Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım Rabbım saglıkla kucagına da almayı nasıp etsın ne guzel seyler bunlar.ama Rısalebal arkadasımda hamıle.hemde varıkosel amelıyatından 4 ay sonra hamıle kaldı.
rısalebal canım sız hıc sperm testı yaptrmısmıydınız amelıyat sonrası.kacla hamıle kaldın

amın canım inşallah hepımız bırkac ay ıcınde hamıleyımmm dıye yazarız buraya

bekle bekle bekleyen dervıs beklemekten gebermıs durumuna döndük valla:)))))

Bizde de ameliyat sonrası değerler sizin gibi artıştı, Teoman hoca acele etmeyin daha ilaç vermeye var diyordu, o aralar hamile kaldım işte. Tam rakamları hatırlamıyorum ama yaklaşık sizinkiler gibiydi. Bu arada ben keçiboynuzu, pekmez gibi şeylere inanmıyorum, 100 kişi kullanıyor, birkaçı hamile kalıyor, e zaten hiçbişey kullanmasa da o kadarımız hamile kalır. Bunlar denize düşen yılana sarılır gibi şeyler, umut insanın ekmeği demişler, o hesap.

arkadaşım senin soruna cevap verildi bilen arkadaslar cevapladı bende rastaladım hatta

çakırcımm tüm sonucu yazarsan hepimiz sana yardımcı oluruz
yada yazdın çok geride kaldı bizler göremedik

canım hoşgeldin aramıza senin eşinin morfoloji %3
bu topikte %1 ile hamile kalan var bizimki malesef 0
herşeyden önce moral çok önemli
almişsınız artık inşallah faydası olur

canim durumunuz fena degil
krugere gore 3 yeterli

kullanacaginiz vitaminler var onlari duzenli kullanirsan sonuc alirsiniz

yardimci oluruz
saracoglu kurlerini yap ama fazla sey bekleme onlardan
adamakilli sperm icin vitamin kullanmaniz gerekir

Son düzenleme:

arkadaşım senin yaptığın şey girip cevap verin yazıp çıkmak sonrasını takip etmemek sorun burdan kaynaklanıyor 3 gündür cevap yok diyosun kriste bi kaç arkadaş ta sana uzun uzun cevaplar verdi ama sen geçmişi okumayıp sadece cevap diye bağırdığın için göremiyosun ve senin dışımnda herkes senin durumunu takip ediyo emin olabilirsin

topiğe giripte herhangi bi soru soranın bu güne kadar sorusu hiç yanıtsız kalmadı,eğer topikten yararlanmak istiyorsan takip etmen gerekiyor

arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum bu topiğin % 90 size uygulanan tedaviyi uyguluyor
birçok doktor bu sorunla uğraşmıyor drek tüp bebek yada aşılama diyor
reklamla bu durumun hiç alakası yok olsa olsa çaresiz insanlara yardımcı oluyor dsddenilebilir bu duruma

bu arada bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallag tez zamanda sağlıcakla alırsın kucağına

ayrıcada cevaaaaap diyede bagırmaman gerek.geçmiş sayfaları okursan soruna cevap bulabilirsin.burda hepimiz seninle aynı durumdayız.hatta senin durumundan daha kötü olanlarda var

bu topiktekiler devlet hastanesindeki hemşirelere benziyo bişi soruyusun malesef cevap yok

bu ne biçim laflar yaa.. ben kaç kere okudum sana verilen cevapları, bence geçmiş sayfaları okusan daha iyi olurdu, feryat edeceğine..

Bu canlar selam, herkese hayırlı cumalar..kocaman öpüldünüz şekerler..

canim saracoglundan daha almiyorum zaten..bir tup bebek parasida oraya gitti..fsh 14 canim..sizin kac sperm sayisi? ve daha once tup denedinmi?

arkadaşım senin soruna cevap verildi bilen arkadaslar cevapladı bende rastaladım hatta

umarım bizi hemşirelere benzeten sevgili çakır gelirde bu mesajları okur
buraya gelip yarım saat takılıp sonra tüm gün uğramazsa kaçırır yazılanları
bari geçmişi okuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…