Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben gecmisi okuyamadigim icin hic haberim yoktu hamislerden ayyyyyyyy ben sizi yerim canim arkadaslarim ya BARUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK NUNNNNNNNNNNNNNN BONCUGUMMMMMMMMMMMMM
sizi cok seviyorum hamile olmaniza inanin kendim kadar sevindim ayyy hala inanamiyorum ellerim titriyo sanki ALLAH IM sorunsuz hamilelik nasip etsin sizeeee
soktayim kizlar hala cok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kötü düşünme bebeğim...
Güzel haberlerle geleceksin

inş canım ama gerçekten korktum ben çünkü sıfırların ne demek olduğunu biliyorum bizim ilk testimizde tertemiz ve bomboş bir kağıt vermişlerdi ve yılıkmıştık, hatırlamak bile istemiyorum, ama Rabbim çok şükürki bizi fazla bekletmedi ve çıkış oldu hatta sayı normale döndü ama %100 hareketsizdi, geçen ayki testimizdede hareketimiz %10 olmuştu toplamda..Şimdi tekrar düştüyse eşşim üzülecek bende ona dayanamıyorum

Yağmurum bende herkes gibi hatırlıyorum.Kriste aynen bunu tecrübe etnişti.Şimdi sen eşine moral ver ve bu sürecin normal olduğunu devamının geleceğini anlat ve ilaçlara devam etmeye ikna et..

ronyam canım inş perşembe akşamı güzel bir haberle dönersin bebişim..Sıkma canını,Allah'ın izniyle birşey olmaz..

sağol fıstığımm inşallah

ayy deme nolurrr hsg den çok korkuyomm
aslında hsg den ziyade çıkacak sonuçtan korkuyom

Yağmurum bende herkes gibi hatırlıyorum.Kriste aynen bunu tecrübe etnişti.Şimdi sen eşine moral ver ve bu sürecin normal olduğunu devamının geleceğini anlat ve ilaçlara devam etmeye ikna et..

adamada hak vermek lazım daha öncesinden hazırlıklı olsaydı belki daha kolay atlatırdı ama şimdi biraz zor işler ama geçicek inşallah

klomen ve proxeed kullanan kızlar bari biz kendimizi bu duruma hazırlayalım belli olmaz bu işler bakarsınız bi znda sıfırlanıp sonra tavan yapar

Düşüş olmayacak hayatım aksine daha da yükselecek...
Bak nasıl güzel haberlerle geleceksin buraya :))

doğru diyosun şeker, ben testi yaptırmadan önce eşime söyleyim, bari adam yıkılmasın, en iyisi böyle yapmak bence..Sizle aynı başlamıştık ilaçlara bakalım nasıl sonuçlar alacağız bu ay..İnş sonuçlarımız iyi çıkar bebiş çok korkuyorum..

bnecede anlat eşine tatlım hazırlıklı olsun yinede sonra tekrar düzeliceğini bilsin ,tabi inşallah gerek kalmaz böyle bişeye

evet ya dimi aynı zamanda başladık sizle tedaviye,hayırlısı olsun tatlım

evet canım hayırlısı olsun Allah'ın takdiri artık, ne yazdıysa onu yaşıyoruz ve yaşacağız, ama umudumuzu asla yitirmek yok, mücadeleye devam inşAllah :)

CANIM üzülme dur bakalım belki yanlış bişey vardır neden şimdi durup duruken gittiler eşin varikosel ameliyatı oldumu?

ayyy böyle bayrama can fedaaaaaaaaaaa ayy bidaha kaybolmamam lazim nasil mutluluklarini paylasamadigim icin üzüldüm ya

bebis cabuk listeyi göster banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:64
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
boncukboncuk......................yine yeniden geldi bebişi
baruk.................................tazecik anne adayı
nun....................................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor
tunamine............................yeniden gelicek meleği
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
defnelma.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tutaste85............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
antalya2011........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
loneliness.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
emine82.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aruna..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
sumak..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
edanurlu.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esilanur.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mues..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
duru....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

al pamuğum şekerim gitmedimi senin misafirler
kızlar bu arada şimdi az önce bi kaç dakika önce ovulasyon tesi yaptım veeee kontrol çizgisinden bile koyu çıktı ekleyimmi hem öyle su perhizi falanda yapmadım yani öylesine yapmıştım

canlarim ben simdi cikiyorum dizi izleyeyim sonra gelicem yine öpüyorum sizi cokkkkkkkkkkkkkk

ayyy ben geçmişte görmemişim BONCUK,BARUK,NUN çok sevindim canım arkadaşlarım Allah nazarlardan korusun sağlıklı sıhatli doğurmanızı nasip etsin çok güzel olmuş o listeye şimdi bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…