- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.101
canım darısı herkese olsun ama özellikle pko çok zor
çünkü ne ara yumurtladığını bilmiyon hatta çoğu aylar hiç yumurtlamıyon
bende kilo yok tüylenme yok sadece adet düzensizliği var
ronyacım ben dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra duphaston kullandım ılk ay sadece yumurta takıbı yaptık tutmadı duphaston kullandıgım ıcın reglı oldum.2. ay ıcın adetın 5 gunu koleme başladım ve catlatma ıgnesı yaptırdım gene tutmadı adet oldum. 3 ay yıne klomen ve ığne aynı ve sonuc kupayı ınşallah atam anlamıyla hakettım :)) ben pcoluyum ancak reglı olduktan sonra yumurta oluşumunda pek sıkıntı olmuyor. düzenli 11 yıldır kontrollu ılaç ve tedavılerle cok fazla sıkıntı olmadı. kılolu olmadıgım ıcınde avantaj oldu. pcolular kesısnlıkle kılolu olmamalı. benım annemde duzensız adet oluyormuş benımkı genetık. annem hep der ben dogru durust hastalanmadan sen oldun dıye ben 6. yılda suprız olarak gelmişim :))
hıııı canım ya çok şükür bebbişine kavuştun:)))Ah o doktorlar yok mu paragöz şeyler ,umut tacirlari(((((((
bgiraz önce incelamiştim eşimin elindeki bitsin alırım,tatlişim çokkk şükür dün yıkılmıştım ama bugun satenizde eşimde bende çok iyiyiz ,kaan hocayı aradım tl en 2 se elecekmiş ,akalım o ne diyecek:)))))
aşkım ya iyiki varsınız:)
hayır bunlar ebaydan degıl.eczane.com gıbı bır sıteydı proxeed ıcın olan.omega 3 ıcın olan ıse GNC nin sıtesıydı.
baruk canım siz çatlatma iğnesinde sonra hergünmü birlikte oldunuz
yoksa gün aşırımı oldu
verecek tabgi hiçççççç kaçarı yok ronyam ya hamile kalcak ya hamile kalacak:)canım kontrol zor ama imkansız diye birşey yok, sadece zaman alıyor. bende sureklı senın gıbı ultrasona gırıp ölçüm yaptırdım. inşallah sende canım yakında iyi haberleri vereceksin.
hergün olunuyo diye iliyorum 2 gün üst üste:)Ne fena anlattım elde yalnış anlama:26:baruk canım siz çatlatma iğnesinde sonra hergünmü birlikte oldunuz
yoksa gün aşırımı oldu
Rabgbim verecek bebişlerimizi yeterki umut etmekten ve dilemekten vazgeçmeyelim:)baruk canım bu kist olayı çok kötü gerçekten,adet düzensizliği insanın tüm dengesini bozuyor,bende hala var,ama bana hiç bir doktor kist eritmek için ilaç vermedi,artı birde bendeki kilolar tabi,kilo veremiyorum birde göbek bölgemde tüğlenmeler oluyor napacam bilmiyorum,inşallah bu geçen ayki aşılamada yapılan iğneler sayesinde gecikmez,yada gecikirse 9 ay geciksinbebiş olma kaydıyla tabi:)
yagmurcum cok fazla doktor ve tahlıllere ınanmamak lazım. can veren allahım her durumda bızlere yardımcı olacak. sadece inancımızı kaybetmeyelim yeter. er yada geç hersey olacak.
ronyacım ocak 21 de vuruldum. 24 saat sonra 22.01'de akşam 1 deneme, sabah 2. deneme sonra ertesı gun 3. deneme yaptık. ama ben hıc yataktan kalkmadan belı yukarda tuttum.
baruk canım bu kist olayı çok kötü gerçekten,adet düzensizliği insanın tüm dengesini bozuyor,bende hala var,ama bana hiç bir doktor kist eritmek için ilaç vermedi,artı birde bendeki kilolar tabi,kilo veremiyorum birde göbek bölgemde tüğlenmeler oluyor napacam bilmiyorum,inşallah bu geçen ayki aşılamada yapılan iğneler sayesinde gecikmez,yada gecikirse 9 ay geciksinbebiş olma kaydıyla tabi:)
aldım taktiğiii :97::97::97::97:
verecek tabgi hiçççççç kaçarı yok ronyam ya hamile kalcak ya hamile kalacak:)
hergün olunuyo diye iliyorum 2 gün üst üste:)Ne fena anlattım elde yalnış anlama:26:
Rabgbim verecek bebişlerimizi yeterki umut etmekten ve dilemekten vazgeçmeyelim:)
canım inşallah benim küçük yavrumda göbişime yerleşirde bu yaşadıklarımıza güleriz:)eşim çok yıprandı ona üzülüyorum(((((
edacım ben duzenlı ılaç kullandıgım ıcın kıst oluşmadan adet oldum. buda cok onemlı. tuylenme bendede oluyor, epilasyon çaresı:))mutlaka kılo ver ben mesela evlendıgımde 46 kıloydum, 3 yılda 52 cıktı. rejım yaptım 49 duştum. kılo verırsen hamıle kalma ihtımalın dahada artıyor. hamıle kaldıgındada kilo alacaksın sonra fazla kılolar sıkıntı olur. inşallah gecikirde bir kupada sen alırsın
veren allah verıyor ronyacım. mıllet gerı cekılme yontemıyle ıstemedıgı halde hamile halıyor :))
ay inşallah tatlım,ben anlamıyorum yesemde aynıyım yemesemde ,1 ay boyunca lahana suyu içtim ebru şallı ile hareketler yaptım 69 kilodan 71 e çıktım bu bana revamı canımama kociş söz verdi inşallah yürüme bandı alacak belki biraz sansım olur o zaman gelecek ayada preseed jel almaya çalışıyorum becerebilirsem,internetten ilk alışverişim olcekte iyide göbeğimdeki tüğlerimi alacam bunu anlamadım been
canım doğru diyon valla
benim benle yaşıt bir görümcem var
ilk çocuk dışında diğer 3 çocuğuna geri çekmeyle hamile kaldı
bizimki çok doğurgan 4 çocuğu var :44:
slm kızlar, nasılsınız?
bu sabah dr tekrar kan testi yapacağını söylemişti, sabah gittik gerek yok idrara sıkış ultrasonla bakayım dedi. ben de düşündüm bi öyle bi böyle diyo, sonra başka birine gittim. o da alttan ultrasonla baktı ve keseye benzer bişe görünüyo ancak kanama odakları da var yani % 100 diyemem dedi pts gel bi daha bakalım dedi kan testine de gerek yok dedi. ilaca dvm et ve istirahat et dedi.
kriscim ilaçları sormuşsun: progynex (fitil olarak kullanıyorum) ve folbiol.
barukcum bugün 5. gecikme günüm ancak o değer çok da bişe ifade etmiyor malesef görüyosun( Rabbim sorunsuz gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?