- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.061
canımın içi en çok gittim hep 5. gündü ,ama her doktorun tedavi sistemi farklıdır ,yarında enin 5,ggggünüm .
Mecidiyeköyde bir doktor var ona gideceğim ben:)))))))
yagmurcum madem mecıdıyekoye kadar gıdeceksın benım doktorum şişlide sana onu şiddetle tavsiye ederim çok şeker bır kadın ve acayip ilgileniyor ben yaklaşık 11 yıldır ona gıdıyorum pco lu oldugum ıcın hep takıp ettık. istersen telefonlarını verırım.
Nasıl taze hamiş? Nasıl gidiyor?
kızlar doktoru aradım şöyle dedi: 'biz normalde 1500 de keseyi görürüz sizinki 900 henüz erken yarın sabah kan testini tekrarlayacağız eğer 2 katına çıkmışsa bu normal bir gebelik demektir.' dedi. ilaçları kullanın dedi bir de.
sizler nasılsınız dün akşam benden sonra çok kaynatmışsınız nasıl okuyacam şimdi
canım bende ovülasyon testi yapıyorum..
2 gün öncesinde çift çizgiler bitti..
kısacası yumurtlamayı tamamladık...
ayın 20-21 adet tarihim...
bu zamana kadar bana önerebileceğiniz bişey varmı....
canım şuan beklemekten başka çare yok, bu süre zarfında kendine dıkkat et. inşallah sende bu ay ovulasyon testtınden sonra hamilelik testınde de çift çizgiyi görürsün.
slm kızlar buyuk patlama BIG BEN gerckelesmıs
maşşşalllahhhh
Darısı bize olur inşallah.ya kızlar proxeed plus ı ebay dısında nerden alabılırız.illa eczane eczane proxeed mi aramak lazım yada her eczanede bulabılırmıyız.yoksa internette guvenılır sıteler varmı proxeed siparısı ıcın.bende kullanalım dıyorum.proxeed patlama yaptrdı vallahı :)))
esilanur sana bişey sorucam bi ara benim kuzeni senin arkadaş listende gördüm daha doğrusu arkadaş olmuşsunuz bildirimlerde gördüm,i. t yle nerden tanışıyonuz tatlım
hazelcım tşkler darısı başınıza.
bız geçen hafta ınternetten bır suru sıtede arama yaptıktan sonra bır yerde buldum. diğer sıtelere göre daha ucuz ve taksıt ımkanı var sana burdan gonderıyım yardımcı olur ınşallah. eczanette.com
sagol canım yaa.bırde omega 3 alıyım dıyorum sız hangısınden almıstınız.hangısını tavsıye edersınızı.sanırım bırde cıva ıcermeyenlerı varmıs yada cıva oranı az olanlar.hangısı acaba.krısh te yok o bılırdı.sız bılıyorsanız soylersenız sıparıs ederım canım
baruk siz proxeed plus ne zamandır kullanıyordunuz.belki söylemişsindirde canım ben görmedim.
keçi boynuzu kürü uyguladınız mı
hamileligin tekrar hayırlı olsun nasıl alıştın mı
canım biz 2 aydır evicap kullanıyorduk. 3 ay keciboynuzu kuru uyguladık.
proxeed 1 kutu kullandık 2. kutuya yeni başlamıştık.
sağol canım hala ınanamıyorum bugun bır kan tahlılı daha yaptırıcam, darısı başınıza inşallah.
canım biz 2 aydır evicap kullanıyorduk. 3 ay keciboynuzu kuru uyguladık.
proxeed 1 kutu kullandık 2. kutuya yeni başlamıştık.
sağol canım hala ınanamıyorum bugun bır kan tahlılı daha yaptırıcam, darısı başınıza inşallah.
sagolun kızlar.gecen gun seda sayandada marankı cıkmıstı .omega 3 komadakı hastaya bıle cok faydalı demıstı.bende kullanmaya karar verdım.gunde 1 tane mı .bu lınkte kullanılıs seklı gunde 3 kez dıye yazıyor.krıshcım nerdesın.
baruk sen almısmıydın proxeed o sıteden.krish bana bı sıte verdı dun aksam.senın sıte daha ucuz ama guvenılırmı acaba.sen alısverıs yaptınmı ordan.evet sanırım teomana gıdelım ondan sonra alırım zaten yarın gıdıyoruz.off ben yarın prof levent senturkede gıdıcektım daha adet olmadım.sansa bak yaa.sabah test yaptım tek cızgı cıktı.yaa adet olsaydım barı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?