- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.081
amiiiiin canım.peki sizin morfolojiyi bilmiyordunuz degil mi sayı kaçtı peki sizin
sen çatlatma ignesi kullanmıştın bu ay degilmi öncesinde doktor hap veya igne ne verdi
canım son testte milde 8 mılyondu. (toplam 3 mil) %15 hılzı ıleri, %20 yavaş ileri, %5 yerınde hareketli, %60 hareketsız. anormal morfoloji sperm yüzdesi %26 dı.
merhabga canım toplamda 3 mil,yoksa 30 mil mu?
milimde 8 milyon, 3 milimde 24 mılyon canım.
3 mıl cıktı toplamda.
hazel82 kris verdigi siteden proxeed aldınmı.bende ordan krisin tavsiye ettigi omega 3 alıcam
canımın içi sizin değerler çok kötü değilmiş maşallah,bunlar ilaçları kullanınca oldu dimi ilaç öncesi ne kadardı?
krisin önerdiği yer ebgay mı canım?
krisin önerdiği yer ebgay mı canım?
yagmurcum bızım ilk yaptırdıgımız teste 2,750 mılyondu ve bu degerlerın cok kotu oldugunu soyledıler. ama oyle bır kesınlık kullanıldıkı dogal yolla olması çok zor diye biz hemen ümitsizliğe kapıldık. haretlılık ve hızı ortalama aynı yuzdelerdeydı. sonra 6.milyon sonrada 8 mılyona bu kullandıgım seyler sayesınde cıktık. ama bızde bırde 2. ve3. derecede varıkosel var yarın ameliyat olacak. bu yardımcı seyler sprem sayısının artmasına cok yardımcı oluyor.
barukcum sende problem varmıydı pekı.klomenle catlatma ıgnesı ıse yaramıs sanırım.ne guzel.
hazelcım ben 17 yaşından beri yaklaşık 11 yıldır polıkıstık over var ve sureklı kontrol halındeydım. kendı halına bırakıldıgında aylarca adet gormuyordum.
canım bende geçen yıl çektirmiştim,bu arada hsg dediğiniz rahim filmi dimi,,eğer rahim filmi ise bence kendini kasma korktukça kasılırsın ve daha çok a çok canım yanabilir o yüzden rahat olmanı tavsiye ederim şimdiden kolay gelsinay canım çok sagol inşallah dedigin gibi olur başlarda bende kendime güveniyodum ama artık güvenim azalıyo galiba helede bugünden sonra...
çok geçmiş olsun canımçok sakarm çoooook kızlar diz kapağimı mutfak tezgahına çarptım çok fena şişti morardı yürümekte zorlanıyorummmmm(((((((((((((((
edanurlu iyigünler canım
ben cüzümü hafta sonu okuyacagım inşallah haberin olsun
peki kandil gününe kadar hatim olur mu canım
hazelcım ben 17 yaşından beri yaklaşık 11 yıldır polıkıstık over var ve sureklı kontrol halındeydım. kendı halına bırakıldıgında aylarca adet gormuyordum.
ayy bendede var yaaa çok zor kötü bir durum
en sonra nasıl yumurtladın ilaçlamı
hmmm ne guzel bak klomenle geldı bebıs.yaa bızde ml de 20 mılyon toplamda 60 mılyon sperm var ama gelmıyor.bende mı yumurta takıbı yaptrsam zaten bır profa gıdıcektım yarın ama adetım gelmedı.testte negatıf.off yaa bugun olsam yarın 2. gun gıderdım baslardı belkı takıbe
ronyacım ben dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra duphaston kullandım ılk ay sadece yumurta takıbı yaptık tutmadı duphaston kullandıgım ıcın reglı oldum.2. ay ıcın adetın 5 gunu koleme başladım ve catlatma ıgnesı yaptırdım gene tutmadı adet oldum. 3 ay yıne klomen ve ığne aynı ve sonuc kupayı ınşallah atam anlamıyla hakettım :)) ben pcoluyum ancak reglı olduktan sonra yumurta oluşumunda pek sıkıntı olmuyor. düzenli 11 yıldır kontrollu ılaç ve tedavılerle cok fazla sıkıntı olmadı. kılolu olmadıgım ıcınde avantaj oldu. pcolular kesısnlıkle kılolu olmamalı. benım annemde duzensız adet oluyormuş benımkı genetık. annem hep der ben dogru durust hastalanmadan sen oldun dıye ben 6. yılda suprız olarak gelmişim :))
hıııı canım ya çok şükür bebbişine kavuştun:)))Ah o doktorlar yok mu paragöz şeyler ,umut tacirlariyagmurcum bızım ilk yaptırdıgımız teste 2,750 mılyondu ve bu degerlerın cok kotu oldugunu soyledıler. ama oyle bır kesınlık kullanıldıkı dogal yolla olması çok zor diye biz hemen ümitsizliğe kapıldık. haretlılık ve hızı ortalama aynı yuzdelerdeydı. sonra 6.milyon sonrada 8 mılyona bu kullandıgım seyler sayesınde cıktık. ama bızde bırde 2. ve3. derecede varıkosel var yarın ameliyat olacak. bu yardımcı seyler sprem sayısının artmasına cok yardımcı oluyor.
eczanemizde.com canım
sen nasılsın bugün iyisindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?