Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vaaayy pamuk! sen mi döndün? hoşdöndün kaybolma bidaha

darısı sana olsun canım tez zamanda:)

evet döndüm ama cok güzel seyler olmus burda yaaaa cok mutlu oldum canim benim Allah sorunsuz hamilelik nasip etsin cok sevindim inan bana ayyy bidaha bir yere kaybolmam neleri kacirmisim :)))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
iyidir canım aynı işte topicte hamişleri duyunca heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum mesela rüyamda hamileydim

bende duyunca sok oldum mutluluktan bugün ögrendim taze hamisleri :))))) darisi senin arkadaslarimin olsun insallah eee tabi benimde :))))))))))))))

ben bu ay ovulasyon günlerimi cok iyi degerlendirdim ama hamile kalmam imkansiz suanda kismet bakalim :)))) bide ben sürpriz yaparmisim tamamen sok olursunuz valla :))))))))))))))))

bende duyunca sok oldum mutluluktan bugün ögrendim taze hamisleri :))))) darisi senin arkadaslarimin olsun insallah eee tabi benimde :))))))))))))))

aminn aminn aminn
inş. bizde hatim başlatıyoruz kandile kadar kandil akşamı dua edelim diye
katılmak istersen edanur yapıyordu listeyi
bayadır yoksun topiğe ilk katıldığımda sizlerle tanıdım gözüm aradı
:26::26::26::26::26:

evet ben hepimize dua ediyorum zaten canim söz vermeyeyim ben evet misafirlerim olunca giremedim malesef arada bakiyodum ama sayfalar ilerlemiyordu neyseki gec kalmis degilim artik buradayim sizleri özlemek bile güzeldi

ben bu ay ovulasyon günlerimi cok iyi degerlendirdim ama hamile kalmam imkansiz suanda kismet bakalim :)))) bide ben sürpriz yaparmisim tamamen sok olursunuz valla :))))))))))))))))

Neden imkansız olsun canımm benim bellimi olur hayırlısı Allahtan

evet ben hepimize dua ediyorum zaten canim söz vermeyeyim ben evet misafirlerim olunca giremedim malesef arada bakiyodum ama sayfalar ilerlemiyordu neyseki gec kalmis degilim artik buradayim sizleri özlemek bile güzeldi

Tmm canım dualar müşterek.
Arayı çok açma

ceylan sen neyaptin canim durumlarin nasil

ben aynı hala yerimde sayıp duruyorum bugün bende cebecideydim hsg için bu 3. gidişim bi türlü çektiremedim stresi yetiyo zaten ya bugünde rahim agzı kapanmış masadan tekrar kalktım valla hsgyi yapmadan daha bakarken bile benim canım çok acıdı artık daha çok korkmaya başladım ilaç verdi rahim agzını açmak için perşembe çektirecem galiba((((((

hsg cok zormus canim kadser de anlatmisti bak söyle düsün ben bunu nasil olsa yaptirmak zorundayim 5 dak sonra buradan kalkinca hersey bitmis olacak :)))) sonrasinda tamamdir bu is
ben sana güveniyorum bakin nelere katlaniyoruz bebislerimiz icin ama Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…