- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.741
Günaydın canım çok sağol
Hadi hayırlısı canım gözün aydın Allahın izni ile herşey yolunda merak etmeeee
inşallah canım dualarınızla:)
bu arada hayırdır niye geçmiş olsun diyolar ben okuyamadım tam olarak?
kızlar ben 12 de doktora gidicem yumurtam çatladımı diye
ama benim tahminimce dün çatladı
krissssssss 1 saat dikebildim bacaklarımı :93:
preseedi 4 ml sıktım bol olsun dedim
hakkımızda hayırlısı olsun güzel arkadaşlarım
dualarınızı bekliyom benim dualarım hepimizle
parmağımı rende makinasında tepesini uçurdum kılcal damarı kesmişim
çok becerikliyimdir.
parmağımı rende makinasında tepesini uçurdum kılcal damarı kesmişim
çok becerikliyimdir.
krissssss bide ben sabaha kadar yatamadım gece 2 buçukta çişe kalktımm
ama toplamda 3 saat yatmış oldum
hadi bakalım ronyacım Allah yardımcın olsun potansiyel hamiş:)
ayy geçmiş olsun canım rende makinası derken işle mi ilgili?
ronyacım senin bir çucuğun mu var?
potansiyel ama her ay fosss çıkıyoo
kısmet canımm ya ötesi yok Rabbim ol dedimi oluyor
yok yok hani topshopta satılan dilimleme rende zımbırtısı varya bir yakınım almış deniyorduk sonuç
ayyy canım kıyamam çok acımıştır
bende mutfakta bi becerikliğimdir sorma
elinlerim kesik yanık içinde
potansiyel ama her ay fosss çıkıyoo
kısmet canımm ya ötesi yok Rabbim ol dedimi oluyor
yok yok hani topshopta satılan dilimleme rende zımbırtısı varya bir yakınım almış deniyorduk sonuç
evet canişkom benim 3 buçuk yaşında bir oğlum var
ben sonradan doğuramayanlardanımm
oğluma ilk aydan hamile kalmıştım ne olduğunu bile anlamadan
şimdi prof oldum doğurganlık alanında :93:
kızlar doktoru aradım şöyle dedi: 'biz normalde 1500 de keseyi görürüz sizinki 900 henüz erken yarın sabah kan testini tekrarlayacağız eğer 2 katına çıkmışsa bu normal bir gebelik demektir.' dedi. ilaçları kullanın dedi bir de.
sizler nasılsınız dün akşam benden sonra çok kaynatmışsınız nasıl okuyacam şimdi
aman Allah'ım ya! neyse akacak kan damarda durmazmış bu arada benimde elimde kolumda hep yara olur hemde nasıl yaptığımı bile hatırlamam
barukcum tebrik ederim canım ALLAHIM tamamına erdirsin cok mutlu oldum cokşekerler ben ocak.6da adet oldum. 5 gün klomen kullandım 1 yumurta oluştu ve 19 mm gelince çatlatma ignesi vuruldum 2 hafta onceydi. sabaha kadar yattım ayaklar havada :)) geçen ay eşimin testi 8.milyondu %15 ileri hizlıydı. bu perşembe varıkosel ameliyatı olacaktı, mucize oldu :)
bu sabah 8,30 evde test yaptım, 2. çizgi silik hemen hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım. sonuca gore 4-5. hafta değeri: 75 -2600 müş. benimki 174,5. ama bır kaç gun daha bekleyelim dedi doktr degerler hızlı artarsa kesinmiş
hay hay
kizlarrrrrrrrrr
BARUK
HAMILEEEEEEEEEEEEEEEE:49
tey tey
nuncum 6 haftalıkken keseyi görebilrisin kafana takma daha cok erken sitres sakın yapma ALLAHIN izniyle bebeyin seninle canımmerhabalar kızlar,
saat 3 gibi dr a gittim randevular doluymuş acilse beklersiniz alırız dediler, dr önce kiloma ve tansiyonuma baktı ve idrara sıkışıkmısın dedi, ben sadece kan testi olur sandığım için 1lt su içip epeyce bekledim, bu arad kan testi yapılması uygundu bence ama sadece bekledim sonra ultrasonla baktı böyle kese görünmüyo alttan bakacam dedi ama sanırım öylede görememiş( bu dönemde normal gebelik dış gebelik üzüm gebeliği birbirine karışır kan testi istiycem sabaha sonucu çıkar dedi.düşük önleyici ilaç verdi, çok kanaman ve çok ağrın olursa hebrim olacak dedi olmazsa haftaya kontrol dedi.
anlayacağınız dualarınıza ihtiyacım var hemde çoooooook....
evet kızlar bu sabah yaptırdıgım kan tahlılınde emın olmamakla bırlıkte var gorunuyor ama daha cok erken bıraz daha beklemek lazım dedi doktor. emın olamadıgım ıcınde hemen size soylemek ıstemedim.
perşembede eşim varıkosel amelıyat olacaktı bu bir mucize bizim için
Bende şimdilik Kaynarcadaki Medicall Hospital a gidiyorum Neslihan Alan. Doktor gayet iyi ama, çok kalabalık sabah 8 de sıra aldık 11 doğru anca görüştük.
Mutlaka iyi bir riskli gebelik doktoru bulmam lazım.
Anadolu yakası için öneri olan var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?