- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.561
burada bebek ozlemı ceken bır anne olarak neden reklam kokan hareketler yada yazılar yazayımkı doktorun sekreterı yada esıde deılımkı para kazanmak ıcın yapayım arkadasım ınanmıyorsanda ınanma sen bılırsın bence senın ınancın ve guvenın kalmamıs senıde gayet ıyı anlıyorum
canım ya Allah razı olsun:))))
ara ara girip bgakıyorum yazılarınıza bir yandanda hazırlanıyorum :)
yazını okudum şimdi bence kafana hiç takma ,değerlerin bir hasta memnun olsun diye şişirileceğini hiç sanmıyorum,kadın doğumcunuz fiyatta uçmuş rabbim bir kre ellerine düştük artık ,ben de bekle derim büyük bir ihtimal siz günü denk getiremiyorsunuz:)
bizim değer 20 mil,hareketlilik %5 ken bile kadın doğumcum aşılama için erken birkaç ay yumurta takibi yapalım olmazsa aşılama yaparız dedi,sadece birz zamana ihtiyacın var.
Kaan hocada geçici bir durum dedi ,(inşallah geçer)
Sende takma kafana,herşey olcağına varır,yakında bebişin göbişinde haberin olsun ,azcık bekle:)
canım bayan lar yapıyoda erkeklerde kullanabılıyor ınan markasını bılmıyorum ama buyuk marketlerde var mayı ambalajı var uzerındehangi marka pekmez kullandınız....
bide incir kürünü bayanlar yapıyordu sizinki nasıl yapılıyor....
canım bayan lar yapıyoda erkeklerde kullanabılıyor ınan markasını bılmıyorum ama buyuk marketlerde var mayı ambalajı var uzerınde
Bizde de ameliyat sonrası değerler sizin gibi artıştı, Teoman hoca acele etmeyin daha ilaç vermeye var diyordu, o aralar hamile kaldım işte. Tam rakamları hatırlamıyorum ama yaklaşık sizinkiler gibiydi. Bu arada ben keçiboynuzu, pekmez gibi şeylere inanmıyorum, 100 kişi kullanıyor, birkaçı hamile kalıyor, e zaten hiçbişey kullanmasa da o kadarımız hamile kalır. Bunlar denize düşen yılana sarılır gibi şeyler, umut insanın ekmeği demişler, o hesap.canım Rabbım saglıkla kucagına da almayı nasıp etsın ne guzel seyler bunlar.ama Rısalebal arkadasımda hamıle.hemde varıkosel amelıyatından 4 ay sonra hamıle kaldı.
rısalebal canım sız hıc sperm testı yaptrmısmıydınız amelıyat sonrası.kacla hamıle kaldın
canim nerelerdesin aklimdasin hep
hersey yolunda mi?
6. ayim bitiyor canim
onumuzdeki haftanin sonunda 7. aya girecegim
Hayırlı Cumalar kızlar, Rabbim şu vaktin hürmetine herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşşşş...
Hayırlı Cumalar kızlar, Rabbim şu vaktin hürmetine herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşşşş...
ben bu topik den deyilim ama bende hiç iyi gitmiyo 3 gündür bu topikte cevap bekliyorum bana kimse buğru dürst b, cavap vermedi kiris arkadaşımıza yazdın kaan hoca dedikleri nerde hangi hastanede telefunu ne di ye ama cevap hala yok ya offfffffffffff anca biribirinize yazıyonuz yaoffffff lütfen cavp kaaaaaaan hoca nerde hangi hastnade teli kaç nasıl tanıştınız gitmeye nasıl karar verdiniz kaç ay tedavi gürdünüz eşlerinizin sorunu ne idi yaaaaaaaaaaaaaaaaa cevap verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrin arkadaşlar cevap
var tabiki canım ama biraz beklemen lazım kris var bu konuda hepimizi o yönlendiriyo akşama yazar sana mutlaka
sen sperm sonucunu net ve tam olarak yaz yaşınızı,varikosek varmı yokmu,hormonlara bakıldımı bunları yaz kris yardımcı olur sana canım ,hoş geldin bu arada
çakırcımm tüm sonucu yazarsan hepimiz sana yardımcı oluruz
yada yazdın çok geride kaldı bizler göremedik
canım hoşgeldin aramıza senin eşinin morfoloji %3
bu topikte %1 ile hamile kalan var bizimki malesef 0
herşeyden önce moral çok önemli
