- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.581
anammmm o neydi yahu öyle
kanamam var ama normalmiş sanırım dr. ve hemşire keşke her hasta böyle olsa dediler dışarıya çıktığındada beni konuşuyorlarmış eşim duymuşdiyor seni pek bi sevmişler tabi sesimi çıkarmadım ama içimde fırtınalar koptu o ne acı kız öyle sonrasındada baya sürdü ağrı şimDİhafif kanama var ama daha iyiyim şükür bu arada bi ANAKUluna başvuruda bulunmuştum bugünçağıdılardı görüşmeye yardımcı öğretmen olarak başla dediler ama bnm eşim istemedi nedense yarına kadar düşünecek bakalım
kızmış bana giderken kaza yapmış of yaa ne gün :85:
Canım yazdığın referansa aralıklarının 20.güne göre olduğuna emin misin? Ki neden 20.güne bakıldı? Ben şuanda kadar hep adetin 2 ya da 3.günü bu hormonlara baktırmışımdır.
kadser çok geçmiş olsun. sonuc nedir canım n
e dediler. bayıltılmadanmı oldunki.
eşinede geçmiş olsun canına bişey olmasında
evetcanım neyseki hallettim şükürkadserim geçmiş olsun hayatım hsg ile uğraşıyorsn yine değilmi eşinede geçmiş olsun canım kötü bişey yok değilmi
kanamam var ama normalmiş sanırım dr. ve hemşire keşke her hasta böyle olsa dediler dışarıya çıktığındada beni konuşuyorlarmış eşim duymuşdiyor seni pek bi sevmişler tabi sesimi çıkarmadım ama içimde fırtınalar koptu o ne acı kız öyle sonrasındada baya sürdü ağrı şimDİhafif kanama var ama daha iyiyim şükür bu arada bi ANAKUluna başvuruda bulunmuştum bugünçağıdılardı görüşmeye yardımcı öğretmen olarak başla dediler ama bnm eşim istemedi nedense yarına kadar düşünecek bakalım
Geçmiş olsun canım , hem eşine hem sana:) yalnız acıdığına üzüldüm ve korktum ben de bu ay çektireceğim nasipse:18:
saol canım seninki nasıl çıkmıştı bide kürtaj olmuşssun hsg den nekadar sonra hamile kalmıştttın?
Kadser geçmiş olsun ..
Hsg benimde çok fena geçmişti..
5 dk sürüyor geçiyor amaaaa ... Zor yani..
Sonuçta güzel çıkmış , çok sevindim ...
Eşinede çok geçmiş olsun ...
herkese selam kızlar nasılsınız....
benim hapımın bitmesine 2 gün kaldı dogum kontrolhapı bittimi hemen adet olunuyomu kızlar kullanan varmı ben ilk kez kullandım için bilmiyorum ne olcak
evetcanım neyseki hallettim şükür
kızlar arginmaxda süper indirim var
ben ebaydan 65 tl ye aldım 180 kapsül olanını
gncde 82 tl.ben riske attım belki gümrüğe takılcak ve sorun olmasa bile geç geliyor
rnler > Multivitaminler > Womens Arginmax 90 tablet ( 2 adet) | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
geçmiş olsun baby,oooooooh çok şükür atlattın:))))))
aynen yaa kabus bitti şükür
TUNAMİNE sende saol canım bide seninkanaman ne kadar sürmüştü ve banyo ilişki bunları ne zaman yaptın dr. bişey demedi bana çünkü
Benim iki tüpte açıktı.. Bizimkide erkek infertilitesi ben eylülde çektirdim aralıkta hamileydim ama tüp bebekti bizim .. Kürtajda bebeğimin 8 haftalıkken kalp atışı olmadı bu yüzden kaybettim.. Şimdi tüp bebeği kafamdan attım doğal yollar için uğraşıyorum ..saol canım seninki nasıl çıkmıştı bide kürtaj olmuşssun hsg den nekadar sonra hamile kalmıştttın?
slm kızlar.......
"KADSER" cim hem sana hem eşine geçmiş olsun. sonuclar iyi, herkesten güzel haberler geliyor. hamile olma yolunda iyi ilerliyoruz. artık bu ay birilerinden iyi haberler gelir inşallah..
"RONYA" cım normal posta yoluyla aldıysan pek takılma ıhtımalı yok, tutar az. umarım en kısa zamanda kargon gelir.
"BİLGEMMMM" cim seninde sonuclarının ıyı cıktıgına sevındım hemen vucut kendını toparladı. en kısa zamanda sende iyi haberler verirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?