- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.981
canim omega haric digerleri dogru
omega bunu al
rnler > Balk Yalar > Multi Oil Formula 120 Yumuak Jel (2 Adet) | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
ozur dilerim mesajini atlamisim
İlgine o kadar alışmışım ki, hemen trip yapıyom
çokkkkkkkkk tşk ederim.
annelerin güzeli
proxeed kullaniyormusunuz peki?
vaaayy pamuk! sen mi döndün? hoşdöndünkaybolma bidaha
darısı sana olsun canım tez zamanda:)
slm lar iyi geceler herkeseeeeeeeeeeeeee
iyi akşamlar canım hoşgeldin
nasılsın
hosbulduk tatlim iyiyim sen nasilsin :))))
iyidir canım aynı işte topicte hamişleri duyunca heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum mesela rüyamda hamileydim
bende duyunca sok oldum mutluluktan bugün ögrendim taze hamisleri :))))) darisi senin arkadaslarimin olsun insallah eee tabi benimde :))))))))))))))
aminn aminn aminn
inş. bizde hatim başlatıyoruz kandile kadar kandil akşamı dua edelim diye
katılmak istersen edanur yapıyordu listeyi
bayadır yoksun topiğe ilk katıldığımda sizlerle tanıdım gözüm aradı
:26::26::26::26::26:
ben bu ay ovulasyon günlerimi cok iyi degerlendirdim ama hamile kalmam imkansiz suanda kismet bakalim :)))) bide ben sürpriz yaparmisim tamamen sok olursunuz valla :))))))))))))))))
Neden imkansız olsun canımm benim bellimi olur hayırlısı Allahtan
evet ben hepimize dua ediyorum zaten canim söz vermeyeyim ben evet misafirlerim olunca giremedim malesef arada bakiyodum ama sayfalar ilerlemiyordu neyseki gec kalmis degilim artik buradayim sizleri özlemek bile güzeldi
ceylan sen neyaptin canim durumlarin nasil
ben aynı hala yerimde sayıp duruyorum bugün bende cebecideydim hsg için bu 3. gidişim bi türlü çektiremedim stresi yetiyo zaten ya bugünde rahim agzı kapanmış masadan tekrar kalktım valla hsgyi yapmadan daha bakarken bile benim canım çok acıdı artık daha çok korkmaya başladım ilaç verdi rahim agzını açmak için perşembe çektirecem galiba((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?