- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.761
canım bebişin seninle içini ferah tut.bundan sonra kendine iyi bak.
gözün aydın nun İNŞALLAH yarın görürsünüz keseyikızlar doktoru aradım şöyle dedi: 'biz normalde 1500 de keseyi görürüz sizinki 900 henüz erken yarın sabah kan testini tekrarlayacağız eğer 2 katına çıkmışsa bu normal bir gebelik demektir.' dedi. ilaçları kullanın dedi bir de.
sizler nasılsınız dün akşam benden sonra çok kaynatmışsınız nasıl okuyacam şimdi
ronya hadi hayırlı olsun sende bu ay verirsin mujdeyi İNŞALLAHkızlar ben 12 de doktora gidicem yumurtam çatladımı diye
ama benim tahminimce dün çatladı
krissssssss 1 saat dikebildim bacaklarımı :93:
preseedi 4 ml sıktım bol olsun dedim
hakkımızda hayırlısı olsun güzel arkadaşlarım
dualarınızı bekliyom benim dualarım hepimizle
parmağımı rende makinasında tepesini uçurdum kılcal damarı kesmişim
çok becerikliyimdir.
:81::80::81:
barukcum tebrik ederim canım ALLAHIM tamamına erdirsin cok mutlu oldum cok
nuncum 6 haftalıkken keseyi görebilrisin kafana takma daha cok erken sitres sakın yapma ALLAHIN izniyle bebeyin seninle canım
çok sağol canım, inşallah öyle:) Rabbim size de en kısa zamanda yaşatsın:)
teşekkür edrim canım darısı enn yakın zamanda başınıza inşallah.
canım benim eşim, proxeed,klomen ve keçiboynuzu kullanıyodu (bide benim ısrarlarımla l arginin almıştık ama daha geçen hafta:)) canım ben bu ay yumurtlama takibi yaptırdım ve yastıklarla 4-5 saat yattım:)) bu arada son testimizde 10 milyondu bizim bunu özellikle her sorana söylüyorum çünkü buradaki biçok kişinin sayısı bizden yüksek lütfen olumsuz düşünmeyin ve moralinizi yüksek tutun inş. arkası geliyo bu haberlerin:)
canım çok geçmiş olsun parmağına ayy içim gitti yaaa :18:Allah bağışlasın canım herşeyin vakti saati var işte...
bende diyorumki kendi kendime bir doğurmaya başlıyım 2 ciyide çıkartıcam
bu kadar zahmet çekiyoruz...
hadi bence bu ay sende alıcaksın kupayı inşş..kızlar ben 12 de doktora gidicem yumurtam çatladımı diye
ama benim tahminimce dün çatladı
krissssssss 1 saat dikebildim bacaklarımı :93:
preseedi 4 ml sıktım bol olsun dedim
hakkımızda hayırlısı olsun güzel arkadaşlarım
dualarınızı bekliyom benim dualarım hepimizle
evet ben mücadele ediyorum gittim korkmadan hsg bile oldu ama akşam benim odun naptı biliyomusun çok kızdırdı beni hep benim ısrarlarımla bişeyler oluyor yaaaa değerlendiremedik akşammı kız onaaaaacok iyiyiz cok guzel uyandik bugun
darisi sizlere insallah
sirasi gelen teker teker hamile kalacak hamile kalmayan kalmayacak burada
sen nasilsin? tedavi nasil gidiyor ? goruyorsun sonuc mutlaka aliniyor . imkansiz diye birsey yok yeterki mucadele edin.
nunnnn çok tebrik ederim canım inş. sağlıkla kucağına alteşekkür edrim canım darısı enn yakın zamanda başınıza inşallah.
canım benim eşim, proxeed,klomen ve keçiboynuzu kullanıyodu (bide benim ısrarlarımla l arginin almıştık ama daha geçen hafta:)) canım ben bu ay yumurtlama takibi yaptırdım ve yastıklarla 4-5 saat yattım:)) bu arada son testimizde 10 milyondu bizim bunu özellikle her sorana söylüyorum çünkü buradaki biçok kişinin sayısı bizden yüksek lütfen olumsuz düşünmeyin ve moralinizi yüksek tutun inş. arkası geliyo bu haberlerin:)
arkadaşlar çok sevindim RABBİM hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı kokusunu duymayı nasip eder inşallah dualarım sizinle krisss boncuk nun baruk ..........ve biz hamiş olmaya uğraşanlara
bu arada mevlid kandiline kadar kuran-ı kerim okumayı bilen arkadaşlar hatim yapıp dualamaya ve mues arkadaşımızın dediği gibi dua çemberi oluşturmaya ne dersiniz,
ben kadserin oluşturduğu liste tamamlandıysa çıktısını alacam ve herkesin ismini tek tek sözleyecem inşallah
ALLAH cc emnaet olun
sağol canımcanım çok geçmiş olsun parmağına ayy içim gitti yaaa :18:
bebeiş konusunda bende öyle düşünüyorum
arkadaşlar çok sevindim RABBİM hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı kokusunu duymayı nasip eder inşallah dualarım sizinle krisss boncuk nun baruk ..........ve biz hamiş olmaya uğraşanlara
bu arada mevlid kandiline kadar kuran-ı kerim okumayı bilen arkadaşlar hatim yapıp dualamaya ve mues arkadaşımızın dediği gibi dua çemberi oluşturmaya ne dersiniz,
ben kadserin oluşturduğu liste tamamlandıysa çıktısını alacam ve herkesin ismini tek tek sözleyecem inşallah
ALLAH cc emnaet olun
Allah razı olsun canım,darısı da sie olsun inşşşşşşşş.
biz kandilde arkadaşlarla toplanıp bi hatim dualamayı düşünüyorduk zaten benim dr daha fazla endişelendirmezse beni bu plandan vazgeçmiş değilim inş dua ederim.
ayrıca mevcut dağıtılan hatim varsa sen yaz buraya bir kaç cüz almaya çalışırım canım...
birde mues canım çok geçmiş olsun,rende yaparken en korktuğum şey.
arkadaşlar konu dışı ama bide bişey sorcam
şimdi alt alta herkese cevap yazıyosunuzya bunu nası yapıyosunuz,
fatmacım ve muescim arkadaş olarak eklemişşiniz teşekkür ederimdeğişiklikleri kaydetemi tıklayacam ozaman eklenmiş oluyormu?
cevaplar için çok tşk şimdiden :)
sağol canım arkadaş ekle kısmına ismimizi yazıp değişiklikleri kaydete basıyorsun
ALLAH razı olsun canım ,henüz başlamış bir hatim yok ama sırayla şimdiden başlatalım
inşallah
1-2-3 cüzleri ben alayım sırayla yazarsınız inşallah
ALLAH cc emnaet olun
ALLAH cc emnaet olun
ALLAH razı olsun canım ,henüz başlamış bir hatim yok ama sırayla şimdiden başlatalım
inşallah
1-2-3 cüzleri ben alayım sırayla yazarsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?