- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.561
hosgeldin sekerim bende giremedigim icin krisi farkedemiyorum arada girdigimde geliyo ama hemen cikiyo
hoşgeldin kuşummmmmmmmm:))))))
kızlar ya defne joy foster ölmüş
çok üzüldüm gencecik kadın ufakta çocuğu var
kızlar defne joy ben de coküzüldüm ALLAH rahmet eylesin cok tatlı bi kızladı aslım krizi tutmuş kızın
astımı mı varmış...
çocuğuda vardı allah rahmet eylesin cidden üzüldüm....
bende 8 ay doğum kontrol hapı kullandım ben bırakınca zamanı geldiğinde adet oldum ama bazı hanımlarda 1 -2 ay erteleyebiliyormuş....
Günaydın kızlar... Güne üzücü bir haberle başladım. Çok ama çok üzgünüm, Defneyi çok severdim. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun, mekanı cennet olsun. Amin
slm kızlar.pzt gunu 20. gun testı yaptrdım fsh lh prolaktın guatr tıroıd testlerı falan.fsh 7.3 cıktı referans aralıgı 1.79-5.12
lh:12.49 referans aralıgı 2.79-12.89 yaa kızlar ben 9 ay once adetın 3. gununde yaptrdıgımda fsh:6.5 lh:6.3 cıkmıstı.sımdıkı degerler kafayı mı yemıs bana mı oyle gelıyor.lh fsh den yuksek ve fsh ta referans aralıgından yuksek.dr. yoktu gosteremedım.yorumlarmısınız
kızlar huuu niye yazmıyonuz
krisim bilgemm tunamine napıyonuz sayfaları oku oku biteremedinizmi
slm kızlar.pzt gunu 20. gun testı yaptrdım fsh lh prolaktın guatr tıroıd testlerı falan.fsh 7.3 cıktı referans aralıgı 1.79-5.12
lh:12.49 referans aralıgı 2.79-12.89 yaa kızlar ben 9 ay once adetın 3. gununde yaptrdıgımda fsh:6.5 lh:6.3 cıkmıstı.sımdıkı degerler kafayı mı yemıs bana mı oyle gelıyor.lh fsh den yuksek ve fsh ta referans aralıgından yuksek.dr. yoktu gosteremedım.yorumlarmısınız
Birbiri ardına gelen üzücü haberler. Allahım sen herkesi sevdiklerine bağışla. Özellikle gencecik insanların ölümü beni daha da fazla etkiliyor.bende yeni gördüm şimdi ve gerçekten çoook üzüldüm,mekeanı cennet olsun
bu aralar azrail sanat dünyasına takılıyo galiba birer birer götürüyo,önce ceyla gölcüklü,arkasından çok genç bi tiyatrocu hemen sonra kıvırcık ali ve şimdide defne,kimin ne kadar ömrü var belli olmuyo
kızlar ya defne joy foster ölmüş
çok üzüldüm gencecik kadın ufakta çocuğu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?