- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.701
kızlarrr KRİSİMM küstü ben biliyom yani öyle düşünüyom
bizlerin sorduğu her soruya sabırla cevap veriyordu
bizlere çok faydalı bir sürü vitaminler tavsiye etti tabi bu tavsiyelerde bulunurken gayet bilinçliydi
ancak en son kaan hoca bu vitaminleri kullanmayın vs. muhabbetler sanıyorumki onun canını sıktı
belkide ondan bizlerden uzaklaştı.
ama ben kendi adıma iyiki krisimin önerilerini dinlemişim diyom çok faydasını gördük
krishazele bugün özel mesaj da attım sagolsun ALLAH razı olsun her sordugumuz soruya sabırla cevap veriyodu ALLAHIM yavrusunu ona bagışlasın saglıgı yerinde olsunda bebeyiyle iyi olsunlar
bizi habersiz bırakmasın ama hergün ugruyorum buraya bakıyorum kırıs bişe yazmamış
ronya sen nasılsın görüşmeyeli
ben burdayım şekerler ama artık topiğin tadı kalmadı galiba kris yazmıyor artık ve bende çok hak veriyorum ona,sonuçta hiçbir mecburiyeti yok bize yardımcı olmaya ,sağolsum kris hepimize ayrı ayrı yetişti , kim neyi sorsa hatta defalarca bile aynı soruyu sorsa krisim sabırla defalarca cevap verdi,canım arkadaşım iyi niyetinden ve bilginden kendi adıma hiç şüpem yok senden öğrendiklerimi tavsiyelerini yapma konusundada hiç şüpem yok ve sana inancım sonsuz sonuçta senin bilgin araştırılmış uzmanların görüşleriyle desteklenmiş ve faydası görülmüş değerli bilgiler,kızlaaar nedir bu sessizlik yahuu?
ben normalde çok konuşkan diilim biliyorum ama, sizin muhabbetinizi okuyordum,nerede herkes, sömestr mı vurdu bizi :)
kris,pamuk, meri ,boncuk ....... hangi birini sayayım kimse yok, ronya senden ne haber canım?
canım ben iyiyim bende bu sessizliğe çok üzülüyom
krisim gel nolur benim canım kardeşim gel
pammukumun misafirleri var ondan giremiyor
meroşum arada uğruyor gülüm yok boncukum yok
ayyy gelin artık kızlar yaaa
canım ben onun kırılmasını haklı buluyorum
kızcağız sabırla her soruya cevap verdi ve hepimize moral oldu
ama kaan hoca uygun bulmuyor ben artık vermicem vb. muhabetleri gayri ihtiyari üzüldü
alyena kuşum ben iyi olmaya çalışıyom bugün doktora gittim
adetimin 16. günü ve malesef benim yumurta sadece 12 mm olmuş
bekleki büyücek :2:
sen nasılsın canım
evet bende aynen kaaan beyden gelen mai,li yazdım ama sonrasında yinede devam edelim dedim yani krisin cevapplarına bakım bi kaç gündür diğer haziran anneleri topiğine yorum yazmamış bence başka bi durum vardoğru söylüyorsun canım, ancak ben (kaçırmış da olabilirim tabi) yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlar ne yapsak acaba şeklinde konuştular, bırakalım falan diyen olmadı herhalde ama tabi emin diilim
umarım döner kris
evet bende aynen kaaan beyden gelen mai,li yazdım ama sonrasında yinede devam edelim dedim yani krisin cevapplarına bakım bi kaç gündür diğer haziran anneleri topiğine yorum yazmamış bence başka bi durum var
ama ronya kesin biliyormuş gibi söyledi canım, ben de özelden falan görüşmüşlerdir diye düşündüm ama, kötü bişey olmasın da....
sen nasılsın?[/iyilik canım i,şte ne olsun sen nasılsın ?bu arada ben hsg oldum biliyosundeğilmi?
ama ronya kesin biliyormuş gibi söyledi canım, ben de özelden falan görüşmüşlerdir diye düşündüm ama, kötü bişey olmasın da....
sen nasılsın?
sen nasılsın?[/iyilik canım i,şte ne olsun sen nasılsın ?bu arada ben hsg oldum biliyosundeğilmi?
evet canım acılı olduğundan falan bahsettik ya unutmuşsunben de iyiyim kırmızıları bekliyorum ve bu ay hsg çektirmeyi düşündüğüm için korkmakla meşgulum:18:
cannım ben sadece tahmin yürüttüm
ayy özür unutmuşumevet canım acılı olduğundan falan bahsettik ya unutmuşsunben de iyiyim kırmızıları bekliyorum ve bu ay hsg çektirmeyi düşündüğüm için korkmakla meşgulum:18:
tıpta çektireeğim demiştin nheralde değilmi ?
şifa olsun inş.hayatım mg larını yazmıştım sana ona göre ver işte proeed ben eczaneden alıyorum sende öyle yap olmassa gümrükte alan takılır riske girme bence omega benm eeşimde kullanmıyor ama olsa iyi olur tabi ama ben e ve c vitamini üstünde durudm çünkü bnm eşim hiç meyve yemez ama balık çok sık tüketiyoruz bu yüzden almadım omegayı bugün 11.cigünüm hsg falan derken çattlama gününe geldim nerdeyse daha faaliyet yok :97:kızlar iyi geceler
kadser bugün senden isimlerini aldıgım vitaminleri aldım .
omega 3 almadım.eşim balık hiç yemez keşke onuda alsaydım dedim.omega 3 tam olarak ne işe yarıyor. ?
bu sitede okumuştum.bahçeci kliniginin beslenme uzmanı omega 3önermiş diye okumuştum.
şimdi bu l argininden günde 3 tane alması zor ikisini sabah birini akşam versem diyorum
ginsengden günde bir tane
ginko blobadan günde iki tane degilmi.
tabi bunları aldım ama daha ortada proxeed yok.
kızlar ben arada girip bakıyorum ama kimsecikler yok hepinizi çok özledim valla ne çok alışmışım meğer sizlere muhabbetlerinize
bendeki tek değişiklik kırmızılar bu ayda geldi zaten bekliyodum,çarşamba günü eşim testlerini yaptırıcak bakalım değerler ne alemde
şifa olsun inş.hayatım mg larını yazmıştım sana ona göre ver işte proeed ben eczaneden alıyorum sende öyle yap olmassa gümrükte alan takılır riske girme bence omega benm eeşimde kullanmıyor ama olsa iyi olur tabi ama ben e ve c vitamini üstünde durudm çünkü bnm eşim hiç meyve yemez ama balık çok sık tüketiyoruz bu yüzden almadım omegayı bugün 11.cigünüm hsg falan derken çattlama gününe geldim nerdeyse daha faaliyet yok :97:
bugün duş aldım belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?