Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
YAGMURUM BUNLAR O GUNLERDEKI YAZSIMALARIMIZ

SEN BEN VE HAZEL82

19.06.2010 krishazell
3 ay once cift tarafli mikrocerrahi varikosel ameliyati olduk . ameliyat oncesi sayi ml de 7 milyondu. Ameliyattan sonra yogun bir tedavi uyguladik. Klomen , endol , L arginine L carnitine selenium , cinko , ginseng. ginko biloba , arginmax , keci boynuzu kuru ari bal polen vs... hepsini cok yogun uyguladik neredeyse hic atlamadik. Bugun sperm verdik ve sonuc koskoca bir SIFIR. Lab dan aradilar sperm sayamadik dediler isterseniz testi tekrarlayalim dediler.
7 milyon olan spermimiz sifira mi dustu?
Bu durum gecicimidir yoksa kalicimidir?
Allahtan merkezde dondurulmuslarimiz var .
Bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar zamanla duzelme oluyor mu?

hazel82
allah allahhh nasıl olur canım yaaa.sız denız erseve gıtmıstınız degılmı.dr.la bır gorussenız yaa bak sımdı .yanlısta olabılır.esın stres yapmısta olabılır.bencede testı tekrarlayın

yagmurum2001

şimdi içime kurt düştü,benim eşim 5 sene önce özel bi hastanee test wermişti onlarda onu galiba döktü ,sperm sayınız düşük demişleri,biz den ikinciyi istemişlerdi (o zaman warikoseli ilerlememişti)sayımız normale çok yakın çıkmıştı.
hangi labaratuarda yaptınız testi ikinciye ücret istemediklerine göre war bişey arkadaşım.
o kadar ilaca bi arpa boyu yol katetmemeniz imkansız!
ümidini yitirme zalimleren başkası saece Allahtan ümiini yititir
ilk testen sonra çıkan çok arkaddaş duydum 6 ay ile 9 ay içerisine tam düzelme oluyormuş o yüzden çok korkma
eğerki düzelme olmazsa o deniz ersewi tükrüğümüzle boğarız için rahat olsun yanına kalmaz..
3 gün sonra tekrar yapın sonuçlar aha farklı çıkacak inşallaholumunekankayizsmile

yagmurum2001

war bu işte bir iş arkadaşım kesin döktüler ,yada başkasının testiyle karıştırdılar ne bileyim Allahu alem.
inşallah yükselicek sen bile şaşıracaksınnn

hazel82

sıkma canını yaaa.oyle olsa bıle bır 3 ay sonra duzelır.bence hemen dr.unuzla ırtıbata gecın

hazel82
kızlar bısı sorcam bu varıkosel amelıyatı ıle brlıkte sperm degerlerı sıfırlanıyr mu.yani amelıyatta sıfırlanıp 3 ayda yenıden sperm uretımımı oluyor.yoksa eskı degerler devam mı edıyor.bılgısı olan varmı

esım yarın teoman cem kadıogluna gıdıyor.ona bu amelıyat sonrası spermlerın hıc cıkmaması olayını da sordurtucam.acaba neden.kritshazel belkıde normaldr panık yapacak durum yktur.belkı 6. ayda yaptrdıgınızda degerlerınız cok artmıs olur ınsallah

krishazel
Sorarsaniz cok sevinirim canim sonucta boyle bir risk var ve bizim basimiza geldi sizde bunu bilerek ameliyat olun . Teoman bey bizede ameliyat sart demisti onlara istinaden olduk zaten. 6 . aydaki test onemli diyolar ama biz yikildik resmen 6 . aya kadar ne oluruz bilemiyorum.

krishazel
Esim bu surecte cok kur vitamin ve ilac icti .Ama yagmurum Benim tek ilacim sendin:)) Sen besledin beni . Canim benim iyiki varsin.
Yeni testi haftaya verecegiz son 3 gundur cok uzulduk yiprandik . Simdi test verirsek kotu cikar diye 1 hafta bekleyecegiz . Bugun yazliga gidiyoruz pazara kadar yokuz donuncede sperm verecegiz bakalim hayirlisi .

