- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.101
selam canımm. banu (baruk), özgür (meri58), tuğsem bilmiyorum
bır sorum olacaktı ,
bız sabah ılıskıye gırdık pressed olmadan ve sımdı ovulasyon testınde cift cizgiyi ,sılık degıl kıpkırmızı cızgıyı gordum
pressed ıle gece tekrar mı gırsek :78:
hoşgeldin canım, sizin sorunuz neydi. ben çok iyi bilmesemde bu forumda ardımcı olacak arkadaşlar var. anlatırsan mutlaka cevaplanır. tekrar hoşgeldin[/QUO çok teşekkür ederim.bizde sayı ve morfoloji sıkıntısı var.yeni yaptırdığımız teste göre sayı 21 milyon.hızlı ileri %6.morfoloji %4.daha önceleri bütün değerler daha düşüktü.yardımcı olursanız sevinirim
hoşgeldin canım, sizin sorunuz neydi. ben çok iyi bilmesemde bu forumda ardımcı olacak arkadaşlar var. anlatırsan mutlaka cevaplanır. tekrar hoşgeldin[/QUO çok teşekkür ederim.bizde sayı ve morfoloji sıkıntısı var.yeni yaptırdığımız teste göre sayı 21 milyon.hızlı ileri %6.morfoloji %4.daha önceleri bütün değerler daha düşüktü.yardımcı olursanız sevinirim
21 milyon mu süper :)) ileri hızlınız düşükmüş ama her gece havu suyu içirirsen eşine hıza iyi geliyormuş. morfoloji de %1 le bile hamile kalanlar var ona takma kafanı . bitkisel ilaçlar kullanabilirsin krishazel gelirse ona sorabilirsin canım o daha iyi biliyor bitkisel ilaçları. eşin ilaç falan kullanıyor mu
21 milyon mu süper :)) ileri hızlınız düşükmüş ama her gece havu suyu içirirsen eşine hıza iyi geliyormuş. morfoloji de %1 le bile hamile kalanlar var ona takma kafanı . bitkisel ilaçlar kullanabilirsin krishazel gelirse ona sorabilirsin canım o daha iyi biliyor bitkisel ilaçları. eşin ilaç falan kullanıyor mu
bizde 21 milyona sevindik.5milyon civarındaydı morfolojide sıfırdı.proxseed kullanıyor eşim arı sütü bal birde bir karışım yemişti bir ara.şimdi tekrar başladık.keçiboynuzu tozu kuruyemişler bol yeşillik yiyoruz.sizin durum neydi ?
bizde 21 milyona sevindik.5milyon civarındaydı morfolojide sıfırdı.proxseed kullanıyor eşim arı sütü bal birde bir karışım yemişti bir ara.şimdi tekrar başladık.keçiboynuzu tozu kuruyemişler bol yeşillik yiyoruz.sizin durum neydi ?
bizim ilk yaptırdığımız 1milyondu. sonra 4 milyon oldu hız 25 , morfoloji %90 normal çıkmıştı bizim who ya göre sanırım bizimki. şimdi endol trental, arginmax ve lcartine kullanmaya başladık bakalım ne olcak. yaza kadar olmazsa tüp bebek olcak. seninki o yüzden süper dedim 20 milyonu görsek ooo süper. sen yakında hamile karısın canımmm. ovulasyon günlerini değerlendir. preseed al onunla ilişkiye gir
bizim ilk yaptırdığımız 1milyondu. sonra 4 milyon oldu hız 25 , morfoloji %90 normal çıkmıştı bizim who ya göre sanırım bizimki. şimdi endol trental, arginmax ve lcartine kullanmaya başladık bakalım ne olcak. yaza kadar olmazsa tüp bebek olcak. seninki o yüzden süper dedim 20 milyonu görsek ooo süper. sen yakında hamile karısın canımmm. ovulasyon günlerini değerlendir. preseed al onunla ilişkiye gir
ya çok güzel demişsin ama morfoloji %4 ve doktor bu 4 tanesinin dna sı önemli dedi.sonuçta sperm saglıklı olmayınca döllenme olsada devamı gelmiyor.preseed sanırım jel nasıl bir faydası oluyor.endol trental, arginmax ve lcartine bunlar hakkındada bilgi verebilirmisin?ne işe yarıyor bunlar?
sağolasın melekcim, darısı size inşşş.aaa nun hamilemisin . ne kadar çok sevindim canım yaa. süper bir haber topikimize renk gelsinnn oleyyyy:79:
ayy hiç sorma canım o korkuyu, bu arada az önce yine test yaptım ve silik demek haksızlık olur sanırım basbaya çizgi çıkıyo:26: hayırlısı bakalım.....evet işte vakti zamanı gelince sayı falan hikayerabbim ol deyince oluveriyor :)))
darısı bizlere inşşşşşşşş. ay çok sevindim yaaa
bi taraftanda deli gibi korkuyorum böyle ya kanda çıkmassa diye kendimmişim gibi strese girdim ay resmen bir bütün olduk
nun arkadaşımız hamileymiş
hayırlı olsun canım
eger negatif olsaydı testte kesinlikle ikinci çizgi çıkmazdı
peki sizin morfoloji kaçtı canım.
halaya bende katılayım dedim
sağolasın canım, morfolojiyi bilmiyorum o kadar test yaptırdık ama bütün çabalrımıza rağmen nasip hep aynı hastane olmak zorunda oldu onun testlerinde de morfoloji ile ilgili bişey yazmıyo malesef....
merhaba arkadaşlar.önce hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.bu uzun yolda benim 2 micro denemem var.bu sayfayı yeni takip ediyorum,baştan okumaya başladım.boncukboncuk sizin sorun neydi sadece sayımıydı.sizler bana umut oldunuz.yardımcı olursanız sevinirim
kızlar ben 5 gün yokum. kendinize iyi bakın.
Hoşgeldin canım aramıza,inşallah sen de en kısa zamanda güzel haberler alırsın :))
hoşgeldin canım,bu sonuçlar bildiğim kadarıyla gayet iyi. inşallah kısa zamanda hamile kalırsın:)
NUN'cum kahverengi lekelenmen falan oldu mu hiç?
nun hayırlı olsun Allah bebşini kucağına almayı nasip ettsin çok sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?