Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
topiğin bu haline pek alışkın değilim kimsecikler yaok krisde girmiyo olanlarda yazmıyo bendemi girmesem acaba artıkkkkkkkkkkkkkkkkk

herkese selam kızlar nasılsınız....

benim hapımın bitmesine 2 gün kaldı dogum kontrolhapı bittimi hemen adet olunuyomu kızlar kullanan varmı ben ilk kez kullandım için bilmiyorum ne olcak

kızlar defne joy ben de coküzüldüm ALLAH rahmet eylesin cok tatlı bi kızdı aslım krizi tutmuş kızın

Son düzenleme:
kızlar defne joy ben de coküzüldüm ALLAH rahmet eylesin cok tatlı bi kızladı aslım krizi tutmuş kızın

astımı mı varmış...
çocuğuda vardı allah rahmet eylesin cidden üzüldüm....
bende 8 ay doğum kontrol hapı kullandım ben bırakınca zamanı geldiğinde adet oldum ama bazı hanımlarda 1 -2 ay erteleyebiliyormuş....

Günaydın kızlar... Güne üzücü bir haberle başladım. Çok ama çok üzgünüm, Defneyi çok severdim. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun, mekanı cennet olsun. Amin

slm kızlar.pzt gunu 20. gun testı yaptrdım fsh lh prolaktın guatr tıroıd testlerı falan.fsh 7.3 cıktı referans aralıgı 1.79-5.12
lh:12.49 referans aralıgı 2.79-12.89 yaa kızlar ben 9 ay once adetın 3. gununde yaptrdıgımda fsh:6.5 lh:6.3 cıkmıstı.sımdıkı degerler kafayı mı yemıs bana mı oyle gelıyor.lh fsh den yuksek ve fsh ta referans aralıgından yuksek.dr. yoktu gosteremedım.yorumlarmısınız

Günaydın kızlar... Güne üzücü bir haberle başladım. Çok ama çok üzgünüm, Defneyi çok severdim. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun, mekanı cennet olsun. Amin

bende yeni gördüm şimdi ve gerçekten çoook üzüldüm,mekeanı cennet olsun

bu aralar azrail sanat dünyasına takılıyo galiba birer birer götürüyo,önce ceyla gölcüklü,arkasından çok genç bi tiyatrocu hemen sonra kıvırcık ali ve şimdide defne,kimin ne kadar ömrü var belli olmuyo

canım ben pek bu değerlerden anlamam ama eşinin değerlerini yazmıştın geçen gün baya artmış gözün aydın canım devamıda gelicek inşallah

kızlar huuu niye yazmıyonuz
krisim bilgemm tunamine napıyonuz sayfaları oku oku biteremedinizmi

Bende üzüldüm üzülmekten öte şok oldum.. Düne kadar pazar akşamları kıpır kıpır dans eden kız nasıl olur yaaa?
Rabbim sen büyüksün ..

Canım yazdığın referansa aralıklarının 20.güne göre olduğuna emin misin? Ki neden 20.güne bakıldı? Ben şuanda kadar hep adetin 2 ya da 3.günü bu hormonlara baktırmışımdır.

Birbiri ardına gelen üzücü haberler. Allahım sen herkesi sevdiklerine bağışla. Özellikle gencecik insanların ölümü beni daha da fazla etkiliyor.
Hani yaşını başını almış olsa, yine üzülüyo insan ama daha hayata doyamadan gidenler, daha bi farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…