Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ÇOK GÜZEL HABERLER CANIM EN KISA ZAMANDA SİZDE YENİDEN SAĞLIKLI BIR BEBİŞE KAVUŞURSUNUZ İNŞALLAH.

inşallah seninkini düzeltir bizim üç aya yakın süre oldu değerlerimiz düşttü ben doğal kürlere ağırlık vereceğim bir kutum daha kullanacağım sonrasını bilmiyorum

:2:
canım çook geçmiş olsun benim hiç aklımda yoktu ama cuma günü talep edeceğim ama bayıltmalarını isteyeceğim bu filmi çektirmek iyi diyorlar açık bile olsa daha açıyormuş hayırlısı

KADSER canım geçmiş olsun biraz acı çekmişin ama temiz çıkmış ya çok şükür
HAZEL canım eşinin sonuçları daha iyi çıkmış sevindim gözün aydın olsun

ronyacım ben bu ay adetın 20. gununde fsh,tsh,lh,prolaktın,DHEA,t3,t4 testlerını yaptrdım.aslında progesteron testı ıcın gıtmıstım ama burdakı devlet hastanesınde progesteron testı yaılmıyormus.neyse dıger tstlerı yaptrdım.bugun aldım.fsh ve lh bana garıp geldı.sımdı 4 tane evre yazıyordu.
-midfolikuler
-mid peak
-midluteal faz
-post menopoz

benım durum midluteal faz a uygun sanırım.ve benım fsh 7.3 cıkmıs ve referans aralıgı 1.79-5.12 arasıymıs,
yaaa heryerde arastrdım burda en yuksek deger 5.12 degıl 9 olmalıymıs.en ust deger 5.12 cok az ve buna gore benım fsh normal sınırlar ıcınde degıl .
ve lh:12.47 cıktı.referans aralıgı 0-12.89 yaa benım fsh ve lh neden boyle cıkmıs olabılır.nasıl yorum yapılabılır.dr.la gorusemedım amelıyattaydı.
yaa 20. gunde fsh ve lh bakılır mı.adetın 3. gununde yıne baktrcam ben ama bu nasıl bısı anlamadım.panıkledım

kızlar nasılsınız?nun,hezel,ronya?başka kimsecikler yok iyimisiniz?

merhaba emine.sagol canım ıyı olmaya calısıyorum.15 tatıle cıktık sozde bız tahlıldı,testtı hıcbısı anlamıyoruz tatılden.esımın testlerı ıyı cıktıda benım 20. gundekı testım kafamı karstrdı.cts adet olmam gerek.pzt de tekrardan fsh ve lh testı yaptrcam.

sen nasılsın.ne asamadasınız.neler yapıyorsunuz.

canım hiç aklını bulandırma sen adetin 3.günü git testleri tekrarla
senin bahsettiğin fsh (yumurta rezervi) en doğru adetin 2. yada 3. günü tespit edilir
canım bildiğim kadarıyla senin adet düzensizliğin yoktu
sıkma canını herşey yolundadır.canım bir şeyler yolunda değilsin kendini belli ediyor

hazel 21. günde sadece pregeston testini yapıyolar diyerlerini ilk kez duydum canım bilgim olmadıgı için yrum yapamıycam İNŞALLAH ii cııkmıştır
öncelikle gecmiş olsun kadser bende cok acı cektim sanki cocuk dogurdum hatırladıkca cok kötü olurum

ama temiz cıkmış gözün aydın canım
pamuk gecmiş olsun benim annemde de var aslım ALLAH yardım etsin cümlemize şifa versin ALLAHIM
barukcum yarın hapım bitiyo bakalım ne zamn gelcek benim kırmızılar İNŞALLAH kistim gitmiştir bana hiç yaramadı bu ilac migdemi cok agrttı başım agıttı haberlerde de izledim damar tıkanıklıgı yapıyomuş herkez kullanamaz dedi hastanelik olanlar olmuş İNŞALLAH bidaha vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…