Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

selan ronya kris nerde hiç yazmıyo tatile felen mı gitti benim haberim yok yoksa bizlere kırgınmı?(((

krıs ,bana yardımcı oluyor ,msjlasıyoruz ama

bende farkedıyorum buraya yazmıyor..

birisi kalbını kırdı sanırım.

ben hala yumurtlamadım ,yumurtlasam pressed kullanacagım ama bakalım :)

Son düzenleme:
evet ,sayımız 100 milyon ama ılerı hareketlı 0

yavas hareketlı var ..morfolojı 8

Son düzenleme:

selam kızlar nasılsınız sayfalar ilerlemiyor buaralar kimsenin tadı yok galiba krsim hayırdır tatlım niye yazmıyosun daha aşagıda görüyorum seni bende meraklanmaya başladım seni üzücek bişeymi yaptık farkında olmadan

kızlar bişey söylemek istiyorum sizlere...
3 yıllık evliyim ve kocama hala ilk günnü gibi aşığım...
her işten geldiğinde onu görünce kalbim çarpıyor
elimi tutunca heyecanlanıyorum
sizlerde de böylemi....

kızlar ya kafam karıştı. bugün eşim sperm sonuçlarını doktora göstermeye gitti. şimdilik tüp düşünmeyin demiş. normal yollarla olabilir demiş. kötünün iyisi, iyinin de kötüsü demiş.
kilo vermen lazım, kilo morfolojiyi boazabilir demiş. biraz kilolu eşim. ama diğer taraftan da protein ağırlıklı beslen demiş. proxeed önermiş.
yalnız kaan aydosun sitesinde de tam tersi proteinden uzak durun demiş. kopyalıyorum aynen.
BUNLARA UYUN!

Erkeğin spermlerini güçlendirmek için bazı öneriler:

Kırmızı etten uzak durulması: Kırmızı etteki kolesterolün, spermlerde erken akrozom reaksiyonuna yol açarak, yumurtanın döllenmesini önleyici etkisi olabilir.
Yeşil yapraklı sebzelere ağırlık verilmesi: Özellikle ıspanak, semiz otu, lahana gibi yeşil sebzelerin antioksidan etkileri nedeniyle, spermlerin fonksiyonlarını düzelttiği bilinmektedir.
Baklagiller faydalı: Nohut, mercimek ve fasulye spermi güçlendirici vitaminlerden zengindir.
Kuruyemiş: Kavrulmamış fındık, badem, dut kurusu, kayısı kurusu, incir, çekirdekli siyah üzüm gibi meyva kuruları faydalı olabilir. Baklagillerle birlikte alındığında, spermler için gerekli selenyum ve çinko sağlanmış olunur.
Keçiboynuzu (Hartnup): Son yıllarda keçiboynuzunun sperm fonksiyonlarını artırıcı etkisi bulunduğu önerilmiştir. Özellikle doğrudan meyvesinin yenmesi ya da tozunun tüketilmesinin daha etkili olduğu ileri sürülmüştür.
Yağdan fakir beslenilmeli.
Fazla kilolar, testosteron seviyesini düşürüp, östrojeni artırabilir. Bunun da spermin fertilizasyon kapasitesini bozduğu ortaya konmuştur. Bu nedenle, fazla kilolardan kurtulunması çok önemlidir.
Normal bir siklusa sahip kadında, siklusun başladığı günden (adet kanamasının olduğu ilk gün) itibaren 12., 14. ve 16. günlerde cinsel ililişkiye girilmesi, sperm ile yumurtanın karşılaşma olasılığını artırmaktadır. Bu günlerde cinsel ilşkide bulunulmaya özen gösterilmelidir. Ama kadında siklus düzeni değişebileceğinden, bu günlerin hesaplanmasında doktorunuza danışmanız daha uygun olur.
Özellikle kadının çay, kahve ve kola içmesi azaltılmalıdır.

cnm bilgiler için teşekkür ederim bizim de morfolojimiz bir yıl içinde 8 den 2 ye düştü serephone kullanıyor proxeed de kullanıyor ama düşünmediğim bir şey gössterdin bana eşim 10 kilo aldı hem ilaç hem kürler çok yedi demek o yüzdenmiş sağol cnm

ne demek canım bi faydası olduysa mutlu oldum. serephone nedir?

ne demek canım bi faydası olduysa mutlu oldum. serephone nedir?

kızlar bide morfolojiyi ne bozuyormuş biliyormusunuz az cinsel ilişki...
spermlerin vücutta durma süresi uzadıkça dna sı hasar görüyormuş....
vücuttan ne kadar çok atılırsa hıızı ve morfolojisi için o kadar iyiymiş....
ete gelince doğu anadoluda ve güneydoğuanadoluda genellikle 6-7 çocuk oluyor...
o bölgelerde herkes et yiyor bence bunun esas nedeni bu....

ete gelince doğu anadoluda ve güneydoğuanadoluda genellikle 6-7 çocuk oluyor...
o bölgelerde herkes et yiyor bence bunun esas nedeni bu....

Evet canım haklısın.
Bence sperm azlığı belli birşeye bağlı değil etrafımde eşi aşırı kilolu olan arkadaşlar var ama 3 çocuğu var.
Biz doktora gittiğimizde doktor şaşırmıştı eşim sigara dahi içmiyor ve biz yemeğe çok dikkat ederiz sebzelerin organik olmasına vs. ama olmayınca olmuyor imtihan işte.
Rabbim başka sıkıntı vermesin zamanı gelince hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…