- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.741
canım benım seni görmek ne güzel sen olmayınca hiçbirşeyin tadıda olmuyor. nasılsın görüşmeyeli sen ve güzel meleğimiz
sagol canim benim
belkide bazen ozlemek guzel oluyor
gecti gitti iste:)
iyi olmanıza sevindim canım, biz seni hep özlüyoruz ama sen yınede burda ol. umarım bu süre için de önemli birşey yoktur.
sagol canim benim
belkide bazen ozlemek guzel oluyor
gecti gitti iste:)
selam kızlar nasılsınız? sayfalar artık yavaş ilerliyor buna hem seviniyom hem üzülüyom, seviniyorum çünkü kolay okuyabiliyom, üzülüyom çünkü kimse girmiyor
canım biz vitaminleri gün içine yaydık, proxeedide hep yemeklerden önce alıyoruz..ya bende sana bişi sorcam korean gingseng seninki nasıl? beyaz korean mı yoksa kırmızı mı? ben GNC den aldım ve beyaz yazıyor ama napalım aldık diye kullanıyoruz..
canım beyaz yazıyor ama kaan hocanın sitesinden panax ginseg diye belirtmişti. ben de kutuya evire çevire baktım, parantez içinde panax ginseng yazıyordu. sanırım panax demek kore ginsengi demek. siberian bi de american vardı, en uygun bana bu gibi geldi, onlarda panax yazmıyordu.selam kızlar nasılsınız? sayfalar artık yavaş ilerliyor buna hem seviniyom hem üzülüyom, seviniyorum çünkü kolay okuyabiliyom, üzülüyom çünkü kimse girmiyor
canım biz vitaminleri gün içine yaydık, proxeedide hep yemeklerden önce alıyoruz..ya bende sana bişi sorcam korean gingseng seninki nasıl? beyaz korean mı yoksa kırmızı mı? ben GNC den aldım ve beyaz yazıyor ama napalım aldık diye kullanıyoruz..
seksi şeker naber? nasılsın bakalım?
canım beyaz yazıyor ama kaan hocanın sitesinden panax ginseg diye belirtmişti. ben de kutuya evire çevire baktım, parantez içinde panax ginseng yazıyordu. sanırım panax demek kore ginsengi demek. siberian bi de american vardı, en uygun bana bu gibi geldi, onlarda panax yazmıyordu.
:))))))))))))
Geçmişi okuyordum şu an bir karar anındayım ,daha doğrusu çıkmazındayım(((((
Bu ay yani adetimin 5 günü salı günü aşılama için dok randewu alayımmı?
canım bak zaten beyaz ya da kırmızı aynıymış. bunu netten buldum.selam kızlar nasılsınız? sayfalar artık yavaş ilerliyor buna hem seviniyom hem üzülüyom, seviniyorum çünkü kolay okuyabiliyom, üzülüyom çünkü kimse girmiyor
canım en son değerleriniz baya düzelmişti ama net olarak hatırlayamadım
sayı ve hareket kaçtı
bence aşılamada şansınızı deneyebilirsiniz
:))))))))))))
Geçmişi okuyordum şu an bir karar anındayım ,daha doğrusu çıkmazındayım(((((
Bu ay yani adetimin 5 günü salı günü aşılama için dok randewu alayımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?