Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım darısı herkese olsun ama özellikle pko çok zor
çünkü ne ara yumurtladığını bilmiyon hatta çoğu aylar hiç yumurtlamıyon
bende kilo yok tüylenme yok sadece adet düzensizliği var

canım kontrol zor ama imkansız diye birşey yok, sadece zaman alıyor. bende sureklı senın gıbı ultrasona gırıp ölçüm yaptırdım. inşallah sende canım yakında iyi haberleri vereceksin.

baruk canım bu kist olayı çok kötü gerçekten,adet düzensizliği insanın tüm dengesini bozuyor,bende hala var,ama bana hiç bir doktor kist eritmek için ilaç vermedi,artı birde bendeki kilolar tabi,kilo veremiyorum birde göbek bölgemde tüğlenmeler oluyor napacam bilmiyorum,inşallah bu geçen ayki aşılamada yapılan iğneler sayesinde gecikmez,yada gecikirse 9 ay geciksin bebiş olma kaydıyla tabi:)

yagmurcum cok fazla doktor ve tahlıllere ınanmamak lazım. can veren allahım her durumda bızlere yardımcı olacak. sadece inancımızı kaybetmeyelim yeter. er yada geç hersey olacak.

canım kontrol zor ama imkansız diye birşey yok, sadece zaman alıyor. bende sureklı senın gıbı ultrasona gırıp ölçüm yaptırdım. inşallah sende canım yakında iyi haberleri vereceksin.
verecek tabgi hiçççççç kaçarı yok ronyam ya hamile kalcak ya hamile kalacak:)
baruk canım siz çatlatma iğnesinde sonra hergünmü birlikte oldunuz
yoksa gün aşırımı oldu
hergün olunuyo diye iliyorum 2 gün üst üste:)Ne fena anlattım elde yalnış anlama:26:
Rabgbim verecek bebişlerimizi yeterki umut etmekten ve dilemekten vazgeçmeyelim:)
yagmurcum cok fazla doktor ve tahlıllere ınanmamak lazım. can veren allahım her durumda bızlere yardımcı olacak. sadece inancımızı kaybetmeyelim yeter. er yada geç hersey olacak.

canım inşallah benim küçük yavrumda göbişime yerleşirde bu yaşadıklarımıza güleriz:)eşim çok yıprandı ona üzülüyorum (((((

edacım ben duzenlı ılaç kullandıgım ıcın kıst oluşmadan adet oldum. buda cok onemlı. tuylenme bendede oluyor, epilasyon çaresı:))mutlaka kılo ver ben mesela evlendıgımde 46 kıloydum, 3 yılda 52 cıktı. rejım yaptım 49 duştum. kılo verırsen hamıle kalma ihtımalın dahada artıyor. hamıle kaldıgındada kilo alacaksın sonra fazla kılolar sıkıntı olur. inşallah gecikirde bir kupada sen alırsın

inşallah yagmurcum allah hepınıze en kısa zamanda nasip etsin. benım eşimde cok sorun yapıyordu ondan kaynaklandıgı ıcın ama bellı etmıyordu. onlar bızım kadar çabuk atlatamıyor kendımızden cok onlarada moral vermemız lazım. moral onların tum kımyasalını etkıleceyk + olumlu sonuclar verecek.

ay inşallah tatlım,ben anlamıyorum yesemde aynıyım yemesemde ,1 ay boyunca lahana suyu içtim ebru şallı ile hareketler yaptım 69 kilodan 71 e çıktım bu bana revamı canım ama kociş söz verdi inşallah yürüme bandı alacak belki biraz sansım olur o zaman gelecek ayada preseed jel almaya çalışıyorum becerebilirsem,internetten ilk alışverişim olcekte iyide göbeğimdeki tüğlerimi alacam bunu anlamadım been

veren allah verıyor ronyacım. mıllet gerı cekılme yontemıyle ıstemedıgı halde hamile halıyor :))

canım doğru diyon valla
benim benle yaşıt bir görümcem var
ilk çocuk dışında diğer 3 çocuğuna geri çekmeyle hamile kaldı
bizimki çok doğurgan 4 çocuğu var :44:

hadi canlar hepinize iyi günler tatlı sohbetler,ALLAH cc emanet olun ben kalkayım işlerimi halledeyim,namazımı kılayım cüzümü okuyayım,yemeğimi yapayım ay bide ütü var onu yapayım sonra gelirim :)

edacım sana tavsıyem, pilav, makarna, pasta borek abur cuburu kes ve bol su ıc spor yapamasanda fırsat yaratıp yuruyuş yap. kalorı hesaplamaya calış porsıyonları kucult zamanla mıde kuculecek ve yemek daha ıstemeyeceksın. gobegındekılerede epilasyon yaptırabılırsın

canım doğru diyon valla
benim benle yaşıt bir görümcem var
ilk çocuk dışında diğer 3 çocuğuna geri çekmeyle hamile kaldı
bizimki çok doğurgan 4 çocuğu var :44:

ronyacım benım eltımde, kuzenımde aynısı oldu. olucak olduktan sonra bır sekılde oluyor. moralını yuksek tut, iyi haberleri bekliyoruz

slm kızlar, nasılsınız?
bu sabah dr tekrar kan testi yapacağını söylemişti, sabah gittik gerek yok idrara sıkış ultrasonla bakayım dedi. ben de düşündüm bi öyle bi böyle diyo, sonra başka birine gittim. o da alttan ultrasonla baktı ve keseye benzer bişe görünüyo ancak kanama odakları da var yani % 100 diyemem dedi pts gel bi daha bakalım dedi kan testine de gerek yok dedi. ilaca dvm et ve istirahat et dedi.

kriscim ilaçları sormuşsun: progynex (fitil olarak kullanıyorum) ve folbiol.

barukcum bugün 5. gecikme günüm ancak o değer çok da bişe ifade etmiyor malesef görüyosun( Rabbim sorunsuz gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inş.

slm nuncum, hemen kötüye yorma. bazen geç döllenme olabılıyormuş buda görünmesinin geç olmasına sebep oluyormuş. netten bende arastırdım. hep iyi düşün ve dinleln. bebişin inşallah tutunmuş olacaktır. bu akşam ustu ben tekrar kan tahlılı yaptırıcam. sen geçen ay kacında reglı olmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…