Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çizgiyi görüdkten 24-36 saat içinde yumurta çatlıyor
bence bu gece birlikte olmayın
yarın sabah olabilirsiniz

aaa nun hamilemisin . ne kadar çok sevindim canım yaa. süper bir haber topikimize renk gelsinnn oleyyyy:79:
sağolasın melekcim, darısı size inşşş.

Hoşgeldin canım aramıza,inşallah sen de en kısa zamanda güzel haberler alırsın :))

ekintos bu sorduğun ilaçlar dolaşım için ben siteden duydum aldım ama dr sordum şu an kullanma dediler değerleriniz çok güzel artmış sabahları bir bardak portakal suyu akşamları havuç suyu kırmızı ginseng proxeed plus 1 avuç kabak çekirdeği sabah zeytinyağına batırılmış incir keçiboynuzu macunu 10 fındık macun içinde yok yok serephone kullanıyorduk ama testeteron çok arttı bıraktık iki önce kırmızı etle yumurtayı kesti bende kabuklu kuruyemişi bıraktım bakalım:))

bana umut oldunuz çok sağolun.biz ağustos ayına kadar hamile kalamazsam yine tüp deniycez.eşimdende spermler mikrotese ile toplanacak.şu preseed jel konusunu bana anlatırmısınız nasıl faydası oluyor o jelin,doktorlar tavsiye ediyorlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…