- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.901
Kötü düşünme bebeğim...
Güzel haberlerle geleceksin
ayyy böyle bayrama can fedaaaaaaaaaaaaynen hayatım dünden beri burası bayram yeri oldu koybolma biyere bidaha
listeyidemi görmedin delüüüüüüüüüüüüü
ronyam canım inş perşembe akşamı güzel bir haberle dönersin bebişim..Sıkma canını,Allah'ın izniyle birşey olmaz..
hayırlısı canım sıkma canını yükselir yine bence hiç bırakmayın tedaviyi hoş ne desek boş bunu sana değil eşine anlatmak lazım biliyorum :))
hangi vitaminleri kullanıyordunuz???
aynen bizimde 3 ay oluyor bizimkide bu ay vericek test :18:
amann hsg gerek görmesinde :18:
inş.perşembe güzel haberlerle gelirsin
bende diyorum bu kız neden bu kadar soğuk kanlı
şöyle bi 10 15 sayfa geriyi okuyuver bacım :82:
Yağmurum bende herkes gibi hatırlıyorum.Kriste aynen bunu tecrübe etnişti.Şimdi sen eşine moral ver ve bu sürecin normal olduğunu devamının geleceğini anlat ve ilaçlara devam etmeye ikna et..
inş canım ama gerçekten korktum ben çünkü sıfırların ne demek olduğunu biliyorumbizim ilk testimizde tertemiz ve bomboş bir kağıt vermişlerdi ve yılıkmıştık, hatırlamak bile istemiyorum, ama Rabbim çok şükürki bizi fazla bekletmedi ve çıkış oldu hatta sayı normale döndü ama %100 hareketsizdi, geçen ayki testimizdede hareketimiz %10 olmuştu toplamda..Şimdi tekrar düştüyse eşşim üzülecek bende ona dayanamıyorum
adamada hak vermek lazım daha öncesinden hazırlıklı olsaydı belki daha kolay atlatırdı ama şimdi biraz zor işler ama geçicek inşallah
klomen ve proxeed kullanan kızlar bari biz kendimizi bu duruma hazırlayalım belli olmaz bu işler bakarsınız bi znda sıfırlanıp sonra tavan yapar
kızlar gülüm nerlerde hiç girmiyo ne zamndır
Düşüş olmayacak hayatım aksine daha da yükselecek...
Bak nasıl güzel haberlerle geleceksin buraya :))
doğru diyosun şeker, ben testi yaptırmadan önce eşime söyleyim, bari adam yıkılmasın, en iyisi böyle yapmak bence..Sizle aynı başlamıştık ilaçlara bakalım nasıl sonuçlar alacağız bu ay..İnş sonuçlarımız iyi çıkar bebişçok korkuyorum..
bnecede anlat eşine tatlım hazırlıklı olsun yinede sonra tekrar düzeliceğini bilsin ,tabi inşallah gerek kalmaz böyle bişeye
evet ya dimi aynı zamanda başladık sizle tedaviye,hayırlısı olsun tatlım
şu an kendimi ağlamamk için zor tutuyorum,başım ağrıyo o yüzden
şok oldum kızlar birkaçtane sperm hücresine rastlanmış(((((((((20 mıl sperm 25 günde uçmuş gitmiş (((((((((
kaan hocaya msj attım eşim daha ewe gelmedi ,ilaçları kullanmıyacak galiba ,allak bullağım kusuruma bakmayın
ayyy böyle bayrama can fedaaaaaaaaaaaayy bidaha kaybolmamam lazim nasil mutluluklarini paylasamadigim icin üzüldüm ya
bebis cabuk listeyi göster banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:64
ben geldim arkadaslarrrr
varmi guzel haberler?
krissssss bide ben sabaha kadar yatamadım gece 2 buçukta çişe kalktımm
ama toplamda 3 saat yatmış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?