almişsınız artık inşallah faydası olur
canim durumunuz fena degil
krugere gore 3 yeterli
kullanacaginiz vitaminler var onlari duzenli kullanirsan sonuc alirsiniz
yardimci oluruz
saracoglu kurlerini yap ama fazla sey bekleme onlardan
adamakilli sperm icin vitamin kullanmaniz gerekir
krıs kim hadi ama dünden beri pc nin başından ayrılmadım bana cevap vereceksiniz diye kimse cevap verbiyoçok üzülüyorum ama bana yardım edddddddddddddddddin yazdım eşimin normal %2 anormal sıperm %98 koruger 3 yapı bozukluğu var 3 aşılama 2 tüp bebek yaptım ya cevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap verin lütfen
canım kris senin soruna cevap vermişti ama sanırım sen kaçırdın
canım eşinde sperm sayısı ve hareketi iyiyse eğer morfolojide çok önemli bir sorun yok
kris arkadaşımızın eşinin morfolojisi %1 idi ve doğal yolla hamile kaldı
bence sorun yok
Canım özel mesajına burdan cevap yazayım. Saraçoğlu hocanın kürlerini eşim 1 yıl kullandı, bi ara sperm sayısı 76 milyona çıktı ki ondan sonraki ay ben hamile kalmışdım ama düşükle sonuçlanmışdı. Ondan sonra da eşim Kaan Aydos tarafından tedavi ediliyordu çok şükür tedavi sonuç verdi.
Sana tavsiyem eşin mutlaka tedavi olsun, evet belki kürler işe yarıyo hamile kalırsın ama önemli olan hamileliğin devam etmesi.
İnan kaldıkdan sonra gerisi gelmezse o çok daha zor.
günaydın canlarım cumanız mübarek olsun herşey gönlümüzce olsun ronyam yumoş çatlamış inşallah sendende hamilelik haberini duyarız bebegim :)
ben bu topik den deyilim ama bende hiç iyi gitmiyo 3 gündür bu topikte cevap bekliyorum bana kimse buğru dürst b, cavap vermedi kiris arkadaşımıza yazdın kaan hoca dedikleri nerde hangi hastanede telefunu ne di ye ama cevap hala yok ya offfffffffffff anca biribirinize yazıyonuz yaoffffff lütfen cavp kaaaaaaan hoca nerde hangi hastnade teli kaç nasıl tanıştınız gitmeye nasıl karar verdiniz kaç ay tedavi gürdünüz eşlerinizin sorunu ne idi yaaaaaaaaaaaaaaaaa cevap verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrin arkadaşlar cevap
burada bebek ozlemı ceken bır anne olarak neden reklam kokan hareketler yada yazılar yazayımkı doktorun sekreterı yada esıde deılımkı para kazanmak ıcın yapayım arkadasım ınanmıyorsanda ınanma sen bılırsın bence senın ınancın ve guvenın kalmamıs senıde gayet ıyı anlıyorum
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar arkjadaşlar nasılsınız bakalım :)
arkadaşım senin yaptığın şey girip cevap verin yazıp çıkmak sonrasını takip etmemek sorun burdan kaynaklanıyor 3 gündür cevap yok diyosun kriste bi kaç arkadaş ta sana uzun uzun cevaplar verdi ama sen geçmişi okumayıp sadece cevap diye bağırdığın için göremiyosun ve senin dışımnda herkes senin durumunu takip ediyo emin olabilirsin
topiğe giripte herhangi bi soru soranın bu güne kadar sorusu hiç yanıtsız kalmadı,eğer topikten yararlanmak istiyorsan takip etmen gerekiyor
bu topiktekiler devlet hastanesindeki hemşirelere benziyo bişi soruyusun malesef cevap yok
canım saracoglunun cayından sonra boyle dususler yasayanları cok duydym kk da ben.bence bırdaha saracoglunun cayımıy macunuymus almayın.onun yerıne proxeed plus kullanın.kecıboynuzu kürü yapın.bence bır sure sonra yıne yukselır ama en ıyısı kaan beyın maılınden sonra yapman gerekenı yapmaktr.o burdada bırcok kısının hamıle kalmasına vesıle oldu.esının fsh ve testesteron degerı nasıl pekı
arkadaşım senin soruna cevap verildi bilen arkadaslar cevapladı bende rastaladım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?