- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.241
MERHABA HANIMLAR BİZİM İÇİNDE YARIN BÜYÜK GÜN..
EŞİM SPERM TAHLİLİ VERECEK DOKTOR MUAYENESİ VAR...
bakalım bu kadar kullandığımız şeyler işe yaramışmı.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun inanın çok ama çok heyecanlıyım....
ameliyat bile dese kendimizi hazırladık...
ben sadece şundan korkuyorum..
bizim ilk tahlil sonucunda 4 milyon sperm çıkmıştı
bide allah korusun sıfır çıkarsa ne yaparım bilmiyorum....
internette araştırdım böyle olanlar oluyormuş...
kızlar sıze yaptıgım goruşmeler ve arastırmaların sonucunu aktarayım. pamugun siparisi normal posta ıle degıl fedex (ozel kargo ); gonderısı olarak gelmiş. ilaç ve vıtamın turu seyler ocak.2011 de cıkan kanuna gore kontrole gırıyormuş. izni yoksa dırek gumruk el koyuyor. sağlık bakanlıgından alınan ızınlerden sonra malın ithalatına ızın verilip alabılıyorsunuz. 150 euroluk sınır ıse kısıye ait sahsı esyalar ıcın geçerli. ilaç olarak gorunen her evrakta, mal gümrüğe takılabılıyor. dırek posta yolu ile geldıgınde adi posta sıfatına gırdıgı ıcın uzerınde özellıklede ılaç ve vıtamın ibaresi yoksa takılmadan alınabilir... ama artık hersey risk yınede tercıh etmemenizi öneririm.
ozaman soyle yapmak gerekiyor
saticiya tembih edecegiz normal posta ile gonderecek ve uzerine ilac falan yazmayacak
ingiltere den ebayle gelen preseed jeller oyle gelmisti mesela
ama saticiyi uyarmak gerekecek yinede
inşallah canım degerleriniz yuksek cıkar, emin ol ki yaramıştır. bizde varıkosel oldugu halde sadece keçi boynu kuruyle 2,750 mılyonu 6.000 mılyon çıkartmıştık. mutlaka faydasını görmüşsündür. hakkınızda hayırlısı olur inşallah..
MERHABA HANIMLAR BİZİM İÇİNDE YARIN BÜYÜK GÜN..
EŞİM SPERM TAHLİLİ VERECEK DOKTOR MUAYENESİ VAR...
bakalım bu kadar kullandığımız şeyler işe yaramışmı.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun inanın çok ama çok heyecanlıyım....
ameliyat bile dese kendimizi hazırladık...
ben sadece şundan korkuyorum..
bizim ilk tahlil sonucunda 4 milyon sperm çıkmıştı
bide allah korusun sıfır çıkarsa ne yaparım bilmiyorum....
internette araştırdım böyle olanlar oluyormuş...
ayyyy canım ne güzel bir haber bu inanki çoook sevindim....
bakalım yarın ne olacak içim pır pır ediyor...
canım senin eşinin varikoselden dolayı bir şikayeti vamıydı...
ağrı şişme filan...
bide ilerlemiş varikoselde gözle görülür biçimde damarlar oluşuyormuş ne olur yanlış anlama sadece bilgi için soruyorum ..bizde damar filan yok ama yinede varikoselden eminim...
yoksa niye düşsün demi sperm miktarı...
hala doktorun telefonda problem eşinizde sperm miktarı çok az demesi kulağımda beynimden vurulmuştum resmen....
krisim canım arkadaşım tabiki haberdar ederim...canim insallah guzel sonuclarla gelirsin
ameliyat derse zaten hic dusunmeyin bile
keske sorun ameliyatlik olsada olup kurtulsaniz .. cok basit bir ameliyat zaten.
haberdar et bizi mutlaka
canım bizde gözle gorunen pek bırsey yok. ama doktor el muayenesınde bunu farkettı. agrısı sızısıda yok. 3 sene once yaptıgı bır tahlılde oldugu ortaya cıkmış. 3 yılda derecelerı artmış. çocuk ıcın engel oldugundan bızde 10.şubatta ameliyat yaptırıcaz. sizinkinin dereesi dusuk olabılır ama yınede spermleri etkiliyor. bende bundan 6 ay once yaptırdıgımız teste 2,75 mılyonu gorunce yıkıldım dırek tup bebek aklıma geldi. ama yınede bıraz denıyelım dedık sonra üst üste yaptırdıgımı 2 testın en sonuncusu 8,milyon cıktı. amelıyattan sonra ıyıce duzelır ınsallah. allah sızede acıl sifalar versın ümidini kaybetme..
