Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

2. yada 3. gunu baktirman lazim canim

kris cim sayfalar uçuyor :)
tekrar yazayım
tahlil sonuçlarını kaan hocaya yollarken kullandığımız vitaminleri bildirelimmi?
Sizler bildirmişmiydiniz?

krishcım o zaman yarın baktrsam olurmu kanda.sımdı yenı yenı sökülmeye basladı.yarın 2. gun oluyor yıne.tahlıl yaptrsam mı canım yaa.ne yapsam karar veremedım

acele degilse cuma gunu yaptir

ama illa yaptirman gerekiyorsa 2, gunde yapiliyor

yaprirmadan once sor yaptiracagin yere

acele degilse cuma gunu yaptir

ama illa yaptirman gerekiyorsa 2, gunde yapiliyor

yaprirmadan once sor yaptiracagin yere

sagol canım.yarın gıdıcem dıye hazır olsun dıye tahlılı yaptırıp oyle gıdecektım ama cuma yaptrırım ve belkı yıne gıderım artık.ya da randevuyu cumaya ertelıyım.bız uzagız ya ıst merkeze yarın teoman beye nısantasına gıdınce ben de kadın dogumcuya gıderım demıstım.o dr. unda muayenehanesı nısantasındaymıs.ıkısını de aradan cıkaracaktık ama olmadı kısmet ıste.cuma yıne okadar yol gıdıcez(59:

serephone nıye verdı pekı.
yarın başlıyorum ALLAH izin verirse takip yapıcak dr gerek görürse aşılama yapıcakmış
super otesi

delimi ne onu isteyen doktor

yumurtlama problemin mi var ki istedi

FSH 12 leri gecince istiyolar

ileriye dönük hocalarımız istiyo bu testi ddedi dr

kriscim dr kistin gitmiş dedi ve bu ay takip yapalım yumurtaların güzel gelişirse aşılama yaparız dedi İNŞALLLAH hayırlı güzel müjdeli sonuc alırım İNŞALLAH hamile kalırım bu ay

Son düzenleme:
slm kizlar bizde bugün kan tahlili yaptirdik esim yarin alip kaan hocaya gösterecek sonuclari cokkkkkk merak ediyorum hormonlarda ¨ne kadar yükselme oldu acaba :87:

slm kizlar bizde bugün kan tahlili yaptirdik esim yarin alip kaan hocaya gösterecek sonuclari cokkkkkk merak ediyorum hormonlarda ¨ne kadar yükselme oldu acaba :87:

inşallah olmuştur bebegim bişey sorucam pamuk benim eşim cuma günü tahlil yaptırıcak cumartesi ürolojiye muayene olucak hormonlar dedigin ne oluyo veya doktor benim eşimdende istermi kafamıza göre yaptırabilirmiyiz beni aydınlatırsan sevinirim canım

canim kan testinden hormon sonuclari cikiyo yani FSH LH VE TESTESTERON degerlerini görüyorsun ve bizim ignelerden sonraki ilk ay ki sonuclarimiz cikacak sen hangi asamadasin canim

hadi bgakalım hayırlı olsun sabahtan beri kaan hocayı arıyorum yok adam((((((((
ne yapsak şaştım kaldım(((((((siz hocayla canlı canlı görüşüyorsunuz ne şans(((((((

hadi bgakalım hayırlı olsun sabahtan beri kaan hocayı arıyorum yok adam((((((((
ne yapsak şaştım kaldım(((((((siz hocayla canlı canlı görüşüyorsunuz ne şans(((((((

canim kaan hoca tel. pek nadir cvp verir sen mail yoluyla konus bence bide artik hastanede degisiklik yapmislar artik cuma günleri muayene günü onun disinda almiyacaklarmis artik

canim kaan hoca tel. pek nadir cvp verir sen mail yoluyla konus bence bide artik hastanede degisiklik yapmislar artik cuma günleri muayene günü onun disinda almiyacaklarmis artik

tatlım dediği doğruda işte bgen cuma günü gitmak için plan yapıyorumkendi kendime,kaan hocaylada oyuzden görüşcektimsadece bana olum lu birşey söylesin yeter:)

kaan hoca sana hic olumsuz seyler söylermi hic bence söylemez en güzel onun hastanesinde tedavi olmak bence sen tut esinin kolundan getir Ankaralara :)))) hic kendini üzme bak zaman gelecek degerler tavan yapacak görürsün

öyle düşünme bebişim
güzel düşün güzel olsun.
kendi kendimi korkutmayı bende çok güzel başarırım
insanın kendi kendini korkutması üzerine maharetli olduğu başka konu var mıdır acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…