- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.061
cips bana sevgililer günü hediyesi olarak laptop aliyor canlar biliyosunuz benim laptop yalan olmustu :))
NUN canim sen hamilemisin
Oooooo iyiymiş :))
Bakalım bizimki ne alacak
haydi sor sor
kesin olarak bilmiyorus pamukçum,öyle umut ediyorus bi dee kris ööle diyoooo:)
kesin olarak bilmiyorus pamukçum,öyle umut ediyorus bi dee kris ööle diyoooo:)
ayyyyyyyyyyyy canim insallah hamilesindir cok sevinirim test yaptin mi
Kris bişey diyorsa doğrudur tatlım...
İnşallah geliyor kuzucuğun
canım, dün benim regl olmam gerekiyodu ama olmadım, sonra dayanamayıp gece test yaptım 2. çizgi daha az koyu ama baya belirgin çıktı. durum bu ama henüz çok erken sanırım çünkü bugün itibariyle 2 gün gecikmiş oluyo.hayırlısı diye bekliyorus bakalım...
falla hamilesincanım, dün benim regl olmam gerekiyodu ama olmadım, sonra dayanamayıp gece test yaptım 2. çizgi daha az koyu ama baya belirgin çıktı. durum bu ama henüz çok erken sanırım çünkü bugün itibariyle 2 gün gecikmiş oluyo.hayırlısı diye bekliyorus bakalım...
Kısslar hani preseed jeli koyup 15 dk sonra eşinizi çağırın diyor ya Kris,
Hemen o anda eşimin boşalması mı gerekiyor yoksa biraz müsade var mı
Ne demek istediğimi anlatabildim mi acaba :18:
ayyyy canim HAMILESIN iste kesin hemde
hayirlisi olsun insallhhhhhhhhhhhhhh
falla hamilesindeğerlriniz 45 milyondu değil mi ???? tam olarak neler kullandı eşin bid preseed kullanmışmıydın
ben önceki aylarda jeli koyup 15 dk bekleyip başlıyoduk hemen boşalamıyordu yni ama jel 15 dk. sonra yavaş yavaş özelliğini kaybediyormuş bende artık jeli koyup başlıyoruz zaten bi 10 15 dk yı buluyor
falla hamilesindeğerlriniz 45 milyondu değil mi ???? tam olarak neler kullandı eşin bid preseed kullanmışmıydın
inş. öyledir canım:) evet 45 ama toplamda:) ml de 10 du işte 2 hafta önce.
canım proxeed, yarım klomen,keçiboynuzu ve henüz birkaç gün önce de l arginin başlamıştı işte benim dürtüklemelerimle:)
yok canım preseed kullanmadım hiç ama yumurtlama takibi yaptık geçen ay, 12. ve 14. günleri değerlendirebildik sadece
inş. öyledir canım:) evet 45 ama toplamda:) ml de 10 du işte 2 hafta önce.
canım proxeed, yarım klomen,keçiboynuzu ve henüz birkaç gün önce de l arginin başlamıştı işte benim dürtüklemelerimle:)
yok canım preseed kullanmadım hiç ama yumurtlama takibi yaptık geçen ay, 12. ve 14. günleri değerlendirebildik sadece
NUN'cum bacakları havaya diktin mi kıss
merhaba kizlar
nun hamilesin canim tebrik ederim
esinin son sonuclari neydi bide bu ay bise kullandinizmi bieaz anlatirmisin sekerim sizin sorun neydi
NUN'cum bacakları havaya diktin mi kıss
yok canım yastık koydum:)
kıslar ben şimdilik çıkıyorum öptüm herkesi:)
Hımmm!Anladım şeker,yani ne kadar erken olursa o kadar iyi olur diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?