Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben sımdılık cıkıyorum benımkı uyandı kahvaltı yapalım. krısıcım senı ve tum kızları kocaman öpüyorum. kendınıze ıyı bakın görüşürüz.....

Selam canlarım, 2 gündür sizi yanlız bıraktım kusuruma bakmayın.
Krisim başarılarımızın en önemli destekcisi ve kaynağı sensin, eğer seni üzdüysem kendi adıma çok çok özür dilerim. Şu ana kadar senin dediğin hiç bilgiden şüphe etmedim etmem de, sağol li senin sayesinde bişeyler yoluna girdi, devamı da gelecek inşallah. Bizi sakın SENSİZ bırakmakla cezalandırma bitanem.

merhaba kızlar
nihayet bugüm tüm vitaminleri tamamladık.
proxeed
evicap 400
gnc korean ginseng
gnc gingko biloba
nutriway omega 3
bunları istanbduldan aldık. proxeed gitti gidiyordan geldi. evde de yarım şişe solgarın l arginin var.
kendime de elevit aldım.
atladığım bişey varsa yazın lütfen. kaan hocadan da cevap bekliyorum. yeni değerlerimiz yazdım ama henüz cevap gelmedi.
bir de eve gelir gelmez akşam yemeğinden sonra vitaminleri yutturdum. proxeedi yemekten önce verdim. vitaminlerin kullanışı yazmıyordu. size bir danışayım dedim.
nasıl yapıyorsunuz siz?hepsini birden mi veriyorsunuz?sabah akşam nasıl ayarlıyosunuz?

selam kızlar nasılsınız? sayfalar artık yavaş ilerliyor buna hem seviniyom hem üzülüyom, seviniyorum çünkü kolay okuyabiliyom, üzülüyom çünkü kimse girmiyor

canım biz vitaminleri gün içine yaydık, proxeedide hep yemeklerden önce alıyoruz..ya bende sana bişi sorcam korean gingseng seninki nasıl? beyaz korean mı yoksa kırmızı mı? ben GNC den aldım ve beyaz yazıyor ama napalım aldık diye kullanıyoruz..

canım benim eşime aldığın korean kırmızı ginsengdi. eşim proxeed plusun birini sabah kahvaltıdan önce içiyo bide akşam yemeğinden sonra taze sıkılmış portakal suyuyla içiyor.

canım beyaz yazıyor ama kaan hocanın sitesinden panax ginseg diye belirtmişti. ben de kutuya evire çevire baktım, parantez içinde panax ginseng yazıyordu. sanırım panax demek kore ginsengi demek. siberian bi de american vardı, en uygun bana bu gibi geldi, onlarda panax yazmıyordu.

bizde gncden tavsiye üzerine korea ginsengi aldık ,doğru karar aşkımmmmmmm:)

:))))))))))))
Geçmişi okuyordum şu an bir karar anındayım ,daha doğrusu çıkmazındayım(((((
Bu ay yani adetimin 5 günü salı günü aşılama için dok randewu alayımmı?

canım en son değerleriniz baya düzelmişti ama net olarak hatırlayamadım
sayı ve hareket kaçtı
bence aşılamada şansınızı deneyebilirsiniz

tüm arkadaşlarım iyi akşamlar ,beni terketmeyipde yanımda bana: destek olan tüm güzel bacılarıma şapka çıkarıyorum
işte buradan bende yazıyorum herkes duysun bende krishazele küstüm
ona o kadar mesaj yazdım bana hiççççç dönmedi ,çok alındım(((((8

kızlarrr hepinizi öpüyorum keyifler nasıl
seksi hatun yağmurum, güzel gülenim boncuğumm
nerelerdesiniz siz bakimmm

canım bak zaten beyaz ya da kırmızı aynıymış. bunu netten buldum.

Beyaz ve Kırmızı Ginseng
Beyaz Ginseng ve Kırmızı Ginseng nedir?

Ginseng topraktan toplandıktan sonra sterilize edilmelidir. Bu amaçla iki farklı yöntem kullanılabilir; buhar yöntemi veya UHT teknolojisi.

Kırmızı Ginseng

Eğer ginseng 2-3 saat süreyle yaklaşık 100-110°C’de buharla ısıtılarak sterilize edilirse doğal olan beyaz rengi içerdiği şekerin karamelleşmesi sebebiyle kırmızıya döner. Bu suretle elde edilen ginsenge “Kırmızı” ginseng denilmektedir.
Bu yöntemde köklerde mevcut potansiyel patojenler yok edilir ancak aynı zamanda kök yüzeyinde ve kökün üst katmanlarında mevcut bazı etkin maddeler uzun sure yüksek ısıya maruz kaldıkları için zarar görür. Özellikle kabuğun dış katmanlarında bulunan ginsenositler ısıdan etkilenirler ve parçalanma eğilimi gösterirler ki bu da istenilen yüksek etkinliğe ulaşmayı engeller.

Beyaz Ginseng

Eğer ginseng hızla belirli bir ısıya çıkarmak ve daha sonra hızla soğutmak esasına dayanan UHT teknolojisi ile sterilize edilirse hem patojenler yok edilir hem de etkin maddeler zarar görmez. Karamelleşme olmayacağı için ginseng doğal rengini de korur. Bu şekilde elde edilen ginsenge “Beyaz” ginseng adı verilir ve modern tedavide kullanılan ginseng tipidir.

Pharmatonda bulunan G115 ekstresinin üretiminde, doğal ginsenositlerden optimum verim elde etmek için, sadece beyaz ginseng kullanmaktadır.

canım en son değerleriniz baya düzelmişti ama net olarak hatırlayamadım
sayı ve hareket kaçtı
bence aşılamada şansınızı deneyebilirsiniz

canım hani testi orda wedi diye zorlanmıştı ,volum 1ml di
satı 20 mil du
hareketlilik de yavaş ileriydi ,dedimki eşime ewde bi test yapalım sonucuna göre ,ileri hızlı olursa aşılama yaparız:))))

:))))))))))))
Geçmişi okuyordum şu an bir karar anındayım ,daha doğrusu çıkmazındayım(((((
Bu ay yani adetimin 5 günü salı günü aşılama için dok randewu alayımmı?

canım ne zamandır bu vitaminleri kullanıyorsun?bir de en son değerleriniz ne oldu?bence en az 4-5 ay ilaç kullanmakta fayda var. daha önce hiç hamilelik elde ettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…