Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

keçiboynuzunkürünüde kullan istersen bizim değerler yükselmiş ama sayısını bilmiyorum kandabakıyor kaanbey ama bu ay sonu yaptırıak testi bakalım morfoloji bizdede 1 di
bu ginsengi alabilirsin 3 ay gider
rnler > Bitkisel rnler > Ginseng Korean 90 kapsl - 500 mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Korean 90 kapsül - 500 mg
buda l argininee ama gramı düşük bnmkide 90 kapsül ama 3000 mg yani bundanalırsan günde 2 yada 3 kapsül alacak
rnler > zel Destekler > L-Arginine- 90 tablet | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri 90 tablet
buda gingko bibola ama buda günde120 mg alınması gerekiyor
rnler > Bitkisel rnler > Ginkgo Biloba 120 tablet | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Biloba 120 tablet

proxeed kullanıyorsanız l cartinineye gerek yok

l arginine ginseng falan kullanıyorsa arginamaxada gerek yok eğer bunlar yoksa ozaman alabilirsin...

Canım, hiç birşey kullanmıyor eşim. bir tek e vitamini içiyor. yeni alcam o yüzden sordum zaten nazlanıyo vitamin le mi olcakmış diyo. bir de bir sürü hap içirirsem iyice bıkcak bir de endol ve trantal alcam kaan hoca demişti

canım cevabın için teşekkür ederim.yalnız boncuk bunlardan günde 1 tane verdigini söylüyordu tabi onun kullandıklarının kaç mg oldugunu bilmiyorum.

teşekkür ederim canım. sayı olarak şu ana kadar gördüğümüz en yüksek sayı. 300 binden başladık biz. ilk rakamımız buydu, şok yaşamıştık, millet burda milyonlardan bahsediyordu. sonra kısa bir süre sonra başka bir merkezde 3 milyon çıktı, biz uçtuk.en sonuncu da 5.400.000 çıkmıştı.inşallah böyle artmaya devam eder.

günaydınn. canım moralini bozma sakın süper işte 15 milyon olmuş ve harekette iyi. morfolojiye takılma sen kris te 1 le hamile kalmıştı. sevin canım canım bebeğin çok yakında kollarında
günaydın canım.
teşekkür ederim. inşallah hepimiz en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. eskisine göre daha umutluyum.

canım cevabın için teşekkür ederim.yalnız boncuk bunlardan günde 1 tane verdigini söylüyordu tabi onun kullandıklarının kaç mg oldugunu bilmiyorum.

evet bnm eşimde 1 tane alıyor ama mg farklı bak şöyle söyleyeyimsana
gingko bibola 120 mg
ginsng 500 mg
l arginine 3000 mg günlük dozlar bunlar
l cartinine proxeed de var ayrı alma yani proxeed yoksa mulaka al onu
MELLEK ,başta bnmkide öyleydi hiçgayret yoku hoş halada yokda erkekler böyle malesefyani armut piş ağzıma düş
ama ben ne yaptım ne ettim başardımşimdide nerdeyse zorlaiçir.yordum taki güzel sonuç alana kadar şimdi daha ılımlı bence sende öyle yap gerekirse üzüldüğünü belli et en azından l arginine ve proxeed onları almaya ikna et

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah.

öyle mi?ilk defa duydum bunu. deneyelim bari. bir yerde mi okudun canım?

kızlar proxeed alacağız, bir türlü alamadık. ebayden alıyorduk, buradaki gümrük olaylarını falan okuyunca vazgeçtik. aslında biz şu istanbuldayız. tüm eczaneler getirtiyor mu ki?son zamandan proxeed alan biri var mı ve nasıl aldı acaba?

canım ebaydan alma bekle derim ben bak benim 12 gün oldu 300 liralık proxeed aldım hala bi haber yok hala ABD de yazıyo kargoya vermiş ama hala ordan çıkmamış.gelseydi al derdim ama boşver biraz pahallı olsun ama ürünün eline gelsin ben mağdur oldum malesef.birde yarısı eşimin arkadaşınındı onun kartıyla alınmıştı nasıl cevap vericem bilmiyorum onlarada

inşallah canım inşallah.

öyle mi?ilk defa duydum bunu. deneyelim bari. bir yerde mi okudun canım?
evet kaan aydos un sitesinde aratırrırken buldum sık ilişki sayıyı azaltsada hareketi ve kaliteyi artırıyormuş e hamilelik içinde hareket ve kalite daha önemli
proxeede gelince bencede ebaydanalma ben hep eczaneden aldım onlarda zaten dışardan geitiyorlar yani biraz fiya farkı ama napalım ööteki türlü daha riskli

Kadser ben hiçbir ürünü internet sitesinden almak istemiyorum.. Eczaneden albilir miyim bu vitaminleri.. Ellerinde yoksa bile depodan getirtebilirler galiba..
Loneliness ben ecza deposundan aldım .. Depo eczaneye yolluyor eczaneden alıyorsun , direk depocu şahsa satış yapımıyor çünkü..
Eczacına söyle getirtir..
Ebayda sorun çıkıyormuş, biraz pahalı alırsın ama hemen eline geçer ..

