Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımın içi en çok gittim hep 5. gündü ,ama her doktorun tedavi sistemi farklıdır ,yarında enin 5,ggggünüm .
Mecidiyeköyde bir doktor var ona gideceğim ben:)))))))

yagmurcum madem mecıdıyekoye kadar gıdeceksın benım doktorum şişlide sana onu şiddetle tavsiye ederim çok şeker bır kadın ve acayip ilgileniyor ben yaklaşık 11 yıldır ona gıdıyorum pco lu oldugum ıcın hep takıp ettık. istersen telefonlarını verırım.

Nasıl taze hamiş? Nasıl gidiyor?

Nasıl taze hamiş? Nasıl gidiyor?

sağol boncukcum ben ıyıyım hala kafam net degıl gerçek mı degıl mı anlayamadım. dun gecede uyku tutmadı. bugun gıdıp bır kan testi daha yapıcam deger yukselmışmı bakıcam, kendı doktorumla dun konustum bugun ıcın tahlıl yap bana bıldır dedı bakalım. benimde içim içime sığmıyor hayal gıbi geliyor sen nasılsın nasıl gıdıyor senın hamılelık varmı sıkıntı?

nuncum gozun aydın tekrardan. senın deger yuksekmiş kaç hafta ve günlük seninki ? ben pazartesi yaptırdıgım testi 174,5 dı yani cok duşuk ( o yuzden emin olamıyorum.

canım bende ovülasyon testi yapıyorum..
2 gün öncesinde çift çizgiler bitti..
kısacası yumurtlamayı tamamladık...
ayın 20-21 adet tarihim...
bu zamana kadar bana önerebileceğiniz bişey varmı....

canım bende ovülasyon testi yapıyorum..
2 gün öncesinde çift çizgiler bitti..
kısacası yumurtlamayı tamamladık...
ayın 20-21 adet tarihim...
bu zamana kadar bana önerebileceğiniz bişey varmı....

canım şuan beklemekten başka çare yok, bu süre zarfında kendine dıkkat et. inşallah sende bu ay ovulasyon testtınden sonra hamilelik testınde de çift çizgiyi görürsün.

canım şuan beklemekten başka çare yok, bu süre zarfında kendine dıkkat et. inşallah sende bu ay ovulasyon testtınden sonra hamilelik testınde de çift çizgiyi görürsün.

ahhhh canım inşallah
zaten testte her çift çizgiyi gördüğümde darı gebelik testine diyorum...
acaba eleviti bende mi kullansam folik asit alıyordum sadece eleviti içersem falik asit kullanmama gerek kalmaz....

hazelcım tşkler darısı başınıza.
bız geçen hafta ınternetten bır suru sıtede arama yaptıktan sonra bır yerde buldum. diğer sıtelere göre daha ucuz ve taksıt ımkanı var sana burdan gonderıyım yardımcı olur ınşallah. eczanette.com

esilanur sana bişey sorucam bi ara benim kuzeni senin arkadaş listende gördüm daha doğrusu arkadaş olmuşsunuz bildirimlerde gördüm,i. t yle nerden tanışıyonuz tatlım

yok bebegim tanımıyorum valla nasıl oldu bende bilmiyorum ben bu faceyi sizin için açtım zaten sildim hemen görünce korkarım öyle şeylerden resimleri bile sildim farkındaysan rahat ol kimseyi tanımıyorum

sagol canım yaa.bırde omega 3 alıyım dıyorum sız hangısınden almıstınız.hangısını tavsıye edersınızı.sanırım bırde cıva ıcermeyenlerı varmıs yada cıva oranı az olanlar.hangısı acaba.krısh te yok o bılırdı.sız bılıyorsanız soylersenız sıparıs ederım canım

hazelcım ben hıc kullanmadım o yuzden bırsey dıyemıycem. ama kullanan arkadaşlar sorunu gorunce yazarlar.

baruk siz proxeed plus ne zamandır kullanıyordunuz.belki söylemişsindirde canım ben görmedim.
keçi boynuzu kürü uyguladınız mı
hamileligin tekrar hayırlı olsun nasıl alıştın mı

sagolun kızlar.gecen gun seda sayandada marankı cıkmıstı .omega 3 komadakı hastaya bıle cok faydalı demıstı.bende kullanmaya karar verdım.gunde 1 tane mı .bu lınkte kullanılıs seklı gunde 3 kez dıye yazıyor.krıshcım nerdesın.

baruk sen almısmıydın proxeed o sıteden.krish bana bı sıte verdı dun aksam.senın sıte daha ucuz ama guvenılırmı acaba.sen alısverıs yaptınmı ordan.evet sanırım teomana gıdelım ondan sonra alırım zaten yarın gıdıyoruz.off ben yarın prof levent senturkede gıdıcektım daha adet olmadım.sansa bak yaa.sabah test yaptım tek cızgı cıktı.yaa adet olsaydım barı .

baruk siz proxeed plus ne zamandır kullanıyordunuz.belki söylemişsindirde canım ben görmedim.
keçi boynuzu kürü uyguladınız mı
hamileligin tekrar hayırlı olsun nasıl alıştın mı

canım biz 2 aydır evicap kullanıyorduk. 3 ay keciboynuzu kuru uyguladık.
proxeed 1 kutu kullandık 2. kutuya yeni başlamıştık.
sağol canım hala ınanamıyorum bugun bır kan tahlılı daha yaptırıcam, darısı başınıza inşallah.

amiiiiin canım.peki sizin morfolojiyi bilmiyordunuz degil mi sayı kaçtı peki sizin
peki kendin sogankürü uyguladın mı
çok soru sordum ama canım beni anlıyorsundur

Son düzenleme:

sen çatlatma ignesi kullanmıştın bu ay degilmi öncesinde doktor hap veya igne ne verdi

hazelcım bız geçen hafta 4 kutu aldık o siteden ilkinin yarısına geldik ve durumu ogrendık. boşuna almış oldum.
sorunsuz geldi. kredı kartınada taksıt yaptık bır sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…