Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözün aydın nun İNŞALLAH yarın görürsünüz keseyi
ronya hadi hayırlı olsun sende bu ay verirsin mujdeyi İNŞALLAH
parmağımı rende makinasında tepesini uçurdum kılcal damarı kesmişim
çok becerikliyimdir.

cok gecmiş olsun mues ALLAH beterinden korusun canım

canım yaa valla bizede umut oluyorsunuz..Nasıl sevindim anlatamam..İnş en kısa zamanda bizde sizin gibi güzel bir haberle buraya geliriz ..Rabbim tüm isteyen herkese versin :))

arkadaşlar çok sevindim RABBİM hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı kokusunu duymayı nasip eder inşallah dualarım sizinle krisssboncuknunbaruk..........ve biz hamiş olmaya uğraşanlara

bu arada mevlid kandiline kadar kuran-ı kerim okumayı bilen arkadaşlar hatim yapıp dualamaya ve mues arkadaşımızın dediği gibi dua çemberi oluşturmaya ne dersiniz,
ben kadserin oluşturduğu liste tamamlandıysa çıktısını alacam ve herkesin ismini tek tek sözleyecem inşallah
ALLAH cc emnaet olun

Allah bağışlasın canım herşeyin vakti saati var işte...
bende diyorumki kendi kendime bir doğurmaya başlıyım 2 ciyide çıkartıcam
bu kadar zahmet çekiyoruz...
canım çok geçmiş olsun parmağına ayy içim gitti yaaa :18:
bebeiş konusunda bende öyle düşünüyorum

hadi bence bu ay sende alıcaksın kupayı inşş..

evet ben mücadele ediyorum gittim korkmadan hsg bile oldu ama akşam benim odun naptı biliyomusun çok kızdırdı beni hep benim ısrarlarımla bişeyler oluyor yaaaa değerlendiremedik akşammı kız onaaaaa
ben bu ay hani akıntı varya yumurtladığımızı gösteren 12.gün geldi o hemen değerlendirdik hemde iki kere ertesi günüde değerlendirdik akşam 3 olacaktı işte 14.günümdü ama olmadı bide sinirlendim bağırdım eğer yumurta tuttuysa bile bişey olmaz dimi :18:
nunnnn çok tebrik ederim canım inş. sağlıkla kucağına al darısı başımıza inşş.
ne kadardır istiyordunuz siz?bide takibi hangi dr.a yaptırdın ?

Son düzenleme:
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
boncukboncuk......................yine yeniden geldi bebişi
baruk.................................tazecik anne adayı
nun....................................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor
tunamine............................yeniden gelicek meleği
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
defnelma.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tutaste85............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
antalya2011........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
loneliness.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
emine82.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aruna..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
sumak..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
edanurlu.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esilanur.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mues..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
duru....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...[/QUOTE]

Allah razı olsun canım,darısı da sie olsun inşşşşşşşş.
biz kandilde arkadaşlarla toplanıp bi hatim dualamayı düşünüyorduk zaten benim dr daha fazla endişelendirmezse beni bu plandan vazgeçmiş değilim inş dua ederim.
ayrıca mevcut dağıtılan hatim varsa sen yaz buraya bir kaç cüz almaya çalışırım canım...

birde mues canım çok geçmiş olsun,rende yaparken en korktuğum şey.

arkadaşlar konu dışı ama bide bişey sorcam
şimdi alt alta herkese cevap yazıyosunuzya bunu nası yapıyosunuz,
fatmacım ve muescim arkadaş olarak eklemişşiniz teşekkür ederim değişiklikleri kaydetemi tıklayacam ozaman eklenmiş oluyormu?
cevaplar için çok tşk şimdiden :)

canım çok geçmiş olsun parmağına ayy içim gitti yaaa :18:
bebeiş konusunda bende öyle düşünüyorum
sağol canım
bencede bir olmaya başlasın

evet yapalım vakit daralıyor hemen dağıtalım hatim ben alırım 2 cüz

ALLAH razı olsun canım ,henüz başlamış bir hatim yok ama sırayla şimdiden başlatalım
inşallah
1-2-3 cüzleri ben alayım sırayla yazarsınız inşallah

