Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar sorusu olanlara özelden mesaj atıyor. bana bir kaç kere sperm değerlerimiz hahkında olumlu yorum gönderdi. benim de aklıma gelmedi sormak. hatta topikteki herkes face mi uçtu diye düşünmedim değil. benim face üyeliğim yok da bir ara herkes grup kurmuştu ya.
valla ben şu an kayınvalidemlerdeyim, ordan bile giriyorum. ama haftaya kendi annem de olacağım. orda net yok. lütfen yanlış anlamayın ve de silmeyin.
benim vitamin muhabbettinden falan haberim yok. öyle bişey mi oldu?
bir de kris de öğretmen, boncuk da. sömestr tatili herkes bir yerlerdedir diye düşünüyodum ben.

bak işe yaradı yavaş yavaş kalabalık oldu sanki
krise gelice o bizim bal böceğimiz bizi terketme gibi bi lüksü yok
hepiniz hamile bırakıcam diye söz verd,i üsttelikte hepsini nüfusuna alacak başka şansın yok baktıki onun dediklerini harfiyen uyguluyoruz bi an gözü korktu heralde
ama artık çok geç

dediklerin dogru olabilir canım.Allah iyiligini versin.

Selam
Kendi adıma sadece okuyup yorumsuz kalma nedenim adet dönemime 3-4 gün kaldı ve her seferinde dibe çöküş yaşıyorum kimsenin motivasyonunu bozmamak adınada suskun kalmayı tercih ediyorum.Bizlerin tek tesellisi UMUT, kimseye umutsuzluk aşılamamak için işte..
Adet sonrası bomba olurum
Krise gelince sağlığı ve hamileliği elverdiği sürece burda olup bize CANLI CANLI UMUT olmasını çokk isterim.

günaydın kızlar..
herkesın ıyı olmasına sevındım ama güzel haberleri bende dört gözle bekliyorum.
geçen ay 10. da adet olmuştum bu ay beklemedeyim. perşembrde eşimin ameliyatı var sabırsızlıkla bekliyoruz. herkes ıcın hayırlısı.
krıscıgımın olmaması topıgı cok etkıledı( biran önce aramıza katıl annelerin güzeli

buradayim bebegim gozum uzerinde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…