- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.941
dün preseed ıle denedık ,resmen amuda kalktım
ama belım ve boynum tutulmus vazıyette ,gece de hıc kalkmadım hep yattım
aferın bana :87:
bakalım şu ıkı gunu de kazasız belasız atlatsak
hoşgeldin hamile kuş:))))selam kızlar hepinizi öpüyorum iisimlerinizle tek tek dua ettim. Allah kabul eder inşallah
dün preseed ıle denedık ,resmen amuda kalktım
ama belım ve boynum tutulmus vazıyette ,gece de hıc kalkmadım hep yattım
aferın bana :87:
bakalım şu ıkı gunu de kazasız belasız atlatsak
ronya sen nerede oturuyorsun ve hangı doktora gıdıyorsun..
kizlar bakin 20 haziean 2010 da bir topige ne yazmisim
Arkadaslar esimin varikosel vardi 3 ay once ameliyat olduk daha iyi olsun diye . Dun test yaptirdik sperm sayimiz 0 olmus( Neden boyle oldu anlamadik cok perisaniz . Cift tarafli varikosel ameliyati olmustuk ameliyattan sonra klomen kullandik. Hormon testleri hepsi normal ama sperm yok
Bilgisi olan varmi?
kızlar bugün benimde canım sıkkın
geçen gün size anlattımmı bilmiyom ultrasonda doktor yumurta olan yumurtlalığı bir türli göremedi
belki 20 dakika uğraştı yumurtalık yok önüne bağırsak geçmiş falan dedi
sonra ben biraz bekleme salonunda bekledim ve yine aldı bu sefer çok net olmasada göründü
ama ben resmen öldüm acıdan o aleti içimde o kadar çok çevirdiki canım yandı
neyse bugün gittim yumurta ne durumda diye ama yine görünmedi
doktor acaba yapışıklıkmı var tüplerde dedi
bide benim o tarafımda acayip batmalar var oturup kalkarken çok ağrım oluyor
içim içimi yiyor acaba tüpte bir hasarmı oldu bugünde baya baktı yok görünmedi
perşembe yine gel dedi umarım güzel haberler alırım
cnm çok geçmiş olsun umaım perşembe günü hayırlı haberler alırsın yumurta takibi ulturasonda mı yapılıyor alttan muayene yapılmıyor mu
canım güzel dileklerin için sağol
yumurta takibinde doktor ultrasonla bakıyor
sorma canım bende ne amuda kalkmalar ne boyun agrıları cektım 12 aydır.yok bı ıse yaramadı.bende sımdı 10 dakıka sonra kalkıp banyo yapıyorum.oyle de olmuyor boylede.bosuna boynumu agrıtmıyım diyorum:)
inşallah senın bebegın gelır benımkı gıbı ınatcı cıkmaz
hoşgeldin hamile kuş:))))
canım ya ne sıkıntı çekmişsin inşallah bulacak bebişin seni:)
slm Krishcim.esım nolvadex kullanmaya basladı 9 gundur kullanıyor.daha teomana gıtmedık.persembeye randevu.o gune kadar 11 gunluk kullanmıs olcak.
krıshcım bızım oncekı hormon testınde esımın fsh:2.40 lh:2.7 cıkmıstı bu testte yanı 7 ay sonra fsh:2.79 lh:8.56 cıkmıs.lh nıye okadar yuksek cıkmıs olabılır acaba?
ben proxeed almak ıstıyorum ama ebay dısında ınternetten alabılecegım bır yer varmı.yada hangı eczaneden almalıyım hepsınden bulabılırmıyım.depodan getırtıyorlarmıs .cabuk gelır mı pekı o gun ıcınde.
canım arkadaşım saol desteğin için,bir ara yolda dedimki kesin artık benim çocuğum olmayacak yenilgiyi kabul etmeliyim ,ama sonra sizlerin yazısnı okuyunca umut oldu gene:)yağmurum bizde düşüşleri yaşadık serephone ve proxeed sonra sayı morfoloji ciddi düştü kaan hoca proxeed devam dedi biz serephone kestik testeron çok çıktı geçecek inşallah
20 haziranda sperm 0
20 agustosta sperm 90 milyon ve hamilyim
yagmurcum dikkatini cekerim.......
kızlar bugün benimde canım sıkkın
geçen gün size anlattımmı bilmiyom ultrasonda doktor yumurta olan yumurtlalığı bir türli göremedi
belki 20 dakika uğraştı yumurtalık yok önüne bağırsak geçmiş falan dedi
sonra ben biraz bekleme salonunda bekledim ve yine aldı bu sefer çok net olmasada göründü
ama ben resmen öldüm acıdan o aleti içimde o kadar çok çevirdiki canım yandı
neyse bugün gittim yumurta ne durumda diye ama yine görünmedi
doktor acaba yapışıklıkmı var tüplerde dedi
bide benim o tarafımda acayip batmalar var oturup kalkarken çok ağrım oluyor
içim içimi yiyor acaba tüpte bir hasarmı oldu bugünde baya baktı yok görünmedi
perşembe yine gel dedi umarım güzel haberler alırım
yağmurum bende hatırlıyom kris bahsetmişti biz sıfırı gördük demişti
bence üzülme bak kris gelince onada sorarsın
selam kızlar hepinizi öpüyorum iisimlerinizle tek tek dua ettim. Allah kabul eder inşallah
boncuğummm hoşgeldin taze gebişim öpüyorum seni
mericim yimirtalarına iyi bak güzel bebişler gelsin inşallah
yağmurum canım bak sevinmelisin herşey güzel olacak
inşallah 3 ay sonra sizin değerlerde tavan yapacak
ronyam ne yapacaksin peki kusum?
birdaha gidecekmisin doktora?
doktora bayıldım çok şekerdi abla kız gibi muhabbet ettik ,eşimin durumundan bahsettim biraz tesstten vs konuştuk kadın afalladı kaldı söylediklerim karşısında,bundan sonra hep ona gidicem
canım benim klomen kullanmamı gerektiren bi durum yok zaten yinede doktor 21. gün progestorona bakalım dedi,daga önce yaptırmıştım normaldi
çatlatma iğnesini ben istedim,ama doktor yumurtaların ikiside gerekli olgunluğa erişirse tavsiye etmem dedi,sanki olucak hemen birde böyle deneyelim bakalım
boncuk ben bugün ilk sayfaları okudum hamilelerimiz süreçleri beni çok duygulandıdı Rabbim bebeklerinizi korusun iki ortak özelliğimiz dikkattimi çekti eşlerimiz Samsunlu ikimizde öğretmeniz:)
cnm ist da mısın hangi dr gidiyorsun benim de anlayışlı bir dr ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?