- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.201
Boncuk değerler iyi derken ortalarda fena değil ama 2.5 yıldan fazla sürede normal yolla hamile kalamadım ..
Bu birazda benim hatam ama, düzensiz regl yüzünden ovuslayon takibi yapmadım hiç, ayağımı 2 saat yukarı uzatmadım, ayrıca birliktelikten sonra hemen ayağa kalktım ..vs. vs..
Bundan sonra bunlarada dikkat edeceğim ..
İlaçlarda fayda ederse , inşş gebelik gelir..
Umarım hepimiz doğal yolla hamile kalırız..
İnşş bzide Kris'in ulaştığı mutlu sona ulaşırız..
İnşş boncuk, başkada bişey denmiyor şu durumda..
Umut dünyası, umut ediyoruz..
Boncukcum sorunu yanitliyorum
canim teoman cem kadioglu varikosel varsa ameliyat sart demisti bize
varikosel sperm i bozar hamilelik olmaz olsada dusukle sonuclanir demisti
cunki varikoselin sperm in dna sini ve kalitesini bozdugunu soylemisti
sonra doktor sitesinden yaklasik 50 tane doktora tek tek sordum bunu
cogunluk ameliyatin fayda saglayacagi cevabini verdi
en son kaan hoca da yaptirin deyince hic dusunmeden ameliyat olduk biz
ama ameliyat gereksiz fayda saglamaz diyen doktorlarda olmustu . hele kadin dogumcularin tamami gereksiz ve faydasiz oldugunu soylediler. hatta ameliyatimizi yapan deniz bey bile pek istekli yapmamisti biz zorlamistik onu bizim zorumuzla yapmisti , sadece ameliyat icin anlastik deniz beyi sonrasinda gitmedik bile :)
varikosel ilerleyen bir rahatsizlik bugun olmasak belki sonra olacaktik bunuda dusunduk 2. cocuk veya 3. cocuk istersek yine gerekecekti hatta varikosel artinca agri yapiyor ozaman zorunlu olmak zorunda kalacaktik butun bunlari tek tek dusunduk
he le ki tup bebekten boyumuzun olcusunu de alinca tamam dedik her yolu denememiz gerekiyor dedik , ister normal olsun ister tup olsun biz elimizden geleni yapacagiz dedik.
biz ameliyat olmak en dogrusunu yaptigimizi dusunuyoruz ama bu demek degilki herkese ameliyat sart. guvendiginiz dr ameliyat diyorsa yaptirin . para icin ameliyat etmek isteyen bir suru dr var onlardan uzak durun .
sonucta karari dr ve siz vereceksiniz . Kaan hoca ya sordunuz mu o ne dedi?
3 kutu bitti kriscim 1.5 ay yani..
ya esasen ben ginseng ve l arginin de alalım istedim ama henüz nasip olmadı
nun fsh kaç sizin canım
Canım Kaan Hocaya ilk mail gönderdiğimde eşimle benim tedavi öykümüzü yazarken, Ateş Kadıoğluna gittiğimizi ve varikosel için ameliyatın gerekli olmanı yazmıştım ama Kaan Hoca bununla ilgili bişey demedi. Üsttelik doktorlar anlamında tam anlamıyla güvendiğimiz bi Kaan Hoca var.
[sıze="3"]selam arkadaşlar yaklaşık yarım saattir adet görüp ama hamile olan arkadaşları okuyorum şimdi bugün benim adetimin 4.günü adet görmeden 2 gün önce test yaptım ilk etapta 1.çizgi bile çıkmadı sonra 2 çizgide çıkmıştı ama ben bozuk galiba diye düşünmüştüm test için ertesi gün tekrar yaptım 2.çizgiyi beyaz olarak gördüm.negatif diye değerlendirdim sonrada adet oldum zaten,ama benim midem hala bulanıyor hemde çok sanki midem ağzımda.....bidaha test yapsammı ki acep
bu arada kris canım selam ve diğer tüm arkadaşlar güzel pazarlar hepinize[/sıze]
canım ilk tahlilde 3 küsurlu bişeydi 1 ay klomenden sonra 6 küsur oldu,işte bu hafta cuma gibi de bir dha kan tahlılı yaptıracaz balalım..
sadece bu konuyla ilgili mail atarmisin kaan hoca ya
1. dereceden ameliyat olupta sonuc alan kisiler var bize ne onerirsiniz de , size bu yuzden gelmek istedik de
bakalim ne diyecek
Nun gözünüz aydın .. İnşşş böyle böyle normal değerlere gelir ..
Sevindim bizlerede umut oluyor..
Bizde önümüzdeki ay , şubatta yaptıracağız tahlil, yazacağım buraya inşşş güzel çıkar..
valla super
biz 5 ay klomenden sonra anca 3 , ten 5 e cikarabildik
Tamam kirisim, peki Ateş Hocaya gittiğimizi de yazıyım mi?Böyle böyle dedi diye?
ustune gorme denen sey var canim
bazen oluyor boyle
hamile iken regl
evet canım kaan hocada görünce 'klomene çok iyi cvp vermiş' demişti zaten.
ama bunun hemen arkasına da temmuzda gelin tüp yapalım evraklarınızı tamamlayın falan dedihala anlamıyorum niye öyle dedi bak artmaya başladı işte:) neyse vardır bi bildği inş. bebiş ona da bize sürpriz yapar ve geldiiim der:)
[sıze="3"]ayyyy bak şimdi keşke yakendime çok kızıyorum aslında otur oturduğun yerde dimi adet olmuşşun işte ama ama amalar işte ayyyyy neyse canlar dua edin her ne olursa olsun hayırlısı olsun kalbim bi hoş şimdi..[/sıze]
inş. canım herkesin çokca yükselsin ve başkalarına umut olsun.. ben bu siteyi ilk farkettiğimde orayı burayı okuyup böyle şeyler görünce çok seviniyordum. neren acıyorsa canın orada derler ya insan en çok kendi derdine odaklanıyor Rabbim hiçbir hastayı şifasız bırakmasın....
herseyin hayirlisi canim
ama olsa cikardi testte demek yok
bu ay olmadiysa onumuzdeki ay olur sizin
yok yok sakin
normal olmasi icin herseyi yapin
tup fikrini b ile dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?