Kızlar Ankara'da Ostim Sanayi Bölgesinde patlama olmuş.. Sondaj makinaları üreten içinde 80 kişinin çalıştığı bir iş merkezi..
Eşimin çalıştığı iş yerine çok yakın sırt sırta ..
Eşim aradı çok kormuş, panik halindeydi.. Çok şükür birşeyi yok ama ölenlere çok üzüldüm ..
Ntv, Cnn gibi kanallar veriyor haberi şuan ..
Kazan dairesi patlamış gaz sıkışmasından dolayı..
Sabahtan beri bizim caddeden ambulanslar geçiyor..
Aramız 6 km zaten sanayi bölgesi ile..
Rabbim yardımcıları olsun ..
Bina çöktüğü için göcükten Akut Ekibi arama yapıyor..

İkinci üzüldüğüm haber Defne Joy şu sıralar cenazesi defnediliyor..
Rabbim ailesine sabır versin ..

kızlar üzüm çekirdegi ekstresi varmış kullandınız mı hiç
kadser omega 3 kullanıyosan onunda linkini verebilşirmisin canım:79::79:

kızlar üzüm çekirdegi ekstresi varmış kullandınız mı hiç
kadser omega 3 kullanıyosan onunda linkini verebilşirmisin canım:79::79:

biz omega kullanmıyoruz çünkü yetrince viamin alıyor zaten ben sana yazayım bak
l arginine
gingko bibola
ginseng
zinco
evicap
klomen
proxeed plus
keçiboynuzu kürü ve pekmezi
arısütübalpoeln karışımı
zeytinyağındaincir
bol bolda balık ve ciğer yapıyorum ve günde mutlaka ceviz ve badem
işte böyle kaan beyde en son değerleriniz çokgüzel demişti fsh.5.64 sper testide bu ay vericek bakalım
senkendinde elevitkullanıyorsun değilmi benbu ay soğan kürü,elevit ve bal,çörekotu.tarçın karışımıda yiyorum umarım kısa zamanda etkisini gösterirler o dediğin ekstireyi almaöyleşeyler kendiniyesin üzümün
omega olarak bu var
rnler > Balk Yalar > Omega Complex 90 kapsl (2 Adet) | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Complex 90 kapsül (2 Adet)

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar şimdi geçmişe baktım biraz ilaç kullanma konusunda bir çok arkadaşımız muallakta kalmış.arkadaşlar öncelikle arginmax men kullanırken eşlerinize proxeed plus vermiyin içerik olarak hemen hemen aynı ama bazı vitaminler proxeedin içinde yokken bazıları arginmaxin içinde var.onları sizler kullandığınız vitaminin içeriğine bakarak takviye olarak alabilirsiniz.
kızlar ayrıca ne kullanırssanız kullanın evicap takviye olarak alın e vitamini özellikle sperm hareketi ve kalitesi üzerine çok faydalı yani kaan hoca illaki tavsiye etmek zorunda değil.ben eşimin doktoruna sordum hiç gerek yok vitamine dedi ama ben hiç dinlemedim.
sevgili krisiminin tavsiyeleriyle vitaminler aldım ve iyikide almışız değerlerimiz normale döndü

kadser fsh çok güzel önceki degeri kaçtı bunları ne zamandan beri kullanıyorsunuz.
biz daha klomen kullanmaya başlamadık
senden ozaman kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz inşallah
kendim menagon diye bir vitamin var ondan alıyorum.
sogan suyu kesinlikle içemem.bal tarçın çörek otunu yapmıştım

fsh 3 lerdeydi
klomeni sakın kendiniz almayın benim eşime hemkendi dr.u hemde kaan aydos verdi o ilaççünkü vitamin değil!
vitaminleride 1 aydır falan oldu işte ama ben eki ettiğini düşünüyorum bu ay hsg oldum preseedle deniyeem bellimi olurbu ay kupayı alırım belki

canım arginmax ınl arginine gingko ve ginseng var proxeed içinde l cartinine var ikisifarklı hayatım yani bence ikisideözellikle proxeed çokönemli
evicap bizede önermedi kaan bey ama bencede e vitamini gerekli kullanıyor benimeşimçünkü zaenmeyve falan yemez yani doğalolarak sadece kapsülden alabilir e vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…