- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.221
merhabalar ,
buraya yazmadan sizi süreklı okuyorum ..
esımde olan bır sorundan dolayı bebegımız olmuyor ..bı de neredeyse 2 yıl korunduk oyle kı kazara olan seylerde bıle kosture kostura ertesı gun hapları aldım..
ben defalarca kontrole gıttım ,esım gıtmedı ..gittiginde ıse gec kalmıstık bıle..
ılac kullandı esım tedavı amaclı ama gecen yaptırdıgımızda hıc bır faydasını goremedık..
bizim sayımız ıyı fakat hareketlılıgımız malesef yok..
yarın tekrar bı sperm testı verecek ve doktorumuzla uzun uzun konusacagız..
sızlerden ogrenecegım cok sey olacaktır ,krishazel yardımların ıcın bır kez de buradan tesekkur edıyorum sana :98:
sonucu sabirsizlikla bekliyorum
krisim ayrıntılı mail yazıp gönderdim Kaan Hocaya, bakalım ne cevap yazıcak.:26:
nun çok sevindi canım sonuçlarınız çok güzel çıkmış.ah şu 10 milyonları bende görsem :)
slm kızlar nasılsınız? ben bugün depresyondayım( benim kırmızılar gelmeye çalşıyo. hatta normal tarihe göre tam bugün başlaması gerekiyodu. ama dün kahverengiler geldi bugünde kendileri hala teşrif edemediler sinir ediyo beni bekle bekle ikidebir wc ye git salak salak yerleşme kanaması mı diye düşün ( yarın başlar heralde artık. f of
durucum annem için söylediklerin için çok sağol canım. ayrıca sanada çok geçmiş olsun senin azminden dolayı kutluyorum canım sağlığına da kavuşmuşsun çok sevindim sende bu yürek varken varken eminim bebişin gelmesi de çok yakındır.
tunamine bebeğini mi kaybetti çok üzüldüm
Sağol krisim yaaaa. Valla hepimize ayrı ayrı yetişiyosun. Canım benim.
slm krıscım nasılsın ?
selam canim iyiyim sen nasilsin?
sağaol krıscım bende ıyıyım. sende bebısı daha net gormuşsun, güzel kız olacak. allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. dun alma hastanesıne tekrer gıttık. solda 3. sağda 2. derecede varıkosel varmış. gerı donusu oluyormuş damarlarda. 10.şubata ameliyat gunu aldık.
sağaol krıscım bende ıyıyım. sende bebısı daha net gormuşsun, güzel kız olacak. allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. dun alma hastanesıne tekrer gıttık. solda 3. sağda 2. derecede varıkosel varmış. gerı donusu oluyormuş damarlarda. 10.şubata ameliyat gunu aldık.
valla sevindim canim bukadar fazla varikosel cikmasina ::))) cunki 6 ay sonra hamilesin:))))))))))
canim yaa niye bu zamana kadar beklediniz bukadar varikosel vardi da
vatan da mi olacak?
fiyat olarak kaca anlastiniz?
baruk gelince ona sorarız bak neler olduğunu o bile hiç değmez dedi
bu kadar varıkosel derken oran yuksek mı dusuk mu hangı anlamda sevındın :44:
canım bu konuyu cok arastırmamıstım. evlenmeden once yapılan testıde vardı acıkcası ne eşim nede ben önemsedimne zaman çocuk ıstedık onunda cok etkısı oldugunu ogrenınce bıran once halledelım dedık. inşallah canım bu sene ıcınde bende senın gıbı guzel bır hamılelıge adım adarım ve herkes ıcın oyle olsunn...
yuksek canim
yani bayaaa varikoseli varmiss
bu iyi birsey cunki sebebiniz bulundu ve sorun ortadan kalkinca sende hamile kalacaksin demektir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?