yagmurum
tatlım iyi tatiller bol moral toplayarak we dinlenerek gelin hepimize lazım olan o.Aallah senden
de razı olsun hielerimiz karşılıklı canım arkadaşım.Sana özel mesaj atmıştım gene yollayamadım galiba ,dün benim eşimde test weri ama yarısını yere dökmüş sakarr:)))
cuma günü kısmetse yeniden yapacağız hayırlısın olsun tüplaba giecek bu sefer.
bize bu topikte yarımcı olan bizimle beraber üzülen sewinen desteğini eksik etmeyen KADER ARKADAŞLARIMA çok teşekkür ederim önceliklide krishazel arkadaşıma ,seni bir kız kardeş kadar sewiyorum ,güzel günler çokyakın buna inan...

yagmurcum biliyosun benim eşimde klomen kullanıyordu, sperm testi yaptırmadık bizde tedavi olurken, çünkü klomen kullanan bazı kişilerde sper sayısını düşürüp sonra yükseltiyormuş, krisim söylemişdi bize de. Gönlünü ferah tut, ml 20 milyonu gördünüz siz.

öncelikle hepinize güzel ve ümitli akşamlar canlar nasılsınız?

tamam canım haberini bekliyorum,gerçekten ilk olacağı için ben cesaret edemiyorum eşim al diyor ama ne bileyim işte bendeki bu pinpiriklilik ne olcak bilmem
kızlar ben pressedı ebaydan almadım

pressed + 10 tane ovulasyon testı + 2 tane erken gebelık testı

75 tl ye aldım ..

sadece pressed ıse 65 tl ıdı ..

malum sıtede ve hemen geldı ..
ay canım gerçektenmi çok iyi ben göremedim akşam baktığımda dur şimdi bakayım,en azından Türkçe ne yazdığını anlarım
selam kızlar nabersiniz bakimmm:))

ben bu gün yumurta takibine başladım 2 tane yumoş varmış 13 ml lik,bu gün 8. günümdü doktor normalden fazla büyükler dedi 12. gün tekrar gidicem
hadi bakalım hayırlısı inşallah canımmm

yağmurum,yağmur demek bereket demek,bu ümitsizliği sende görmek ayıp demek,ümitsizliğe kapılmak yok kris arkadaşımız daha bilgili çokta güzel cevap vermiş,sen yükseleceğine inan o kadar

ben geldim ama hemen gidiyorum güzellikler hepinize hayırlı akşamlar,hatimden cüz alacaklar bittimi huhu en son 23.verdik yokmu artıran

canım benim, eşine de sana da üzülme demek bi işe yaramaz çünkü insan ilk dduyduğunda özellikle çok kötü oluyo, aşağı yukarı harkes yaşamıştır bunu, hele eşlerimiz, biz bu sebeple kaç kere kaza atlattık Allah korudu, ama geçecek emin ol bunu da yaşaman gerekiyomuş sadece, ve vekti gelince olacak inşallah...

ronyacım perşembe güzel haberler alırız inş. bi de anlamadığım şu yumurta yoksa yumurtlama nasıl oluyo?

ayyy böyle bayrama can fedaaaaaaaaaaa ayy bidaha kaybolmamam lazim nasil mutluluklarini paylasamadigim icin üzüldüm ya

bebis cabuk listeyi göster banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vaaayy pamuk! sen mi döndün? hoşdöndün kaybolma bidaha

darısı sana olsun canım tez zamanda:)

ronya ,sen neresınde oturuyorsun hangı doktora gıdıyorsun menmunmusun..

ben kendıme ıste bu dıyecegım doktoru bulamadım hala ..

ronya ,sen neresınde oturuyorsun hangı doktora gıdıyorsun menmunmusun..

ben kendıme ıste bu dıyecegım doktoru bulamadım hala ..

canım ben bornova ekadom hüseyin ceyberi ye gidiyom
doktorum çok güleryüzlü iyi bir doktor hiç paracı değil
ama ben yinede başka bir doktora daha görünmek istiyom
sanki tek bir göz görünce içim rahat etmiyor

anladım ,bende sureklı gıdecegım bır doktor ıstıyorum

sorularıma sıkılmadan cevap versın ,anlasılır sekılde anlattsın

ve kısacık tutmasın ..

ama bulurum ınşallah :)

ay bunları bizmi yazdık ,hey gidi günler hey
boncuğum inşallah hamile kuşum:)kaan hoca ısrarla ir daha test yapmayın diyordu bu yüzden mi acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…