Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim siz proxeed plus kullanmiyormusunuz

proxeed ile arginmax ayni sey zaten ikisi ayni anda kukllanilmaz

siz proxeed kullandiginiz icin sadece L arginine alacaksiniz extaradan

hayır canım.proxeed ile arginmax aynı deil.arginmax ta l carniten yok,l arginine var.proxeed ta ise l carnitene var l arginine yok.[/QUOTE]

tamam işte canım proxeedin içinde l arginine yok diye alacaksınız dedi. içinde hangisi yoksa onu alacaksın. onu demek istedi

bir tüp bebek uzmanı bana demişti ki ;l arginine l carnitine,e ve c vitamini bi de folik asit hareketi arttırabilir.bende o yüzden aldım.sanırm ben eşime çok vitamin yülladim.Çocuk olsun derken adamı kaybedicem diye korkmaya başladım şimdi...

Selam arkadaşlar hepinizi iyi akşamlar

kris canım proxced ve l arginine bu ilaçlar ne için,eşler mi kullanıyo,benimki pharmaton ve trental 400mg kullanıyo farkı varmı

bunlarla beraber ginko bloba kullanılmasının bi sakıncası varmı aacaba....
benim eşim kullanıyor...

hayır canım.proxeed ile arginmax aynı deil.arginmax ta l carniten yok,l arginine var.proxeed ta ise l carnitene var l arginine yok.

tamam işte canım proxeedin içinde l arginine yok diye alacaksınız dedi. içinde hangisi yoksa onu alacaksın. onu demek istedi[/QUOTE]

şimdi biz prpxeed kullanıyoruz bi de içinde l arginine,ginko bloba,ginseng ağırlıklı bir vitamin daha kullanıyoruz.tabi içinde daha bir sürü bişey var o vitaminin.bunun yanında e ve c vitamini.yanlış kullanıyoruz diye ödüm kopuyo.Kaan bey bize sadece proxeed kullanın ve erkek infertelitesi sayfama yazdıklarmı takip edin demiş.yarın başka bir prof a gidicez.ona sorarım artık..

valla hayatim ne kullaniyorsam yazdim kaan hocaya oda bana aynen bunu yazdi ben vermicem artik e vitamini zaten 3 tane kalmisti :)))) swansondan yandigim ürün iste

l arginine gingko ve ginseng bunların zararı olacağını sanmıyorum hatta kaan bey kendisi öenryior ginsengi falan ama bana ek olarak beslensin dediği sayfada 400 mg e vitamini 220 mg c vitamin alsın günde diye tavsiyeler vardı e evicap ve zincoda tam u mg larda kafam karıştı yaaa :44:
en iyisi bende bi mail atayım bari

tamam işte canım proxeedin içinde l arginine yok diye alacaksınız dedi. içinde hangisi yoksa onu alacaksın. onu demek istedi

şimdi biz prpxeed kullanıyoruz bi de içinde l arginine,ginko bloba,ginseng ağırlıklı bir vitamin daha kullanıyoruz.tabi içinde daha bir sürü bişey var o vitaminin.bunun yanında e ve c vitamini.yanlış kullanıyoruz diye ödüm kopuyo.Kaan bey bize sadece proxeed kullanın ve erkek infertelitesi sayfama yazdıklarmı takip edin demiş.yarın başka bir prof a gidicez.ona sorarım artık..[/QUOTE]

sen proxeed yanında( l arginin ginko ginseng kullanman yeterli)bunları tek alıcaksın benim anladıgımsen iki multivitamin kullanıyosun bu fazla

herkese iyi geceler bal topakları bende çıkıyorum :))
bu arada kaan beye şu maili attım bakalım ne cevap gelecek
merhaba;
bize ilk gönderdiğiniz mailde tavsiye ettiğiniz vitaminler ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ özellikle E ve C vitamini ile alakalı bi durum takıldı aklımıza!
Şimdi bu sayfa da ÇİNKO 220 mg ve E vitamini 400 mg almasını öneriyorsunuz.Benim eşimin meyve ile arası pek iyi değildir yani bu vitaminleri evicap 400 mg ve zinco 220 mg olan kapsüillerden alması uygun olurmu?yada bu şekildeki başka bitkisel kapsüllerden?birde ginseng olarak içinde american(400),sibirya(400),ve korean(400) ginsenginin bulunduğu bitkisel bir kapsül kullanabilirmi?
şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…