- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.701
Evet canım kesinlikle 5. gün defalarca kullandım ben yıllar önce her seferinde 5. gün başladım..
sağol canımmmçok çok geçmiş olsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canımya geçmiş olsun ,içim bir hoş oldu,yaralı kuş seni ,kendine dikkat et :))))))))))
banim yarın 6. günüm bu ay yumurta takibi yaptırmaya bu gün karar veridm ama galiba doktor ya 3 . gün yada 5. gün başlıyomuş netten baktım biarz
ben yinede gidicem yarın önce anlatırım durumu ne derse yaparız artık
sağol canım parmağımın tepesini rende makinasında uçurdum 2 dikiş var
İnş. darısı bizlerin başına daha ay bitmedi bakalım hayırlısıı
sağol canımmm
sağol yağmurumcum
cikcikcik
Ben bir kere 6. gün gittim doktorum bu ay geçmiş deyip kaul etmemişti,bakalım seninki ne diyecek ,kime gideceksin:)
geçmiş olsun şekerim dikkat et aman kendine
istanbulda değilim ben şu anda canım orda olsaydım bi kaçtane çok iyi doktorum vardı arar sorardım zaten ama malesef
burda özel bi hastane var tüp merkezi olan oraya gidicem çünkü burda her yerde alttan bakmıyolar orda bakılır mutlaka
cikleyen gaganı yerim ben senin ,kıyamam sana kanadı kırık kuşum
canlarım prenseslerim en çılıyorum ,allah rahatlık versin herkese ,pardonnnnnnn,işbaşına ne rahatlığı:))))))
durucum klomene reglinin 5. günü başlanıyo onu net biliyorum ama yumoşlar için yarın başlasak olmazmıki yani 6. gün
sağol canım amannn sizlerde dikkat edin bebekti tedaviydi diye düşünürken gitti parmağın tepesi
tatlım bir defasında işim çıktı 5. gün gidemedim 6. gün gittim,dr. başlatmadı bir ay sarkmıştı tedavim .Benim tedavilerim 10 yılın üzerinde oldu olalı sistemde o zamandan bu zamana değişiklik yaptılarmı bilmiyorum valla
öpüldün şeker:))))))))inşallhah hayır haberle gelirsin:)))))))
ay canım çok geçmiş olsun içim bihoş holdu acıyomu
bende kaçıyorum şekerler herkese iyi geceler tatlı rüyalar
boncuk hamile
nun hamile
baruk hamile
:49
allahım sana sonsuz şükürler olsun rabbim ne büyüksün :)))boncuk hamile
nun hamile
baruk hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?