Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canımgeçmş olsun öncelikle ,canım biz maille heberleşiyoruz bize önce trentel ve endol 1 ay kullan dedi snra test daha sonra klomen ve proxeed plus werdi,i bizim değerler 1ml de mil altındaydı daha sonra 9 mil oldu ,fsh düşük olduğu için onun yükselmesi için bir tedavi uyğuluyo şimdi ,aşılama yada tüp demedi tedavinin seyrine göre söyliuyecek artık.
allha emanet ol.
.Şunuda hatırlatayım çoğu doktor 1ml de 5mil sperm ister aşılama için.

sevgili krishazel canım nasıl olsun özledik seni gel artık
pamuk canım nerdesin kızzz bitti bayram gel artık sahalara
yağmurcum ben girdim sen çıkmışın karşlamaşamadık
tugok nasılsın canım eşine aldınmı vitamin ne zaman gideceksiniz necmettin hocaya

slm kızlar,
vitaminin siparişini vermiş eşim canım netten necmettin beye test için gitçek perşembe günü hemen veriyo mu ki sonucunu acaba? işte sonucu bi gösterelim bakalım ameliyat tarihi mi vercek bende çok merak ediyorum.. hayırlısı olsun artık sende durumlar nası ronyacımm değerler yükseldi ya nçalışmalar başladı mı..

canım sonuç 1 saatte çıktı merak etme
eşim değerleri baya iyi oldu ama harekette sorun var hala
ayın 6.sında tekrar test bakılcak duruma göre varikosel ameliyatı olcak
umarım güzel sonuçlar veririsin bize

Canım okudummu yazımı hangsini alayım sence ?

Çıkıyorum şimdi hayatım ,arkadaşkar bi yorumda bulunuzsanız bakarım artık yarın alacağım çünki.
Canım kendine iyi bak,iyi geceler.....

ben güzel sonuçları senden bekliyorum vallaa ronya.... :) ameliyatta olsalar napalım olur beklerizzz ay artık sıkamıycam kendimiiii ameliyat fikrine alıştım olsa da sağlıkla bitse diyorum ama içim daralıyo valla bazen çokk..
yagmurum ve pamuk kızlar sizler de takibimdesiniz fazla yazamıyorum ama olsun bol bol dua ediyorum hepimize sağlıklı bebişler gelsin diyeee...

bilmem mi ahh seni bilmemmi:)
ama iyi yaptin hayatim niye bekleyeceksiniz ki okadar

canimcim omega nin fazlasi olmaz hayat boyu icilmesi gereken birsey o
bende esimde hala iciyoruz sabah aksam iyi yapmissin fazla alip
esimin biraz kolestrolu yuksek doktor hic birakmadan ic demisti ona

solgar iyi bir marka endise etme

Son düzenleme:
Walla tatlişim eşime doktor mu bırak dedi yoksa kendi kafasına göre mi bıraktı bilmiyorum ,Z
zaten en başta 5 ilaçla başladı en son düşeş düşe bu kalmıştı ,Saol bilgilendirdiğin için.

Benim esimde 3 sene falan antidepresan icmis . spermlerde sorun oldugunu duyunca birakti ve birdaha hic icmedi .

Artik buradayim canim hepberaberiz:))

canım sağol cevabın için,bizdede fsh düşük çıktı bu gün baktırdık doktor klomen vermiş bakalım hayırlısı

canlarım size bişey söylücem ya sadece bir topikte yazışalım diğerlerinide sık kullananlara kaydettim ama sadece burda toplansak daha iyi olmazmı hepimiz sorunları hemen hemen aynı fikrime uyan varmı krishazel,ronya, yağmurum tugok meri58, esra :)))))

özledim sizleri bayram araya girdi valla :) ayın 25 inde kan tahlili sonuçlarını alacaktık bizde bide idrar testi verecek eşim bu perşembe doktora gidiyoruz yine hayırlısı bakalım :) krishazelcim cvpların için tşk ederim hayatım aydınlatıyosun herzaman ki gibi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…