Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bilincli olursaniz
mucadele ederseniz
mutlaka oluyor

bize hic ama hic sans vermemislerdi
bizi oyle psikolojiye sokmuslardi ki evlatlik ariyorduk

sonra aklimiz basimiza geldi ve mucadeleye basladik
6 aydada sonuc aldik

ki
bizim sorun cift tarafliydi bende de esimde de sorun buyuktu .

Canım Kaan Hocaya ilk mail gönderdiğimde eşimle benim tedavi öykümüzü yazarken, Ateş Kadıoğluna gittiğimizi ve varikosel için ameliyatın gerekli olmanı yazmıştım ama Kaan Hoca bununla ilgili bişey demedi. Üsttelik doktorlar anlamında tam anlamıyla güvendiğimiz bi Kaan Hoca var.

[sıze="3"]selam arkadaşlar yaklaşık yarım saattir adet görüp ama hamile olan arkadaşları okuyorum şimdi bugün benim adetimin 4.günü adet görmeden 2 gün önce test yaptım ilk etapta 1.çizgi bile çıkmadı sonra 2 çizgide çıkmıştı ama ben bozuk galiba diye düşünmüştüm test için ertesi gün tekrar yaptım 2.çizgiyi beyaz olarak gördüm.negatif diye değerlendirdim sonrada adet oldum zaten,ama benim midem hala bulanıyor hemde çok sanki midem ağzımda.....bidaha test yapsammı ki acep

bu arada kris canım selam ve diğer tüm arkadaşlar güzel pazarlar hepinize[/sıze]

sadece bu konuyla ilgili mail atarmisin kaan hoca ya
1. dereceden ameliyat olupta sonuc alan kisiler var bize ne onerirsiniz de , size bu yuzden gelmek istedik de
bakalim ne diyecek

ustune gorme denen sey var canim
bazen oluyor boyle
hamile iken regl

Nun gözünüz aydın .. İnşşş böyle böyle normal değerlere gelir ..
Sevindim bizlerede umut oluyor..
Bizde önümüzdeki ay , şubatta yaptıracağız tahlil, yazacağım buraya inşşş güzel çıkar..
[/QUOTE]

inş. canım herkesin çokca yükselsin ve başkalarına umut olsun.. ben bu siteyi ilk farkettiğimde orayı burayı okuyup böyle şeyler görünce çok seviniyordum. neren acıyorsa canın orada derler ya insan en çok kendi derdine odaklanıyor Rabbim hiçbir hastayı şifasız bırakmasın....

inş. canım herkesin çokca yükselsin ve başkalarına umut olsun.. ben bu siteyi ilk farkettiğimde orayı burayı okuyup böyle şeyler görünce çok seviniyordum. neren acıyorsa canın orada derler ya insan en çok kendi derdine odaklanıyor Rabbim hiçbir hastayı şifasız bırakmasın....[/QUOTE]

Canım sizin ameliyatı kim yaptı?

valla super
biz 5 ay klomenden sonra anca 3 , ten 5 e cikarabildik

evet canım kaan hocada görünce 'klomene çok iyi cvp vermiş' demişti zaten.
ama bunun hemen arkasına da temmuzda gelin tüp yapalım evraklarınızı tamamlayın falan dedi hala anlamıyorum niye öyle dedi bak artmaya başladı işte:) neyse vardır bi bildği inş. bebiş ona da bize sürpriz yapar ve geldiiim der:)

ustune gorme denen sey var canim
bazen oluyor boyle
hamile iken regl

[sıze="3"]ayyyy bak şimdi keşke ya kendime çok kızıyorum aslında otur oturduğun yerde dimi adet olmuşşun işte ama ama amalar işte ayyyyy neyse canlar dua edin her ne olursa olsun hayırlısı olsun kalbim bi hoş şimdi..[/sıze]

yok yok sakin
normal olmasi icin herseyi yapin
tup fikrini b ile dusunme

herseyin hayirlisi canim
ama olsa cikardi testte demek yok
bu ay olmadiysa onumuzdeki ay olur sizin

Canım sizin ameliyatı kim yaptı?[/QUOTE]

biz konyadayız canım, burada bi özel hastanede ki- orayı seçme sebebimiz sadece eve yakın oluşu yoksa araştırma falan yapmadık- doktorun biri adı bile tam aklımda diil.mikro cerrahi olsun demiştik o da zaten öyle olur başka olmaz demişti. bizim değerler düşüşe geçinece de direk vakit kaybetmeyin aşılama ya da tüp isim isterseniz yönlendireyim sizi dedi

herseyin hayirlisi canim
ama olsa cikardi testte demek yok
bu ay olmadiysa onumuzdeki ay olur sizin

canım canım canımmm aminnn inşallah ...rabbim sanada meleğini kucağına almayı nasip eder inşallahh... Bizede bu ay bebişlerimizi göbüşlerimize nasip etsin inşallah tüm forumdaki arkadaşlara ronya pamuk boncuk nun hepsine inşallahhhhhhhhhhh

merhabalar ,

buraya yazmadan sizi süreklı okuyorum ..

esımde olan bır sorundan dolayı bebegımız olmuyor ..bı de neredeyse 2 yıl korunduk oyle kı kazara olan seylerde bıle kosture kostura ertesı gun hapları aldım..

ben defalarca kontrole gıttım ,esım gıtmedı ..gittiginde ıse gec kalmıstık bıle..

ılac kullandı esım tedavı amaclı ama gecen yaptırdıgımızda hıc bır faydasını goremedık..

bizim sayımız ıyı fakat hareketlılıgımız malesef yok..

yarın tekrar bı sperm testı verecek ve doktorumuzla uzun uzun konusacagız..

sızlerden ogrenecegım cok sey olacaktır ,krishazel yardımların ıcın bır kez de buradan tesekkur edıyorum sana :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…