çıkartmıyor ama sigaradan vazgeçmiyor..
Bin bir rica 1 paketten yarıma düştü, bugün kendi babamın yanında açtım konuyu nasihat verdi, inşş işe yarar...

Nun gözünüz aydın .. İnşşş böyle böyle normal değerlere gelir ..
Sevindim bizlerede umut oluyor..
Bizde önümüzdeki ay , şubatta yaptıracağız tahlil, yazacağım buraya inşşş güzel çıkar..

nun sizin değerlerde baya oynakmış haaaa. Ama eşinin değerleri artık yükselişe geçmiş düşmez bence de. Hadi bakalım 2011 hamiş topiği açmamıza az kaldı sanırım:)))))

Bilgecim senin eşinin değerleri tedaviye başlamadan önce iyiydi, eminim tedavi daha da yükseltmişdir. Darısı bizim başımıza:)))

Krisim şimdi benim eşim evicap 400mg,proxeed plus,keçiboynuzu kürü ve zeytinyağında bekletilmiş incir kullanıyor.Bunların dışında kullanmamaız gereken bişeyler daha var mı,yazarsan sevinirim

Bilgecim senin eşinin değerleri tedaviye başlamadan önce iyiydi, eminim tedavi daha da yükseltmişdir. Darısı bizim başımıza:)))

Boncuk değerler iyi derken ortalarda fena değil ama 2.5 yıldan fazla sürede normal yolla hamile kalamadım ..
Bu birazda benim hatam ama, düzensiz regl yüzünden ovuslayon takibi yapmadım hiç, ayağımı 2 saat yukarı uzatmadım, ayrıca birliktelikten sonra hemen ayağa kalktım ..vs. vs..
Bundan sonra bunlarada dikkat edeceğim ..
İlaçlarda fayda ederse , inşş gebelik gelir..
Umarım hepimiz doğal yolla hamile kalırız..
İnşş bzide Kris'in ulaştığı mutlu sona ulaşırız..
İnşş boncuk, başkada bişey denmiyor şu durumda..
Umut dünyası, umut ediyoruz..

Boncukcum sorunu yanitliyorum

canim teoman cem kadioglu varikosel varsa ameliyat sart demisti bize
varikosel sperm i bozar hamilelik olmaz olsada dusukle sonuclanir demisti
cunki varikoselin sperm in dna sini ve kalitesini bozdugunu soylemisti

sonra doktor sitesinden yaklasik 50 tane doktora tek tek sordum bunu
cogunluk ameliyatin fayda saglayacagi cevabini verdi
en son kaan hoca da yaptirin deyince hic dusunmeden ameliyat olduk biz

ama ameliyat gereksiz fayda saglamaz diyen doktorlarda olmustu . hele kadin dogumcularin tamami gereksiz ve faydasiz oldugunu soylediler. hatta ameliyatimizi yapan deniz bey bile pek istekli yapmamisti biz zorlamistik onu bizim zorumuzla yapmisti , sadece ameliyat icin anlastik deniz beyi sonrasinda gitmedik bile :)

varikosel ilerleyen bir rahatsizlik bugun olmasak belki sonra olacaktik bunuda dusunduk 2. cocuk veya 3. cocuk istersek yine gerekecekti hatta varikosel artinca agri yapiyor ozaman zorunlu olmak zorunda kalacaktik butun bunlari tek tek dusunduk

he le ki tup bebekten boyumuzun olcusunu de alinca tamam dedik her yolu denememiz gerekiyor dedik , ister normal olsun ister tup olsun biz elimizden geleni yapacagiz dedik.

biz ameliyat olmak en dogrusunu yaptigimizi dusunuyoruz ama bu demek degilki herkese ameliyat sart. guvendiginiz dr ameliyat diyorsa yaptirin . para icin ameliyat etmek isteyen bir suru dr var onlardan uzak durun .

sonucta karari dr ve siz vereceksiniz . Kaan hoca ya sordunuz mu o ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…