Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hsg bende çektirdim birkaç dakikalık adet sancısı gibi, ki benim kistimden dolayı ben daha ağır adet sancıları çekiyorum normalde..ve bu her durumda geçerlidir kişi kendi vesvese yaparsa korkusuda artar.rahat olmak gerek.

ay canım çok sagol inşallah dedigin gibi olur başlarda bende kendime güveniyodum ama artık güvenim azalıyo galiba helede bugünden sonra...

çok sakarm çoooook kızlar diz kapağimı mutfak tezgahına çarptım çok fena şişti morardı yürümekte zorlanıyorummmmm(((((((((((((((

esilanur sana bişey sorucam bi ara benim kuzeni senin arkadaş listende gördüm daha doğrusu arkadaş olmuşsunuz bildirimlerde gördüm,i. t yle nerden tanışıyonuz tatlım

çok sakarm çoooook kızlar diz kapağimı mutfak tezgahına çarptım çok fena şişti morardı yürümekte zorlanıyorummmmm(((((((((((((((

gecmis olsun canimmm ayni ben bir ara bacaklarim mor mor gezerdim evde bir yere carpmaktan sende dikkat et :)

bende çektirdim bildiğin jinekolojik muayneden hiç farkı yok 5 dk da bitti sıfır ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…