- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.321
canim siz proxeed plus kullanmiyormusunuz
proxeed ile arginmax ayni sey zaten ikisi ayni anda kukllanilmaz
siz proxeed kullandiginiz icin sadece L arginine alacaksiniz extaradan
e bizde evicap kullanıyoruz yani bende yazmıştım kaan beye evicap ve zinco kullansınmı diye gerek yok demişti ama e ve c vitamini çok önemli erkekte yani bide benim eşim hiç meyve falan yemez bende gerekli gördümnapsakki :26:
eminmisin arkadaşım bize gidince dosyanızı alalım dediler ilk kez geliyoruz deyincede dosya açtıracaksınız 200 tl dediler hatta biz ameliyat parasını veremeyecegimiz için ameliyatı başka hastanede yaptırdık ama dosya için 200tl istiyolar yani yoksa açmıyolar...
bir tüp bebek uzmanı bana demişti ki ;l arginine l carnitine,e ve c vitamini bi de folik asit hareketi arttırabilir.bende o yüzden aldım.sanırm ben eşime çok vitamin yülladim.Çocuk olsun derken adamı kaybedicem diye korkmaya başladım şimdi...
hayır canım.proxeed ile arginmax aynı deil.arginmax ta l carniten yok,l arginine var.proxeed ta ise l carnitene var l arginine yok.
valla hayatim ne kullaniyorsam yazdim kaan hocaya oda bana aynen bunu yazdi ben vermicem artik e vitamini zaten 3 tane kalmisti :)))) swansondan yandigim ürün iste
l arginine gingko ve ginseng bunların zararı olacağını sanmıyorum hatta kaan bey kendisi öenryior ginsengi falan ama bana ek olarak beslensin dediği sayfada 400 mg e vitamini 220 mg c vitamin alsın günde diye tavsiyeler vardı e evicap ve zincoda tam u mg larda kafam karıştı yaaa :44:bir tüp bebek uzmanı bana demişti ki ;l arginine l carnitine,e ve c vitamini bi de folik asit hareketi arttırabilir.bende o yüzden aldım.sanırm ben eşime çok vitamin yülladim.Çocuk olsun derken adamı kaybedicem diye korkmaya başladım şimdi...
sekerler bende cikiyorum öpüyorum sizleri
sekerler bende cikiyorum öpüyorum sizleri
hayır canım ben giymedim hiç bak forumu buldum ama burda okumuştum bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/266041-kaan-aydos.html
özel muayene yeri yok mu?
tamam işte canım proxeedin içinde l arginine yok diye alacaksınız dedi. içinde hangisi yoksa onu alacaksın. onu demek istedi
özel muayene yeri yok bu arada.
yani poliklinik ile özele aynı yerdemi bakıyor.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?