- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.721
kızlar bugün hiç giremedim ama sayfa azıcıkda olsa ilerlemiştir demiştim ama hiç ilerlememiş.
kadser senin fikrini begendim.hani birkaç gün daha girmeyenleri listeden çıkarma işini
krishazel kısa süredir tanıyorum ama onun fikirlerinden çok yararlandım.kendisini merak ediyorum en azından iyi oldugunu söylese oda yeter..
kızlar bugün hiç giremedim ama sayfa azıcıkda olsa ilerlemiştir demiştim ama hiç ilerlememiş.
kadser senin fikrini begendim.hani birkaç gün daha girmeyenleri listeden çıkarma işini
krishazel kısa süredir tanıyorum ama onun fikirlerinden çok yararlandım.kendisini merak ediyorum en azından iyi oldugunu söylese oda yeter..
bak işe yaradı yavaş yavaş kalabalık oldu sanki
krise gelice o bizim bal böceğimiz bizi terketme gibi bi lüksü yok
hepiniz hamile bırakıcam diye söz verd,i üsttelikte hepsini nüfusuna alacak başka şansın yok baktıki onun dediklerini harfiyen uyguluyoruz bi an gözü korktu heralde
ama artık çok geç
Slm şirineler naber nasılsınız
iyiyiz canımkalabalıklaştıkça dahada iyi oluyoruz.selam kızlar nasılsınız dicem ama kimsenin tadı yok galiba
Slm şirineler naber nasılsınız
iyiyim canlarim iyiyim merak etmeyin
takip ediyorum sizi
iyiyim canlarim iyiyim merak etmeyin
oh be sonunda kızlar sesini duyduk krisin
meri aldıkların geldi mi?biz gitti gidiyorda sipariş verdik proxeed. diğer vitaminleri de gnc mağazasından bakmayı düşünüyoruz.
günaydın kızlar..
herkesın ıyı olmasına sevındım ama güzel haberleri bende dört gözle bekliyorum.
geçen ay 10. da adet olmuştum bu ay beklemedeyim. perşembrde eşimin ameliyatı var sabırsızlıkla bekliyoruz. herkes ıcın hayırlısı.
krıscıgımın olmaması topıgı cok etkıledı( biran önce aramıza katıl annelerin güzeli
buradayim bebegim gozum uzerinde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?