Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

krishazele bugün özel mesaj da attım sagolsun ALLAH razı olsun her sordugumuz soruya sabırla cevap veriyodu ALLAHIM yavrusunu ona bagışlasın saglıgı yerinde olsunda bebeyiyle iyi olsunlar

bizi habersiz bırakmasın ama hergün ugruyorum buraya bakıyorum kırıs bişe yazmamış

ronya sen nasılsın görüşmeyeli

canım ben onun kırılmasını haklı buluyorum
kızcağız sabırla her soruya cevap verdi ve hepimize moral oldu
ama kaan hoca uygun bulmuyor ben artık vermicem vb. muhabetleri gayri ihtiyari üzüldü

alyena kuşum ben iyi olmaya çalışıyom bugün doktora gittim
adetimin 16. günü ve malesef benim yumurta sadece 12 mm olmuş
bekleki büyücek :2:
sen nasılsın canım

ben burdayım şekerler ama artık topiğin tadı kalmadı galiba kris yazmıyor artık ve bende çok hak veriyorum ona,sonuçta hiçbir mecburiyeti yok bize yardımcı olmaya ,sağolsum kris hepimize ayrı ayrı yetişti , kim neyi sorsa hatta defalarca bile aynı soruyu sorsa krisim sabırla defalarca cevap verdi,canım arkadaşım iyi niyetinden ve bilginden kendi adıma hiç şüpem yok senden öğrendiklerimi tavsiyelerini yapma konusundada hiç şüpem yok ve sana inancım sonsuz sonuçta senin bilgin araştırılmış uzmanların görüşleriyle desteklenmiş ve faydası görülmüş değerli bilgiler,
güzel arkadaşım bizleri merakta bırakma artık sorulara cevap verme istersen sen bilirsin ama arada gir muhabbet edelim destek olalım birbirimize

kızlar ben arada girip bakıyorum ama kimsecikler yok hepinizi çok özledim valla ne çok alışmışım meğer sizlere muhabbetlerinize
bendeki tek değişiklik kırmızılar bu ayda geldi zaten bekliyodum,çarşamba günü eşim testlerini yaptırıcak bakalım değerler ne alemde

Son düzenleme:
canım ben onun kırılmasını haklı buluyorum
kızcağız sabırla her soruya cevap verdi ve hepimize moral oldu
ama kaan hoca uygun bulmuyor ben artık vermicem vb. muhabetleri gayri ihtiyari üzüldü

doğru söylüyorsun canım, ancak ben (kaçırmış da olabilirim tabi) yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlar ne yapsak acaba şeklinde konuştular, bırakalım falan diyen olmadı herhalde ama tabi emin diilim

umarım döner kris

alyena kuşum ben iyi olmaya çalışıyom bugün doktora gittim
adetimin 16. günü ve malesef benim yumurta sadece 12 mm olmuş
bekleki büyücek :2:
sen nasılsın canım

ne kadar büyümesi gerekiyomuş :26:
:26:bu arada hakkaten topiğe neler oluyor ya yeter yaaaaa
daha 2 ay bile olmadı nerdeyse hemen dağılıcakmı böyle
kris neden yazmıyor bilmiyorum o konu ayrı ama onun dışındakiler bi kaç gün içinde yorum yazmassa listeden çıkıcaklar

evet bende aynen kaaan beyden gelen mai,li yazdım ama sonrasında yinede devam edelim dedim yani krisin cevapplarına bakım bi kaç gündür diğer haziran anneleri topiğine yorum yazmamış bence başka bi durum var

evet bende aynen kaaan beyden gelen mai,li yazdım ama sonrasında yinede devam edelim dedim yani krisin cevapplarına bakım bi kaç gündür diğer haziran anneleri topiğine yorum yazmamış bence başka bi durum var

ama ronya kesin biliyormuş gibi söyledi canım, ben de özelden falan görüşmüşlerdir diye düşündüm ama, kötü bişey olmasın da....

sen nasılsın?

kızlar iyi geceler
kadser bugün senden isimlerini aldıgım vitaminleri aldım . çok teşekkür edrim.
omega 3 almadım.eşim balık hiç yemez keşke onuda alsaydım dedim.omega 3 tam olarak ne işe yarıyor. ?
bu sitede okumuştum.bahçeci kliniginin beslenme uzmanı omega 3önermiş diye okumuştum.
şimdi bu l argininden günde 3 tane alması zor ikisini sabah birini akşam versem diyorum
ginsengden günde bir tane
ginko blobadan günde iki tane degilmi.
tabi bunları aldım ama daha ortada proxeed yok.

Son düzenleme:
kızlar bugün hiç giremedim ama sayfa azıcıkda olsa ilerlemiştir demiştim ama hiç ilerlememiş.
kadser senin fikrini begendim.hani birkaç gün daha girmeyenleri listeden çıkarma işini
krishazel kısa süredir tanıyorum ama onun fikirlerinden çok yararlandım.kendisini merak ediyorum en azından iyi oldugunu söylese oda yeter..

şifa olsun inş.hayatım mg larını yazmıştım sana ona göre ver işte proeed ben eczaneden alıyorum sende öyle yap olmassa gümrükte alan takılır riske girme bence omega benm eeşimde kullanmıyor ama olsa iyi olur tabi ama ben e ve c vitamini üstünde durudm çünkü bnm eşim hiç meyve yemez ama balık çok sık tüketiyoruz bu yüzden almadım omegayı bugün 11.cigünüm hsg falan derken çattlama gününe geldim nerdeyse daha faaliyet yok :97:
bugün duş aldım belkim

meri aldıkların geldi mi?biz gitti gidiyorda sipariş verdik proxeed. diğer vitaminleri de gnc mağazasından bakmayı düşünüyoruz.

hadi bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…