sağol canım arkadaş ekle kısmına ismimizi yazıp değişiklikleri kaydete basıyorsun

evet ben mücadele ediyorum gittim korkmadan hsg bile oldu ama akşam benim odun naptı biliyomusun çok kızdırdı beni hep benim ısrarlarımla bişeyler oluyor yaaaa değerlendiremedik akşammı kız onaaaaa
ben bu ay hani akıntı varya yumurtladığımızı gösteren 12.gün geldi o hemen değerlendirdik hemde iki kere ertesi günüde değerlendirdik akşam 3 olacaktı işte 14.günümdü ama olmadı bide sinirlendim bağırdım eğer yumurta tuttuysa bile bişey olmaz dimi :18:

nunnnn çok tebrik ederim canım inş. sağlıkla kucağına al darısı başımıza inşş.
ne kadardır istiyordunuz siz?bide takibi hangi dr.a yaptırdın ?[/QUOTE]

çok teşekkürler hemşehriiii:) darısı sana inş. yalnız keşke kızıp bağıracağına şirinlik,cilve, şımarıklık falan yapsaydın:78: işe yarıyo bence erkekler garip hakikaten anlamak zor ama anlamaya gerek yok idare etcez işte
bizim 1 seneyi geçti canım hatta 1.5 sene oldu diyebilirim, takibi tıptaki tanıdık yaptı ancak test pozitif çıkınca özel hastaneye daha önce gittiğim dr a gittim. dün nil hanım için aradım ama 25 şubata falan dediler ama ondan randevu alıp onunla dvm etmeyi düşünüyorum ne dersin?

sağol canım arkadaş ekle kısmına ismimizi yazıp değişiklikleri kaydete basıyorsun

tşk ederim canım ben 1-2-3 aldım sen kaçıncı cüzleri alıyosun
birde ben sürekli takip edemiyorum forumu herkes en son cüzü alanın altına sırayla yazarsa herhalde karışmaz diye düşünüyorum herhalde sanırsam galiba

canım diğer arkadaşlar ne der bilmem ama bence hepimizin birbirimiz için ettiği dualar yeterli
yani ben daha önce başka topiclerde dua okunduğunu gördüm hatta benim bir ara takıldığım ve çok sevdiğim bir topicte bunun takibinin yapılamaması nedeniyle baya tartışmalar çıkmıştı
yani insanların işleri oluyor okunamayabiliyor
burdaki arkadaşlar hepsi çok yoğun çalışıyor
bence en güzeli her vakit birbirimiz için dua edilmesi
canım tabi katılmak isteyen arkadaşlar olursa ve takip eden olursa yapılabilir
ama ben kendi adıma katılamayacağım onu belirteyim ama hepiniz her vakit dualarımdasınız

bende alırdım ama suan adetliyim ne zamn bbiticek ona göre alıyım bende duada olmak isterim

ALLAH razı olsun canım ,henüz başlamış bir hatim yok ama sırayla şimdiden başlatalım
inşallah
1-2-3 cüzleri ben alayım sırayla yazarsınız inşallah

kızlar ben türkçe mealinden okuyorum şimdilik ama arapçayıda ilerletme aşamasındayım yani sizin gibi okuyamam ama bizlerde dua edin olurmu

herkese günaydın kızlar bu gün evdeyiz eşimle beraber güya doktora gidicektik ben yeni kalkabildim eşim hala uyuyo sabah geldi malum

ben gece hiç uyuyamadım sabah 5 den sonra uyudum,gecenin etkisiyle önce bi garip heyecan sardı baya bi kafamda hamilelik hayalleri kurdum,sonrada evden garip sesler geldi korktum uyuyamadım

ronyacım ben sadece yumurtanın olup olmadığını ve büüyüyp büyümediği konusunda emin olmak istiyorum birde çatlatma iğnesi istiyorum ilaç kullanmıycam ,sende demişsiz zaten istediğimniz zaman olur diye eşim kalktıktan sonra kahvaltıyı yapıp gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…