Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sonucu sabirsizlikla bekliyorum

slm kızlar nasılsınız? ben bugün depresyondayım ( benim kırmızılar gelmeye çalşıyo. hatta normal tarihe göre tam bugün başlaması gerekiyodu. ama dün kahverengiler geldi bugünde kendileri hala teşrif edemediler sinir ediyo beni bekle bekle ikidebir wc ye git salak salak yerleşme kanaması mı diye düşün ( yarın başlar heralde artık. f of
durucum annem için söylediklerin için çok sağol canım. ayrıca sanada çok geçmiş olsun senin azminden dolayı kutluyorum canım sağlığına da kavuşmuşsun çok sevindim sende bu yürek varken varken eminim bebişin gelmesi de çok yakındır.

tunamine bebeğini mi kaybetti çok üzüldüm

her an herşey olbilir melekcim yinede kendini fazla ümitlendirme,bu gün yarın belli olur,geçen ya benimde ilk defa 2 gün geçti günüm acaba dedim ama sonuç hüsran çıktı,inşallah senin öyle olmaz

selam canim iyiyim sen nasilsin?

sağaol krıscım bende ıyıyım. sende bebısı daha net gormuşsun, güzel kız olacak. allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. dun alma hastanesıne tekrer gıttık. solda 3. sağda 2. derecede varıkosel varmış. gerı donusu oluyormuş damarlarda. 10.şubata ameliyat gunu aldık.

valla sevindim canim bukadar fazla varikosel cikmasina ::))) cunki 6 ay sonra hamilesin:))))))))))

canim yaa niye bu zamana kadar beklediniz bukadar varikosel vardi da

vatan da mi olacak?
fiyat olarak kaca anlastiniz?

valla sevindim canim bukadar fazla varikosel cikmasina ::))) cunki 6 ay sonra hamilesin:))))))))))

canim yaa niye bu zamana kadar beklediniz bukadar varikosel vardi da

bu kadar varıkosel derken oran yuksek mı dusuk mu hangı anlamda sevındın :44:

canım bu konuyu cok arastırmamıstım. evlenmeden once yapılan testıde vardı acıkcası ne eşim nede ben önemsedim ne zaman çocuk ıstedık onunda cok etkısı oldugunu ogrenınce bıran once halledelım dedık. inşallah canım bu sene ıcınde bende senın gıbı guzel bır hamılelıge adım adarım ve herkes ıcın oyle olsunn...

baruk gelince ona sorarız bak neler olduğunu o bile hiç değmez dedi

kızlar sıze yaptıgım goruşmeler ve arastırmaların sonucunu aktarayım. pamugun siparisi normal posta ıle degıl fedex (ozel kargo ); gonderısı olarak gelmiş. ilaç ve vıtamın turu seyler ocak.2011 de cıkan kanuna gore kontrole gırıyormuş. izni yoksa dırek gumruk el koyuyor. sağlık bakanlıgından alınan ızınlerden sonra malın ithalatına ızın verilip alabılıyorsunuz. 150 euroluk sınır ıse kısıye ait sahsı esyalar ıcın geçerli. ilaç olarak gorunen her evrakta, mal gümrüğe takılabılıyor. dırek posta yolu ile geldıgınde adi posta sıfatına gırdıgı ıcın uzerınde özellıklede ılaç ve vıtamın ibaresi yoksa takılmadan alınabilir... ama artık hersey risk yınede tercıh etmemenizi öneririm.

Son düzenleme:

yuksek canim
yani bayaaa varikoseli varmiss

bu iyi birsey cunki sebebiniz bulundu ve sorun ortadan kalkinca sende hamile kalacaksin demektir:))

MERHABA HANIMLAR BİZİM İÇİNDE YARIN BÜYÜK GÜN..
EŞİM SPERM TAHLİLİ VERECEK DOKTOR MUAYENESİ VAR...
bakalım bu kadar kullandığımız şeyler işe yaramışmı.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun inanın çok ama çok heyecanlıyım....
ameliyat bile dese kendimizi hazırladık...
ben sadece şundan korkuyorum..
bizim ilk tahlil sonucunda 4 milyon sperm çıkmıştı
bide allah korusun sıfır çıkarsa ne yaparım bilmiyorum....
internette araştırdım böyle olanlar oluyormuş...

yuksek canim
yani bayaaa varikoseli varmiss

bu iyi birsey cunki sebebiniz bulundu ve sorun ortadan kalkinca sende hamile kalacaksin demektir:))

anladım krıscım. pekı 1 kutu proxeed bıtırdık 2. başlıyalım diyorum ıyıleşmesi için 3 ay geçicek bu proxeede devam etmek bu arada mantıklı olur sanırım degerler 3 ay sonra tavan yapsın inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…