Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yagmurum bende okumuştum.böyle düşüşler olup sonra yinen yükselirmiş.

ronya doktor neden göremiyormuşki gözlüklerini mi takmayı unutmuş acaba.bişey çıkmaz inşaallah sen rahat ol canım olmassa başka bir doktora görün

canım bilmiyomm aslında iyi bir doktora gidiyom
yani doktor baya ilgilendi milim milim arıyom yumurtalıkları yok diyor
sanırım ben kendimi çok kastım ondamıdır bilmem ama bağırsaklar önüne geçmiş
canımı sıkan ağrımın olması oturunca kalkınca hareket edince çok batmalarım oluyor

Krisimm canım hoşgeldin

peki neden görünmezmiş doktor nediyor

canim tedavimizin 3. ayinda bizde de oyle cikmisti sperm testi sonucu 3. aydan sonra sicrama yapmisti gecmisi okursan hatirlarsin bende agliyorudum

merak etme sicrama yapacak .

inanmak zorunda ,kesinlikle öyledir bak gör bir aya tavan yapare hatırlasana krislerdede öyle olmuştu binlere düşmüş onlardada,geçicek bebeğim toparlayın kendinizi ve yola devam,bu bence beklenen bir durumdu

ay ne gunlerdi

labaratuvardan arayip sperm bulunamadi demislerdi
oracikta bayilacaktim az aglamamistim

esimde bende bunalima girmistik

arkadaslar klomen ilk zamanlar malesef bazi kisilerde boyle yapiyormus sonradan da patlama yapiyor

korkmayin sabirla tedaviye devam edin

canim uzulmedim cunki ayni bizim gibisiniz
merak etme bu aydan sonra sayi patlamasi olacak rahat ol....

hayir klomen ilk aylar sperm sayisini dusuriyor

slm Krishcim.esım nolvadex kullanmaya basladı 9 gundur kullanıyor.daha teomana gıtmedık.persembeye randevu.o gune kadar 11 gunluk kullanmıs olcak.
krıshcım bızım oncekı hormon testınde esımın fsh:2.40 lh:2.7 cıkmıstı bu testte yanı 7 ay sonra fsh:2.79 lh:8.56 cıkmıs.lh nıye okadar yuksek cıkmıs olabılır acaba?
ben proxeed almak ıstıyorum ama ebay dısında ınternetten alabılecegım bır yer varmı.yada hangı eczaneden almalıyım hepsınden bulabılırmıyım.depodan getırtıyorlarmıs .cabuk gelır mı pekı o gun ıcınde.

kadser yumurtlama gunlerındemısın yoksa adet zamanınmı.ıkıncı cızgı kopkoyu demıssın.bır hamılemız daha mı gelıyor

dün preseed ıle denedık ,resmen amuda kalktım

ama belım ve boynum tutulmus vazıyette ,gece de hıc kalkmadım hep yattım

aferın bana :87:

bakalım şu ıkı gunu de kazasız belasız atlatsak

ronya sen nerede oturuyorsun ve hangı doktora gıdıyorsun..

Son düzenleme:

CANIM üzülme dur bakalım belki yanlış bişey vardır neden şimdi durup duruken gittiler eşin varikosel ameliyatı oldumu?
oldu aşkım 3 sene oldu:))))))))

canim tedavimizin 3. ayinda bizde de oyle cikmisti sperm testi sonucu 3. aydan sonra sicrama yapmisti gecmisi okursan hatirlarsin bende agliyorudum

merak etme sicrama yapacak .
AHHHH inşallah yüreğime azda olsa su serpildi ,rahatladım bakalım kan hoca ne yazacak:)
canim uzulmedim cunki ayni bizim gibisiniz
merak etme bu aydan sonra sayi patlamasi olacak rahat ol....
yani en geç nisanda hamileyim değilmi:)
hafızam iyidir sevindim o zaman yanlış bilgi verip boşuna sevindirmemişim yağmuru

cabım ya elma şekerim benim

kizlar bakin 20 haziean 2010 da bir topige ne yazmisim

Arkadaslar esimin varikosel vardi 3 ay once ameliyat olduk daha iyi olsun diye . Dun test yaptirdik sperm sayimiz 0 olmus( Neden boyle oldu anlamadik cok perisaniz . Cift tarafli varikosel ameliyati olmustuk ameliyattan sonra klomen kullandik. Hormon testleri hepsi normal ama sperm yok
Bilgisi olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…