Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım degerleriniz yuksek cıkar, emin ol ki yaramıştır. bizde varıkosel oldugu halde sadece keçi boynu kuruyle 2,750 mılyonu 6.000 mılyon çıkartmıştık. mutlaka faydasını görmüşsündür. hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

ozaman soyle yapmak gerekiyor

saticiya tembih edecegiz normal posta ile gonderecek ve uzerine ilac falan yazmayacak

ingiltere den ebayle gelen preseed jeller oyle gelmisti mesela

ama saticiyi uyarmak gerekecek yinede

ozaman soyle yapmak gerekiyor

saticiya tembih edecegiz normal posta ile gonderecek ve uzerine ilac falan yazmayacak

ingiltere den ebayle gelen preseed jeller oyle gelmisti mesela

ama saticiyi uyarmak gerekecek yinede

kesinlikle canım önceden önlem almak gerekiyor. şüphelendikleri paketleri açıyorlar. ilaç vitamin gibi bir ibare varsa kesin açılıyor. satıcınında bunu bilip alıcılarına uyarması ona göre önlem alması şart. alış veriş yapacak arkadaşlarda dikkatli olsun. benim kocam pamugun olayından sonra bana yurt dışından almayı yasakladı, artık turkıyeden satın alıcam herseyi (

ayyyy canım ne güzel bir haber bu inanki çoook sevindim....
bakalım yarın ne olacak içim pır pır ediyor...
canım senin eşinin varikoselden dolayı bir şikayeti vamıydı...
ağrı şişme filan...
bide ilerlemiş varikoselde gözle görülür biçimde damarlar oluşuyormuş ne olur yanlış anlama sadece bilgi için soruyorum ..bizde damar filan yok ama yinede varikoselden eminim...
yoksa niye düşsün demi sperm miktarı...
hala doktorun telefonda problem eşinizde sperm miktarı çok az demesi kulağımda beynimden vurulmuştum resmen....

canim insallah guzel sonuclarla gelirsin
ameliyat derse zaten hic dusunmeyin bile
keske sorun ameliyatlik olsada olup kurtulsaniz .. cok basit bir ameliyat zaten.
haberdar et bizi mutlaka

canım bizde gözle gorunen pek bırsey yok. ama doktor el muayenesınde bunu farkettı. agrısı sızısıda yok. 3 sene once yaptıgı bır tahlılde oldugu ortaya cıkmış. 3 yılda derecelerı artmış. çocuk ıcın engel oldugundan bızde 10.şubatta ameliyat yaptırıcaz. sizinkinin dereesi dusuk olabılır ama yınede spermleri etkiliyor. bende bundan 6 ay once yaptırdıgımız teste 2,75 mılyonu gorunce yıkıldım dırek tup bebek aklıma geldi. ama yınede bıraz denıyelım dedık sonra üst üste yaptırdıgımı 2 testın en sonuncusu 8,milyon cıktı. amelıyattan sonra ıyıce duzelır ınsallah. allah sızede acıl sifalar versın ümidini kaybetme..

canim insallah guzel sonuclarla gelirsin
ameliyat derse zaten hic dusunmeyin bile
keske sorun ameliyatlik olsada olup kurtulsaniz .. cok basit bir ameliyat zaten.
haberdar et bizi mutlaka
krisim canım arkadaşım tabiki haberdar ederim...
sizler benim sırdaşım oldunuz....
ama eğer sperm miktarı 10 milyon ve üzeri ise aşılama düşünüyoruz ....

canım bizde 5 ay önce yaptırdık testi 4 milyon çıktı..
benimde aklıma direk tüp bebek geldi....
halada aklımdan çıkmış değil...
eğer sperm miktarı 10 milyon ve üzeri ise aşılama yaptırmayı düşünüyoruz....
benim eşim 27 yaşında
seninki kaç yaşında bide biz 3 selik evliyiz 1.5 senedir bebek istiyoruz....
ilk zamanlar neyine korundu isem anlamıyorum....
cahilliğime veriyorum....

her an herşey olbilir melekcim yinede kendini fazla ümitlendirme,bu gün yarın belli olur,geçen ya benimde ilk defa 2 gün geçti günüm acaba dedim ama sonuç hüsran çıktı,inşallah senin öyle olmaz
beniğmki de hüsran olacağa benziyr canım. zaten ovulasyın testinde çif çizgiyi gördüğümde annemde kalmıştım o akşam. ertesi gün çalışma yaptık preseed le . sonraki günde çift çizgi çıktı ama eşim malesef yorgunluktan daha saat 7 de uyudu ertesi gün kalkttı( yani 1 gün çalışma oldu. olsa mucize olur zaten :)

canım geçmiş olsun. en azından yolunuzu belirlemişsiniz. bebeğine kavuşmana az kalmışşş :)

canım zaten çift çizginin çıktığı gün değil bir gün sonra ilişki olması lazım....
Allahtan ümit kesilmez.....

Son düzenleme:

benim eşim 33 yaşında bende 29.bizde 3 yıldır evlıyız. 3 aydır kesın dusunmeye başladık oncesınde bizde korunduk . ben suan tup yada aşılama duşunmuyorum 1 sene kendımıze muddet verdık olmaz ise diğer yontemlere bakarız. . 10 mılyonun ustune cıkarsa bence normal deneyın derim bakarsın tutar olmadı aşılama denersiniz.

arkadaşlar malum biz tatile girdik. iki gündür misafirlerim var, giremiyorum o nedenler. sonra da ilk önce eşimin, sonra da benim ailelerimizin şehirlerine gideceğiz.ne zaman döneriz belli olmaz.
herkes kürlerine ve ilaçlarına öenm göstermeye devam etsin. gelince güzel haberler okuyayım inşallah. biz de medikalde sperm testi yaptırcaz inşallah bi sorun çıkmazsa.
hepinizi öpüyorum.

İyi tatiller şeker, bizi habersiz bırakma:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…