Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım hemen yelkenleri indirdin enim gibi,hele dur biraz ,doktorların her dediğiyle bizim işlerimiz olsaydı oooooooooooooo,oşver sen onu keşke kan testini yapsaydın en doğrusunu o söyleyecek bence:)))))

arkadaşlar merhaba ben kadınlar kulübü tüp bebek 2011 sayfasın dan 2 milyondan 79 milyon koptiğini gürdüm ve bazı sayfaları okudum bende aynı derten muzdaribim 23 yaşındayım 6 yıllık evliyi eşimde 50 milyon sıperm var ama sıperm %2 normal %98 anormal koruger dedikleri şey de 3 normalde 14 olması gerekıyomuş 3 aşılama 2 tüp bebek yaptım malsef negatif ve çaresiz kaldık resmen bu fafta ibrahim saraçoğlundan ilaç aldık inşallah işe yarar bezim gibi porublemi olup ilaç kollanıp hamile kalan varmı yada ibrahim saraçoğlundan ilaç alıp hamile kalan vermı bana vereceğiniz cevaplar umutsuzluğula umut olacak lütfen umudum olun

canım arkadaşım ,iki yöntemlede hamile kalan arkadaşımız var mesala topiğin sabihi boncuk arkadaşımız önce irahim saraçoğlunun kürleriyle hamile kaldı ,şimdide ilaçlar ve vitaminlerle:)
hiç üzülme sanada biryol çare buluruz burda:))))))

kızlar yumurtlama takibi kan testinden mi yapılıyor

hayır canım 2 yolu var ya ovulasyon testı alacaksın eczaneden aynı hamılelık testı gıbı yapılıyor. çift cızgı cıktıgında yumurta oluşmuş ve catlama olacak. yada doktora bellı aralıklarla gıdıp ultrasonla baktırabılırsın.

cnm ben de öyle biliyordum bugün dr gittim sadece düzenli adet oluyor musun dedi evet o zaman sorun yok dedi evette dedim benim bebeğim olmuyor dedim ovulasyon testi uyguluyorum iki gündür hiç çizgi yok yumurtlaman olmuyor mu acaba dedim bir git kan ver dedi kan da vermedn geldim o yüzden anlayışlı iyi bir dr ihtiyacım var

barukcum bana acilen iyi bir dr lazım sen şişlide kime gidiyorsun

canım benım doktorum zuhal özgit, super bır doktor tavsıye ederım bırde ona gıt. kesınlıkle memnun kalırsın.sıslı eskı halk pazarının mınıbus duraklarının tam karşısında muayenehanesi. tel: 0212 240 16 81.

canım seni tebrik etmiştim ama birdaha ediyim Rabbim sorunsuz sağlıklı,sıhatli doğum yapmanı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim

yok canım kötüye yormadım, hatta daha iyi oldum tamam kesin demedi ama hiç görmedim de demedi:) geçen ay 8inde olmuştum canım bugün itibariyle 5 gün gecikmiş oluyo.
senin kaç gün gecikti canım?

Son düzenleme:
tatlım hemen yelkenleri indirdin enim gibi,hele dur biraz ,doktorların her dediğiyle bizim işlerimiz olsaydı oooooooooooooo,oşver sen onu keşke kan testini yapsaydın en doğrusunu o söyleyecek bence:)))))

yok yağmurcum yanlış anlattım derdimi,yelkenleri falan indirmedim ama sevinçten de uçmuyorum o kadar:) yani bekleyeceğiz, kan testinde artış olması iyi bişey sanırım ama tek başına o da bişey ifade etmiyor anladığım kadarıyla.Rabbim ne dediyse o olacak ve içimden bi ses iyi olacağını da söylüyo:)

yok canım kötüye yormadım, hatta daha iyi oldum tamam kesin demedi ama hiç görmedim de demedi:) geçen ay 8inde olmuştum canım bugün itibariyle 5 gün gecikmiş oluyo.
senin kaç gün gecikti canım?

bende 7sinde oldum bu duruda 6 gun oluyor benımde. ama senın degrlerin benimkine göre daha yuksek demek senınkı once dollenmış :))

cnm çok sağol şimdi aradım Allahtan cmtsi de çalışıyormuş anladığım kadarıyla bir özel has çalışıyormuş sen kısmetse doğumu orda mı düşünüyorsun Allah minik meleğini korusun sana bağışlasın

rica ederim canım bende genelde cumartesı gıdıyorum. bu cumartesı gıdıcem buyuk ıhtımalle karşılasabılırız :)
ben doktorumda cok memnunum dogumuda ona yaptırırım artık nerdeyse.

rica ederim canım bende genelde cumartesı gıdıyorum. bu cumartesı gıdıcem buyuk ıhtımalle karşılasabılırız :)
ben doktorumda cok memnunum dogumuda ona yaptırırım artık nerdeyse.

bu cmtasi için akşam eşimle görüşeceğim gitmemiz gereken bir yer vardı Allahtan bir sorun çıkmazsa haftaya kesin gideceğim çok sağol cnm seninle inşallah karşılaşırız

bu cmtasi için akşam eşimle görüşeceğim gitmemiz gereken bir yer vardı Allahtan bir sorun çıkmazsa haftaya kesin gideceğim çok sağol cnm seninle inşallah karşılaşırız

ınsallah canım :)) sonra buraya görüştüklerinizi muayenenın nasıl gectıgını yazarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…