- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.241
ya kızlar bısı sorcam.ben yarın bır profa muayene olcaktm.en son nısanda fsh,lh falan baktrdım adetın 3. gununde.sımdı yenıden yaptrmak ıstıyorum.ama adetım bugun ancak geldı.ama daha sökülemedi tam olarak.pembe pembe gelıyor.ben yarın fsh testı versem kandan bakılsa olurmu yoksa 3. gunumu gıdeyım kan tahlılı ıcın.hangısı daha dogru sonuc verır yoksa farketmezmı.yarın artık dr. a eskı sonucları gostercem.bakalım ne dıycek.
2. yada 3. gunu baktirman lazim canim
krishcım o zaman yarın baktrsam olurmu kanda.sımdı yenı yenı sökülmeye basladı.yarın 2. gun oluyor yıne.tahlıl yaptrsam mı canım yaa.ne yapsam karar veremedım
kris cim sayfalar uçuyor :)
tekrar yazayım
tahlil sonuçlarını kaan hocaya yollarken kullandığımız vitaminleri bildirelimmi?
Sizler bildirmişmiydiniz?
yok canim sadece tahlil sonuclarini
ve onun verdigi ilaclari yaz
acele degilse cuma gunu yaptir
ama illa yaptirman gerekiyorsa 2, gunde yapiliyor
yaprirmadan once sor yaptiracagin yere
yarın başlıyorum ALLAH izin verirse takip yapıcak dr gerek görürse aşılama yapıcakmışserephone nıye verdı pekı.
super otesi
delimi ne onu isteyen doktor
yumurtlama problemin mi var ki istedi
FSH 12 leri gecince istiyolar
slm kizlar bizde bugün kan tahlili yaptirdik esim yarin alip kaan hocaya gösterecek sonuclari cokkkkkk merak ediyorum hormonlarda ¨ne kadar yükselme oldu acaba :87:
inşallah olmuştur bebegim bişey sorucam pamuk benim eşim cuma günü tahlil yaptırıcak cumartesi ürolojiye muayene olucak hormonlar dedigin ne oluyo veya doktor benim eşimdende istermi kafamıza göre yaptırabilirmiyiz beni aydınlatırsan sevinirim canım
iyi geceler şekerlerim ,özledinizmi beni:))))))
slm kizlar bizde bugün kan tahlili yaptirdik esim yarin alip kaan hocaya gösterecek sonuclari cokkkkkk merak ediyorum hormonlarda ¨ne kadar yükselme oldu acaba :87:
hadi bgakalım hayırlı olsun sabahtan beri kaan hocayı arıyorum yok adam((((((((
ne yapsak şaştım kaldım(((((((siz hocayla canlı canlı görüşüyorsunuz ne şans (((((((
hosgeldin sekerim seni kim özlemez :)))
canim kaan hoca tel. pek nadir cvp verir sen mail yoluyla konus bence bide artik hastanede degisiklik yapmislar artik cuma günleri muayene günü onun disinda almiyacaklarmis artik
canım ya çokkk şanslısın nerdeyse 100 kere aradım ama yok ulaşamadım:)))))))
bana olumlu birşeyler söylese kapıp götüreceğim eşimi ankaraya da ,gidipte yapılailecek hiç birşey yok derse eşim bana varya dünyayı zindan eder(((((((
canım ya çokkk şanslısın nerdeyse 100 kere aradım ama yok ulaşamadım:)))))))
bana olumlu birşeyler söylese kapıp götüreceğim eşimi ankaraya da ,gidipte yapılailecek hiç birşey yok derse eşim bana varya dünyayı zindan eder(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?