beniğmki de hüsran olacağa benziyr canım. zaten ovulasyın testinde çif çizgiyi gördüğümde annemde kalmıştım o akşam. ertesi gün çalışma yaptık preseed le . sonraki günde çift çizgi çıktı ama eşim malesef yorgunluktan daha saat 7 de uyudu ertesi gün kalkttıher an herşey olbilir melekcim yinede kendini fazla ümitlendirme,bu gün yarın belli olur,geçen ya benimde ilk defa 2 gün geçti günüm acaba dedim ama sonuç hüsran çıktı,inşallah senin öyle olmaz
canım bizde gözle gorunen pek bırsey yok. ama doktor el muayenesınde bunu farkettı. agrısı sızısıda yok. 3 sene once yaptıgı bır tahlılde oldugu ortaya cıkmış. 3 yılda derecelerı artmış. çocuk ıcın engel oldugundan bızde 10.şubatta ameliyat yaptırıcaz. sizinkinin dereesi dusuk olabılır ama yınede spermleri etkiliyor. bende bundan 6 ay once yaptırdıgımız teste 2,75 mılyonu gorunce yıkıldım dırek tup bebek aklıma geldi. ama yınede bıraz denıyelım dedık sonra üst üste yaptırdıgımı 2 testın en sonuncusu 8,milyon cıktı. amelıyattan sonra ıyıce duzelır ınsallah. allah sızede acıl sifalar versın ümidini kaybetme..
beniğmki de hüsran olacağa benziyr canım. zaten ovulasyın testinde çif çizgiyi gördüğümde annemde kalmıştım o akşam. ertesi gün çalışma yaptık preseed le . sonraki günde çift çizgi çıktı ama eşim malesef yorgunluktan daha saat 7 de uyudu ertesi gün kalkttı( yani 1 gün çalışma oldu. olsa mucize olur zaten :)
canım bizde 5 ay önce yaptırdık testi 4 milyon çıktı..
benimde aklıma direk tüp bebek geldi....
halada aklımdan çıkmış değil...
eğer sperm miktarı 10 milyon ve üzeri ise aşılama yaptırmayı düşünüyoruz....
benim eşim 27 yaşında
seninki kaç yaşında bide biz 3 selik evliyiz 1.5 senedir bebek istiyoruz....
ilk zamanlar neyine korundu isem anlamıyorum....
cahilliğime veriyorum....[/QUOTE]
ya sen ne dıyeoun benım esım bı de gercı bende hemen olacak sandık tek kursunla ,
oyle kı esım tutturdu ben kendımı temmuza hazırladım da yok sımdı olmazda halbu kı ben ona hazıranda bırakalım korunmayı demıstım..olmazzz demıstı ben hazır degılım
ee sımdı ne oldu ...
benım esım 29 yasında ,30 olmadan bı sekılde bebek ıstıyorum asılama ,tüp bebek ne olursa ınsallah dogal yolla olurum
benim eşim 27 yaşında
cahilliğime veriyorum....
benim eşim 27 yaşında
cahilliğime veriyorum....[/QUOTE]
ya sen ne dıyeoun benım esım bı de gercı bende hemen olacak sandık tek kursunla ,
oyle kı esım tutturdu ben kendımı temmuza hazırladım da yok sımdı olmazda halbu kı ben ona hazıranda bırakalım korunmayı demıstım..olmazzz demıstı ben hazır degılım
ee sımdı ne oldu ...
benım esım 29 yasında ,30 olmadan bı sekılde bebek ıstıyorum asılama ,tüp bebek ne olursa ınsallah dogal yolla olurum
ahhh ahhhhh
bizde ilk korunmayı bıraktığımızda hemen olacak sandık..
ama işler bu kadar kolay değilmiş....
tek kurşun ile hamile kalanlarda var bunuda bilesin....
bizim üstümüze kurşunların yağması lazım hatta ve hatta atom bombasının atılması gerekiyor...:))))
ahhh ahhhhh
bizde ilk korunmayı bıraktığımızda hemen olacak sandık..
ama işler bu kadar kolay değilmiş....
tek kurşun ile hamile kalanlarda var bunuda bilesin....
bizim üstümüze kurşunların yağması lazım hatta ve hatta atom bombasının atılması gerekiyor...:))))
evt bizde hemen olcak sanıyorduk. hatta ben hep bebeğimin temmuzda doğmasını istiyordum. işlerimin az olduğu için. sanki istediğim ay olcak hemen.
benim eşimde 33 yaşında ben 32 çok geç kaldık bu işe ya. 3,5 yıl oldu evleneli. ya çift çizginin ertesi gün mü çalışma yapmak lazım. ama 3 gün üst üste çift çizgi çıktı.hatta 4. günde silik çizgi vardı. ama sadece 1 kere ilişki oldu. demek çift çizgi bitince çalışma yapılacak öyle mi canım
arkadaşlar malum biz tatile girdik. iki gündür misafirlerim var, giremiyorum o nedenler. sonra da ilk önce eşimin, sonra da benim ailelerimizin şehirlerine gideceğiz.ne zaman döneriz belli olmaz.
herkes kürlerine ve ilaçlarına öenm göstermeye devam etsin. gelince güzel haberler okuyayım inşallah. biz de medikalde sperm testi yaptırcaz inşallah bi sorun çıkmazsa.
hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?