- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.121
slm kızlar, nasılsınız?
bu sabah dr tekrar kan testi yapacağını söylemişti, sabah gittik gerek yok idrara sıkış ultrasonla bakayım dedi. ben de düşündüm bi öyle bi böyle diyo, sonra başka birine gittim. o da alttan ultrasonla baktı ve keseye benzer bişe görünüyo ancak kanama odakları da var yani % 100 diyemem dedi pts gel bi daha bakalım dedi kan testine de gerek yok dedi. ilaca dvm et ve istirahat et dedi.
kriscim ilaçları sormuşsun: progynex (fitil olarak kullanıyorum) ve folbiol.
barukcum bugün 5. gecikme günüm ancak o değer çok da bişe ifade etmiyor malesef görüyosun( Rabbim sorunsuz gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inş.
arkadaşlar merhaba ben kadınlar kulübü tüp bebek 2011 sayfasın dan 2 milyondan 79 milyon koptiğini gürdüm ve bazı sayfaları okudum bende aynı derten muzdaribim 23 yaşındayım 6 yıllık evliyi eşimde 50 milyon sıperm var ama sıperm %2 normal %98 anormal koruger dedikleri şey de 3 normalde 14 olması gerekıyomuş 3 aşılama 2 tüp bebek yaptım malsef negatif ve çaresiz kaldık resmen bu fafta ibrahim saraçoğlundan ilaç aldık inşallah işe yarar bezim gibi porublemi olup ilaç kollanıp hamile kalan varmı yada ibrahim saraçoğlundan ilaç alıp hamile kalan vermı bana vereceğiniz cevaplar umutsuzluğula umut olacak lütfen umudum olun
slm kızlar, nasılsınız?
bu sabah dr tekrar kan testi yapacağını söylemişti, sabah gittik gerek yok idrara sıkış ultrasonla bakayım dedi. ben de düşündüm bi öyle bi böyle diyo, sonra başka birine gittim. o da alttan ultrasonla baktı ve keseye benzer bişe görünüyo ancak kanama odakları da var yani % 100 diyemem dedi pts gel bi daha bakalım dedi kan testine de gerek yok dedi. ilaca dvm et ve istirahat et dedi.
[başka birine gitmek sana iyi geldiyse iyi yapmışsın tatlım yüreğini ferah tut
kızlar yumurtlama takibi kan testinden mi yapılıyor
hayır canım 2 yolu var ya ovulasyon testı alacaksın eczaneden aynı hamılelık testı gıbı yapılıyor. çift cızgı cıktıgında yumurta oluşmuş ve catlama olacak. yada doktora bellı aralıklarla gıdıp ultrasonla baktırabılırsın.
barukcum bana acilen iyi bir dr lazım sen şişlide kime gidiyorsun
canım benım doktorum zuhal özgit, super bır doktor tavsıye ederım bırde ona gıt. kesınlıkle memnun kalırsın.sıslı eskı halk pazarının mınıbus duraklarının tam karşısında muayenehanesi. tel: 0212 240 16 81.
slm nuncum, hemen kötüye yorma. bazen geç döllenme olabılıyormuş buda görünmesinin geç olmasına sebep oluyormuş. netten bende arastırdım. hep iyi düşün ve dinleln. bebişin inşallah tutunmuş olacaktır. bu akşam ustu ben tekrar kan tahlılı yaptırıcam. sen geçen ay kacında reglı olmuştun?
canım seni tebrik etmiştim ama birdaha ediyim Rabbim sorunsuz sağlıklı,sıhatli doğum yapmanı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim
tatlım hemen yelkenleri indirdin enim gibi,hele dur biraz ,doktorların her dediğiyle bizim işlerimiz olsaydı oooooooooooooo,oşver sen onu keşke kan testini yapsaydın en doğrusunu o söyleyecek bence:)))))
yok canım kötüye yormadım, hatta daha iyi oldum tamam kesin demedi ama hiç görmedim de demedi:) geçen ay 8inde olmuştum canım bugün itibariyle 5 gün gecikmiş oluyo.
senin kaç gün gecikti canım?
bende 7sinde oldum bu duruda 6 gun oluyor benımde. ama senın degrlerin benimkine göre daha yuksek demek senınkı once dollenmış :))
canım benım doktorum zuhal özgit, super bır doktor tavsıye ederım bırde ona gıt. kesınlıkle memnun kalırsın.sıslı eskı halk pazarının mınıbus duraklarının tam karşısında muayenehanesi. tel: 0212 240 16 81.
peki senin kese görüldü mü?
cnm çok sağol şimdi aradım Allahtan cmtsi de çalışıyormuş anladığım kadarıyla bir özel has çalışıyormuş sen kısmetse doğumu orda mı düşünüyorsun Allah minik meleğini korusun sana bağışlasın
rica ederim canım bende genelde cumartesı gıdıyorum. bu cumartesı gıdıcem buyuk ıhtımalle karşılasabılırız :)
ben doktorumda cok memnunum dogumuda ona yaptırırım artık nerdeyse.
bu cmtasi için akşam eşimle görüşeceğim gitmemiz gereken bir yer vardı Allahtan bir sorun çıkmazsa haftaya kesin gideceğim çok sağol cnm seninle inşallah karşılaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?