- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.601
Benim iki tüpte açıktı.. Bizimkide erkek infertilitesi ben eylülde çektirdim aralıkta hamileydim ama tüp bebekti bizim .. Kürtajda bebeğimin 8 haftalıkken kalp atışı olmadı bu yüzden kaybettim.. Şimdi tüp bebeği kafamdan attım doğal yollar için uğraşıyorum ..
Çok şükür Baruk en azından kürtajda bir sorun çıkmadı..
Dr'da korunmayın eşinde ilaç tedavisi görüyor , hamile kalabilirsin diyor..
Bebek aspirini kullanmaya başla dedi hamile kalırsan bebeğin kan zerrecikleriyle beslendiği için tedbir olur dedi..
Dr'larda umutlandırıyor insanı..
KADSERİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.....
bende proxeed alamyı düşünüyorum ebaydan alacağım riske girip fiyatı orada çok uygun
ronyam bizde arginmax kullanıyorduk doktor proxeed daha etkili onu kullanın dedi...
üstüne basa basa...
bizde şimdide morfoloji sorunu var..
proxeed onu düzeltmede etkili imiş...
ÇOK GÜZEL HABERLER CANIM EN KISA ZAMANDA SİZDE YENİDEN SAĞLIKLI BIR BEBİŞE KAVUŞURSUNUZ İNŞALLAH.
anammmm o neydi yahu öyle
kanamam var ama normalmiş sanırım dr. ve hemşire keşke her hasta böyle olsa dediler dışarıya çıktığındada beni konuşuyorlarmış eşim duymuşdiyor seni pek bi sevmişler tabi sesimi çıkarmadım ama içimde fırtınalar koptu o ne acı kız öyle sonrasındada baya sürdü ağrı şimDİhafif kanama var ama daha iyiyim şükür bu arada bi ANAKUluna başvuruda bulunmuştum bugünçağıdılardı görüşmeye yardımcı öğretmen olarak başla dediler ama bnm eşim istemedi nedense yarına kadar düşünecek bakalım
kızmış bana giderken kaza yapmış of yaa ne gün :85:
kızlar krishazel hiç yazmıyor fark ettiniz mi? Biz istemden kalbinimi kırdık acaba?
Geçmiş olsun canım , hem eşine hem sana:) yalnız acıdığına üzüldüm ve korktum ben de bu ay çektireceğim nasipse:18:
KADSER canım geçmiş olsun biraz acı çekmişin ama temiz çıkmış ya çok şükür
HAZEL canım eşinin sonuçları daha iyi çıkmış sevindim gözün aydın olsun
inş. korkmamteşekkür ederim canım
sakın korkarak gittme dahada kötü olursun nerde çektirmeyi düşünüyorsun ?
kızlar nasılsınız?nun,hezel,ronya?başka kimsecikler yok iyimisiniz?
ronyacım ben bu ay adetın 20. gununde fsh,tsh,lh,prolaktın,DHEA,t3,t4 testlerını yaptrdım.aslında progesteron testı ıcın gıtmıstım ama burdakı devlet hastanesınde progesteron testı yaılmıyormus.neyse dıger tstlerı yaptrdım.bugun aldım.fsh ve lh bana garıp geldı.sımdı 4 tane evre yazıyordu.
-midfolikuler
-mid peak
-midluteal faz
-post menopoz
benım durum midluteal faz a uygun sanırım.ve benım fsh 7.3 cıkmıs ve referans aralıgı 1.79-5.12 arasıymıs,
yaaa heryerde arastrdım burda en yuksek deger 5.12 degıl 9 olmalıymıs.en ust deger 5.12 cok az ve buna gore benım fsh normal sınırlar ıcınde degıl .
ve lh:12.47 cıktı.referans aralıgı 0-12.89 yaa benım fsh ve lh neden boyle cıkmıs olabılır.nasıl yorum yapılabılır.dr.la gorusemedım amelıyattaydı.
yaa 20. gunde fsh ve lh bakılır mı.adetın 3. gununde yıne baktrcam ben ama bu nasıl bısı anlamadım.panıkledım
kızlar nasılsınız?nun,hezel,ronya?başka kimsecikler yok iyimisiniz?
hazel 21. günde sadece pregeston testini yapıyolar diyerlerini ilk kez duydum canım bilgim olmadıgı için yrum yapamıycam İNŞALLAH ii cııkmıştırslm kızlar.pzt gunu 20. gun testı yaptrdım fsh lh prolaktın guatr tıroıd testlerı falan.fsh 7.3 cıktı referans aralıgı 1.79-5.12
lh:12.49 referans aralıgı 2.79-12.89 yaa kızlar ben 9 ay once adetın 3. gununde yaptrdıgımda fsh:6.5 lh:6.3 cıkmıstı.sımdıkı degerler kafayı mı yemıs bana mı oyle gelıyor.lh fsh den yuksek ve fsh ta referans aralıgından yuksek.dr. yoktu gosteremedım.yorumlarmısınız
öncelikle gecmiş olsun kadser bende cok acı cektim sanki cocuk dogurdum hatırladıkca cok kötü olurumanammmm o neydi yahu öyle
kanamam var ama normalmiş sanırım dr. ve hemşire keşke her hasta böyle olsa dediler dışarıya çıktığındada beni konuşuyorlarmış eşim duymuşdiyor seni pek bi sevmişler tabi sesimi çıkarmadım ama içimde fırtınalar koptu o ne acı kız öyle sonrasındada baya sürdü ağrı şimDİhafif kanama var ama daha iyiyim şükür bu arada bi ANAKUluna başvuruda bulunmuştum bugünçağıdılardı görüşmeye yardımcı öğretmen olarak başla dediler ama bnm eşim istemedi nedense yarına kadar düşünecek bakalım
kızmış bana giderken kaza yapmış of yaa ne gün :85:
pamuk gecmiş olsun benim annemde de var aslım ALLAH yardım etsin cümlemize şifa versin ALLAHIMeşim de benı arıyo kendıne dikkat et diye bak defne joy foster ölmüş diyo bende de astım varya bazen bende astım krizleri geçiriyorum çok zor Allah kimsenin başına vermesin( bende çok üzüldüm ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor gerçekten
barukcum yarın hapım bitiyo bakalım ne zamn gelcek benim kırmızılar İNŞALLAH kistim gitmiştir bana hiç yaramadı bu ilac migdemi cok agrttı başım agıttı haberlerde de izledim damar tıkanıklıgı yapıyomuş herkez kullanamaz dedi hastanelik olanlar olmuş İNŞALLAH bidaha vermezaleynacım ben dogum kontrol hapı kullanırken bıttıkten sonra 4 yada 5. gun oluyordum. bu kısıden kısıye degısıyor. bır kaç ay takıp et kaç gunde oluyor dıye genelde degısmez hap bıtımınden sonra gunu bılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?