- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.001
hsg cok zormus canim kadser de anlatmisti bak söyle düsün ben bunu nasil olsa yaptirmak zorundayim 5 dak sonra buradan kalkinca hersey bitmis olacak :)))) sonrasinda tamamdir bu is
ben sana güveniyorum bakin nelere katlaniyoruz bebislerimiz icin ama Allah büyüktür
ay canım çok sagol inşallah dedigin gibi olur başlarda bende kendime güveniyodum ama artık güvenim azalıyo galiba helede bugünden sonra...
çok sakarm çoooook kızlar diz kapağimı mutfak tezgahına çarptım çok fena şişti morardı yürümekte zorlanıyorummmmm(((((((((((((((
mericim senden güzel haberler varmi canimmmmmmmm
HTML:
evet 4.kutu bitmek üzere 2.ay doluyor yani..
hsg bende çektirdim birkaç dakikalık adet sancısı gibi, ki benim kistimden dolayı ben daha ağır adet sancıları çekiyorum normalde..ve bu her durumda geçerlidir kişi kendi vesvese yaparsa korkusuda artar.rahat olmak gerek.
çok sakarm çoooook kızlar diz kapağimı mutfak tezgahına çarptım çok fena şişti morardı yürümekte zorlanıyorummmmm(((((((((((((((
geçmiş olsun canım buz koysaydın hemen şişmesini önlerdin
sizin değerler nasıl ekincim
3 ayrı test
toplam sperm 26-32-42 milyon
hareket a+b% 26-23-19
morfoloji %1 di hep sadece ilk testte sıfır çıkmıştı
fena değil canım inşallah kısa zamanda tavan yapar
canlarim ben cikiyorum hepinize iyi geceler kocaman öpüldünüzzz
geçmiş olsun canım benim aman çok çok dikkat et hemde diz kapağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?