Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım hadi hayırlısı olsun........
arkidişler ben kaçıyorum
sabah görüşürüz inş.

kadser sagol tatlım eklemişsin bizi nasılsın ayakları diktim havaya bi bakim dedim

ne güzel canım inş. hayırlı bi sonuç alırsın :))
ben hiç iyi değilim normalde bugün şu anda bnmde senin konu unda olmam gerekli ama bizim odun uyuyyor benle hiç ilgilenmiyor çok sinirliyim yaaa ben gittim hsg oldum girmediğim kılık kalmadı adamın yaptığına bak yaaa resmen ağlıyorum yaaaaaaa

kız uyandır uyutma herifi iki elle iki oyna uyanır ozaman niye ilgilenmiyomuş seninle bakim

günaydın fıstıklarımm hepinizi öpüyorum

yumurta takibi yaptıracak arkadaşlar eğer klomen veya iğne kullanılacaksa 3.gün gidilir
ilaçlara 5.gün başlanıyor.3 gün gitmenin nedeni bir önceki aydan kalan kist falan varmı
yumurtalıklarda hareketlenme varmı yani uyarılmaya müsaitmi diye bakıyor doktor
ben bu ay 12.gün gittim benim spontan yapılıyor takibim ilaç kullanımıyorum
yani eğer ilaçsız olacaksa istediğiniz zaman gidebilirsiniz
MUES canım geçmiş olsun
YAĞMUR yapmadığın fırlamalık kalmamış gece
PAMMUK nerde yaaaa cadı bi gitti gelmedi
MERİ canım kris senle benden ümitli bu ay bakalım kısmet

evet meri ve sen den bekliyorum bu ay
beni mahcup etmeyin
bacaklar havaya preseed ler oraya :))))))))))))

dun geceden beri bir mutluluk var icimde icim icime sigmiyor

günaydın krishazel ronya
dün gece çok güzel haberler aldık
Allah tamamına erdirsin inşallah
nasılsınız bugün

cok iyiyiz cok guzel uyandik bugun

darisi sizlere insallah
sirasi gelen teker teker hamile kalacak hamile kalmayan kalmayacak burada

sen nasilsin? tedavi nasil gidiyor ? goruyorsun sonuc mutlaka aliniyor . imkansiz diye birsey yok yeterki mucadele edin.

güzel haberleri alınca daha iyi oldum.bugünde proxeed ve omega3 başlıycaz.
kris birde keçiboynuzu kürü uygulamak istiyorum.
insanın senin gibi moral veren arkadaşları olunca iyi olmamak mümkün mü.

güzel haberleri alınca daha iyi oldum.bugünde proxeed ve omega3 başlıycaz.
kris birde keçiboynuzu kürü uygulamak istiyorum.
insanın senin gibi moral veren arkadaşları olunca iyi olmamak mümkün mü.

basla bitanem
keciboynuzunu da verebilirsin

baska birsey kullaniyormuydu esin? ginseng evicap falan???

kızlar doktoru aradım şöyle dedi: 'biz normalde 1500 de keseyi görürüz sizinki 900 henüz erken yarın sabah kan testini tekrarlayacağız eğer 2 katına çıkmışsa bu normal bir gebelik demektir.' dedi. ilaçları kullanın dedi bir de.

sizler nasılsınız dün akşam benden sonra çok kaynatmışsınız nasıl okuyacam şimdi

canım hadi gözün aydın yaa..valla çok ama çok sevindim, hem sana hem diğer arkadaşlara..Ya kızlar yane hamiş kalanlar neler yaptınız yazarmısınız?

günaydın fıstıklarımm hepinizi öpüyorum

MUES canım geçmiş olsun
Günaydın canım çok sağol

Hadi hayırlısı canım gözün aydın Allahın izni ile herşey yolunda merak etmeeee

canım hadi gözün aydın yaa..valla çok ama çok sevindim, hem sana hem diğer arkadaşlara..Ya kızlar yane hamiş kalanlar neler yaptınız yazarmısınız?

teşekkür edrim canım darısı enn yakın zamanda başınıza inşallah.
canım benim eşim, proxeed,klomen ve keçiboynuzu kullanıyodu (bide benim ısrarlarımla l arginin almıştık ama daha geçen hafta:)) canım ben bu ay yumurtlama takibi yaptırdım ve yastıklarla 4-5 saat yattım:)) bu arada son testimizde 10 milyondu bizim bunu özellikle her sorana söylüyorum çünkü buradaki biçok kişinin sayısı bizden yüksek lütfen olumsuz düşünmeyin ve moralinizi yüksek tutun inş. arkası geliyo bu haberlerin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…