- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.921
ne yapalim bunada sukur canim:)
az su ic bu aksam
bu aksamda calisma var cunki
yagmurum bende okumuştum.böyle düşüşler olup sonra yinen yükselirmiş.
ronya doktor neden göremiyormuşki gözlüklerini mi takmayı unutmuş acaba.bişey çıkmaz inşaallah sen rahat ol canım olmassa başka bir doktora görün
canım bilmiyomm aslında iyi bir doktora gidiyom
yani doktor baya ilgilendi milim milim arıyom yumurtalıkları yok diyor
sanırım ben kendimi çok kastım ondamıdır bilmem ama bağırsaklar önüne geçmiş
canımı sıkan ağrımın olması oturunca kalkınca hareket edince çok batmalarım oluyor
Krisimm canım hoşgeldin
selam kızlar nabersiniz bakimmm:))
ben bu gün yumurta takibine başladım 2 tane yumoş varmış 13 ml lik,bu gün 8. günümdü doktor normalden fazla büyükler dedi 12. gün tekrar gidicem
şu an kendimi ağlamamk için zor tutuyorum,başım ağrıyo o yüzden
şok oldum kızlar birkaçtane sperm hücresine rastlanmış(((((((((20 mıl sperm 25 günde uçmuş gitmiş (((((((((
kaan hocaya msj attım eşim daha ewe gelmedi ,ilaçları kullanmıyacak galiba ,allak bullağım kusuruma bakmayın
dur yapma hemen böyle tatlım ağlama kıyamam,hatırlarsan kris 3. aya yakın klomen kullananlarda değerlerin çok düştüğünü sonrasında tavan yaptığını yazmıştı sizinkide öyledir,bırakmayın tedaviyi
inanmak zorunda ,kesinlikle öyledir bak gör bir aya tavan yapare hatırlasana krislerdede öyle olmuştu binlere düşmüş onlardada,geçicek bebeğim toparlayın kendinizi ve yola devam,bu bence beklenen bir durumdu
bbbilmiyorum kafam allak bullak ,ianşallah arkadaşım söylediğin gibidir:)
laborant hanım özellikle geldi benle konuştu hata yok dedi,şoktayım aşkım(((((
bugünde girmez oldu,offffff offffff bilse ilk göz ağrısı kıvranıyo burda kim bilir ne kadar üzülür(((((
kızlar proxeed te mi spermlerı a sıfırlıyor.klomenle proxeed demıssınız.
valla bravo meri cim cok iyi hatirliyorsun
hayir klomen ilk aylar sperm sayisini dusuriyor
kızlar bugün benimde canım sıkkın
geçen gün size anlattımmı bilmiyom ultrasonda doktor yumurta olan yumurtlalığı bir türli göremedi
belki 20 dakika uğraştı yumurtalık yok önüne bağırsak geçmiş falan dedi
sonra ben biraz bekleme salonunda bekledim ve yine aldı bu sefer çok net olmasada göründü
ama ben resmen öldüm acıdan o aleti içimde o kadar çok çevirdiki canım yandı
neyse bugün gittim yumurta ne durumda diye ama yine görünmedi
doktor acaba yapışıklıkmı var tüplerde dedi
bide benim o tarafımda acayip batmalar var oturup kalkarken çok ağrım oluyor
içim içimi yiyor acaba tüpte bir hasarmı oldu bugünde baya baktı yok görünmedi
perşembe yine gel dedi umarım güzel haberler alırım
cnm çok geçmiş olsun umaım perşembe günü hayırlı haberler alırsın yumurta takibi ulturasonda mı yapılıyor alttan muayene yapılmıyor mu
oldu aşkım 3 sene oldu:))))))))CANIM üzülme dur bakalım belki yanlış bişey vardır neden şimdi durup duruken gittiler eşin varikosel ameliyatı oldumu?
yagmurum bende okumuştum.böyle düşüşler olup sonra yinen yükselirmiş.
İnşallah yükselir ya:)Kaan hoca o yüzden mi sürekli sperm tahlili yapmayın birdaha diyor:)
ronya doktor neden göremiyormuşki gözlüklerini mi takmayı unutmuş acaba.bişey çıkmaz inşaallah sen rahat ol canım olmassa başka bir doktora görün
AHHHH inşallah yüreğime azda olsa su serpildi ,rahatladım bakalım kan hoca ne yazacak:)canim tedavimizin 3. ayinda bizde de oyle cikmisti sperm testi sonucu 3. aydan sonra sicrama yapmisti gecmisi okursan hatirlarsin bende agliyorudum
merak etme sicrama yapacak .
yani en geç nisanda hamileyim değilmi:)canim uzulmedim cunki ayni bizim gibisiniz
merak etme bu aydan sonra sayi patlamasi olacak rahat ol....
hafızam iyidir sevindim o zaman yanlış bilgi verip boşuna sevindirmemişim yağmuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?