Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dün preseed ıle denedık ,resmen amuda kalktım

ama belım ve boynum tutulmus vazıyette ,gece de hıc kalkmadım hep yattım

aferın bana :87:

bakalım şu ıkı gunu de kazasız belasız atlatsak

sorma canım bende ne amuda kalkmalar ne boyun agrıları cektım 12 aydır.yok bı ıse yaramadı.bende sımdı 10 dakıka sonra kalkıp banyo yapıyorum.oyle de olmuyor boylede.bosuna boynumu agrıtmıyım diyorum:)

inşallah senın bebegın gelır benımkı gıbı ınatcı cıkmaz

selam kızlar hepinizi öpüyorum iisimlerinizle tek tek dua ettim. Allah kabul eder inşallah
hoşgeldin hamile kuş:))))

canım ya ne sıkıntı çekmişsin inşallah bulacak bebişin seni:)

yağmurum bizde düşüşleri yaşadık serephone ve proxeed sonra sayı morfoloji ciddi düştü kaan hoca proxeed devam dedi biz serephone kestik testeron çok çıktı geçecek inşallah

boncuk ben bugün ilk sayfaları okudum hamilelerimiz süreçleri beni çok duygulandıdı Rabbim bebeklerinizi korusun iki ortak özelliğimiz dikkattimi çekti eşlerimiz Samsunlu ikimizde öğretmeniz:)

aşkım ya ewet haklısın ,onu ben yarın gönderip bir hormon testi yaptırayım bakalım sonuç ney:))))
Hiç üşenmedin buldun sayfayı ,yerim seni ya sarı şker:))))))))fıstığım benim ,ayaklı topum:))))))

ınsallah gelır ,ben 9 Aydır hıc ayaklarımı dıkmedım ,sadece 5-10 dk sonra kalkıp dusa gırıyordum..

ılk kez tuttum ınsallah gelir artık bekletmez ,hepimizi ..

hoşgeldin hamile kuş:))))

canım ya ne sıkıntı çekmişsin inşallah bulacak bebişin seni:)

insallah ,hepimiziiiiiii

eczaneye siparis ver canim getirirler

yada nette online eczaneler var onlardan alabilirsin

boncuğummm hoşgeldin taze gebişim öpüyorum seni
mericim yimirtalarına iyi bak güzel bebişler gelsin inşallah
yağmurum canım bak sevinmelisin herşey güzel olacak
inşallah 3 ay sonra sizin değerlerde tavan yapacak

yağmurum bizde düşüşleri yaşadık serephone ve proxeed sonra sayı morfoloji ciddi düştü kaan hoca proxeed devam dedi biz serephone kestik testeron çok çıktı geçecek inşallah
canım arkadaşım saol desteğin için,bir ara yolda dedimki kesin artık benim çocuğum olmayacak yenilgiyi kabul etmeliyim ,ama sonra sizlerin yazısnı okuyunca umut oldu gene:)
20 haziranda sperm 0

20 agustosta sperm 90 milyon ve hamilyim

yagmurcum dikkatini cekerim.......

ayyyyyyyy inşallah ,yağmurda hamile diye yazsam şuraya Aaaaaahhhh rabbim inşall<h:))))

Kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız bir dünya ütü yaptım baya birikmişti elimden dolayı.
Neler kaynatıyorsunuz bakayım.
Bizde bu cuma tahlil yapılıcak Kaan hocaya gönderilcek...

Alırsın canım inş.
Pozitif düşünelim pozitif olsun.

esmer şekerim inşallah ,şeker dedim ben hala çayı yapıp içmedim ,bbaşim biraz dindi ,koçiiişmde gelmedi ,dağlara taşlaramı vurdu kendini ne?

ronyam ne yapacaksin peki kusum?
birdaha gidecekmisin doktora?

canım perşembe günü gidicem
ancak ben şuan tedirginim o göremediği yumurtalığımın olduğu taraf yani sağ tarafım çok ağrıyor
dünden beri çok ağrım var doktora dedim ama bişey demedi
acaba yapışıklıkmı oldu falan dedi
sıkıldım çok belkide diyom ultrasonla bakarken canım çok acıdı acaba ondamı ağrım olduki :111:
ama onun dışında endometrium gayet iyi dedi
ayrıca rahim ağzında açılma var dedi yani bir ki güne yumurtlama olacak dedi
bilmiyom canım bakalım nolcak

cnm ist da mısın hangi dr gidiyorsun benim de anlayışlı bir dr ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…