Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar topiklerde gezinirken ESRAnın bir msjına rastladım.Ayy inşallah hamiledir oda..
Ayın 7 de tazmış bir daha girmemiş

msjı bu:

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım ..kafama takılan seyler oldu 4 gundur
benım adetım gecıktı 4 gun oldu.ılk gun test yaptım ölesıne cıft cızgı cıktı tekrar yaptım 5 dk sonra sılık cktı 3. de bırsey cıkmadı. akıntım cok sarımsılastı.ınanırmısınız hıc sevınmedım neden bılmıorum.cunku ben bu ay agır enfeksıyon gecrdım fıtıl kullandım antıbıyotıklen.ayrıca sadece 1 kere ılıskıye grdım oda 11. gunumdu.
saglıksız bır gebelık oldugunu dusunuyorum her an gıdıcekmiş gıbı dusunuyorum.benden bu kadar kızlarrrr.carsambaya kadar bekleyıp doktora gıtmeyı dusunuyorum.
ne hamıleyım dıe sevınebılıorum nede değilim dıe uzulebılıorum.bunu yazdım sıze fıkırlerınızı payasrsınız belkı die.
cok optum sızıııııııııııııııııııı

Haberim vardi benim
bende kesin sonucu bekliyorum
insallah 4 leriz esra ile hamisleri
hayirlisi

Haberim vardi benim
bende kesin sonucu bekliyorum
insallah 4 leriz esra ile hamisleri
hayirlisi

inşallah ya ne denli üzülmüştü negatif tüp bebek sonucuyla Rabbim onunda yüzüne bakacak İNŞALLAHHHHHH
Kriscim ben gnc siparişini az önce onayladım istanbul içine 1 gün sonramı teslim edilir sence

inşallah ya ne denli üzülmüştü negatif tüp bebek sonucuyla Rabbim onunda yüzüne bakacak İNŞALLAHHHHHH
Kriscim ben gnc siparişini az önce onayladım istanbul içine 1 gün sonramı teslim edilir sence

evet canim yarin elinde olur bir aksilik olmazsa
hemen gonderiyolar

simdi butun elinizde ne varsa yazarmisin bana?

günaydın şekerler, nasılsınız? Krisim sana bişey sorcaktım, sana kullandıklarımızı yazayım tekrar eksik bişey varsa bana yazabilirmisin? Artık eşimde yanımda olduğuna göre daha düzenli bir program yapabilirim..

Proxeed plus
korean gingseng
ginko biloba
l arginine
klomen

Bunların dışında bişey almamıza gerek varmı? çoğu kişi evicap kullanıyor ama biz almadık, birde bu akşamdan itibaren keçiboynuzu kürüne tekrar başlayacağız..

sagol birtanem sen nasilsin?

rahim filmi cektirecekmisin?

şimdilik öyle bişey yok yani doktor istemedi
ama yarında görmezse benim yumurtlalığımı acil bir durumlar olabilir gibime geliyor
dün çok kasık ağrım vardı bugün daha iyiyim umarım kötü bir durum yoktur
yaa aslında çok kötü olsaydı cuma günü gittiğimde ilk göremedi yarım saat sonra baktığında gördü
kötü bir durum olsa hiç göremezdi gibime geliyor

hay Allah insallah hersey yolundadir
yarinda baksin ona gore hareket edersiniz

Günaydın şekerler. Ronyacım ya aklına kötü şeyler getirme, herşey yoluna girecek merak etme sen. Acaba kullandığın hayıt hapı mı yan etki yaptı?

günaydın canlarım benim...
bende eşimin kullandıklarını yazayım bari eksiğimiz varsa tamamlayın olur mu...
arginmax
l-cartine
omega 3
gingko bloba
evicap
keçi boynuzu kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…