Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anammmm o neydi yahu öyle
kanamam var ama normalmiş sanırım dr. ve hemşire keşke her hasta böyle olsa dediler dışarıya çıktığındada beni konuşuyorlarmış eşim duymuş diyor seni pek bi sevmişlertabi sesimi çıkarmadım ama içimde fırtınalar koptu o ne acı kız öyle sonrasındada baya sürdü ağrı şimDİhafif kanama var ama daha iyiyim şükür bu arada bi ANAKUluna başvuruda bulunmuştum bugünçağıdılardı görüşmeye yardımcı öğretmen olarak başla dediler ama bnm eşim istemedi nedense yarına kadar düşünecek bakalım
kızmış bana giderken kaza yapmış of yaa ne gün :85:

kadser çok geçmiş olsun. sonuc nedir canım ne dediler. bayıltılmadanmı oldunki.
eşinede geçmiş olsun canına bişey olmasında

Son düzenleme:
eşim de benı arıyo kendıne dikkat et diye bak defne joy foster ölmüş diyo bende de astım varya bazen bende astım krizleri geçiriyorum çok zor Allah kimsenin başına vermesin ( bende çok üzüldüm ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor gerçekten

Canım yazdığın referansa aralıklarının 20.güne göre olduğuna emin misin? Ki neden 20.güne bakıldı? Ben şuanda kadar hep adetin 2 ya da 3.günü bu hormonlara baktırmışımdır.

evet canım yaa adetımın 20. gunu bakıldı bu referans aralıkları mıdluteal faz dıyordu eee 20. gunde o zaman gelıyor.cunku folıkuler ve post menopoz olamayacagına gore mıdluteal fazdakı referans aralıgına baktım.ama ınternette arastrdım arkadaslarınkınede sordum fsh ın luteal fazdakı aralıgı 1.29-9.0 yazıyor.5.12 cok az geldı banada.evet adetın 3. gunude gıdıcem tabı .aslında ben progesteron testı yaptrmak ıcın gıttım bırde t3-t4 testlerı ıcın ama progesteron o hastanede bakılmıyormus işte bu testlerı yazdı yaptrmam ıcın.zaten adetımın 3. gunu gıdıp bır daha yaptrcam.ne sacma cıktı yaa moralım bozuldu.

kadsercım sen nerdesın canım.ıstanbuldaysan sana radyotomu onrerırdım hıc acı sızı hıssetmıyorsun.ınan alttan bakılan usg daha cok acıtıyor ama rahım fılmınde hıc acı hıssetmedım ben.sonucların guzel cıksında gerısı bos olmus bıtmıs gercı.gecmıs olsun canım

kadserim geçmiş olsun hayatım hsg ile uğraşıyorsn yine değilmi eşinede geçmiş olsun canım kötü bişey yok değilmi

kadser çok geçmiş olsun. sonuc nedir canım n

e dediler. bayıltılmadanmı oldunki.
eşinede geçmiş olsun canına bişey olmasında

çok saol canım sahi bide sonuç vardı sonuç güzel açıkmış tüpler ilaç sorunsuz dağılmış herşey normalmiş şükür bayıltmadan oldum evet sadece 5 dk öncesinde iğne oldum ağrı kesici yani ama gerçekten ciddi ve zor bi işlem neyse içim açıldı
evet eşimde bişey yokmuş tamponu vurmuş sen sinirlendirdin diyor ya sankiak bnm halim varda üzülmesin diye sesimi çıkarmadım beni hiçbişey yok sanıyor

ama işide istiyorum bakalımakşam ne olacak :26:

Geçmiş olsun canım , hem eşine hem sana:) yalnız acıdığına üzüldüm ve korktum ben de bu ay çektireceğim nasipse:18:

Geçmiş olsun canım , hem eşine hem sana:) yalnız acıdığına üzüldüm ve korktum ben de bu ay çektireceğim nasipse:18:

teşekkür ederim canım
sakın korkarak gittme dahada kötü olursun nerde çektirmeyi düşünüyorsun ?

Kadser geçmiş olsun ..
Hsg benimde çok fena geçmişti..
5 dk sürüyor geçiyor amaaaa ... Zor yani..
Sonuçta güzel çıkmış , çok sevindim ...
Eşinede çok geçmiş olsun ...

Kadser geçmiş olsun ..
Hsg benimde çok fena geçmişti..
5 dk sürüyor geçiyor amaaaa ... Zor yani..
Sonuçta güzel çıkmış , çok sevindim ...
Eşinede çok geçmiş olsun ...
saol canım seninki nasıl çıkmıştı bide kürtaj olmuşssun hsg den nekadar sonra hamile kalmıştttın?

herkese selam kızlar nasılsınız....

benim hapımın bitmesine 2 gün kaldı dogum kontrolhapı bittimi hemen adet olunuyomu kızlar kullanan varmı ben ilk kez kullandım için bilmiyorum ne olcak

aleynacım ben dogum kontrol hapı kullanırken bıttıkten sonra 4 yada 5. gun oluyordum. bu kısıden kısıye degısıyor. bır kaç ay takıp et kaç gunde oluyor dıye genelde degısmez hap bıtımınden sonra gunu bılırsın.

slm kızlar.......

"KADSER" cim hem sana hem eşine geçmiş olsun. sonuclar iyi, herkesten güzel haberler geliyor. hamile olma yolunda iyi ilerliyoruz. artık bu ay birilerinden iyi haberler gelir inşallah..

"RONYA" cım normal posta yoluyla aldıysan pek takılma ıhtımalı yok, tutar az. umarım en kısa zamanda kargon gelir.

"BİLGEMMMM" cim seninde sonuclarının ıyı cıktıgına sevındım hemen vucut kendını toparladı. en kısa zamanda sende iyi haberler verirsin..

KADSERİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.....
bende proxeed alamyı düşünüyorum ebaydan alacağım riske girip fiyatı orada çok uygun
ronyam bizde arginmax kullanıyorduk doktor proxeed daha etkili onu kullanın dedi...
üstüne basa basa...
bizde şimdide morfoloji sorunu var..
proxeed onu düzeltmede etkili imiş...

saol canım seninki nasıl çıkmıştı bide kürtaj olmuşssun hsg den nekadar sonra hamile kalmıştttın?
Benim iki tüpte açıktı.. Bizimkide erkek infertilitesi ben eylülde çektirdim aralıkta hamileydim ama tüp bebekti bizim .. Kürtajda bebeğimin 8 haftalıkken kalp atışı olmadı bu yüzden kaybettim.. Şimdi tüp bebeği kafamdan attım doğal yollar için uğraşıyorum ..
Çok şükür Baruk en azından kürtajda bir sorun çıkmadı..
Dr'da korunmayın eşinde ilaç tedavisi görüyor , hamile kalabilirsin diyor..
Bebek aspirini kullanmaya başla dedi hamile kalırsan bebeğin kan zerrecikleriyle beslendiği için tedbir olur dedi..
Dr'larda umutlandırıyor insanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…