- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.541
slm arkadaşlar kaan hocadan mailime cvp geldi ama ben kendisini pek anlayamadım,bize herşey normal endişe yapmayın çocuk olmaması sperm değerlerinden değil diyor,ve kendisi sitesindeki sayfayı göndermiş orda tavsiyeleri var kullanılması gereken ilaç tavsiyeleri vs.sizlerede bu şekildemi cevap verdi acaba ,birde kaan hocayla görüşen arkadaşlar eşleriniz muayneye gidiyormu yoksa sadece mail yoluylamı görüşüyorsunuz kendisiyle,birde sizlerin değerler nasıldı acaba??eşimle bu gün gittk doktora test yaptırdık benim sonuçlar normal çıktı eşimin değerleri ise düşük,doktor açık açık söyledi ml deki sayı 7 milyonmuş en az 10 milyon olmalı dedi,ve ilaç
tedavisinden sonra ancak aşılama olabilir dedi yoksa sadece paranızı çöpe atmış olursunuzu ekledi,napıcaz biz şimd
i kafam karma karışık
sevgili krishazel canım nasıl olsun özledik seni gel artık
pamuk canım nerdesin kızzz bitti bayram gel artık sahalara
yağmurcum ben girdim sen çıkmışın karşlamaşamadık
tugok nasılsın canım eşine aldınmı vitamin ne zaman gideceksiniz necmettin hocaya
Basladi tatlim 12. haftadayim suan hafif basladi .
carsamba ultrosona girecegim bakalim cinsiyet netlesir belki
slm kızlar,
vitaminin siparişini vermiş eşim canım netten necmettin beye test için gitçek perşembe günü hemen veriyo mu ki sonucunu acaba? işte sonucu bi gösterelim bakalım ameliyat tarihi mi vercek bende çok merak ediyorum.. hayırlısı olsun artık sende durumlar nası ronyacımm değerler yükseldi ya nçalışmalar başladı mı..
tugok nasılsın canım eşine aldınmı vitamin ne zaman gideceksiniz necmettin hocaya
canım sonuç 1 saatte çıktı merak etme
eşim değerleri baya iyi oldu ama harekette sorun var hala
ayın 6.sında tekrar test bakılcak duruma göre varikosel ameliyatı olcak
umarım güzel sonuçlar veririsin bize
canım sonuç 1 saatte çıktı merak etme
eşim değerleri baya iyi oldu ama harekette sorun var hala
ayın 6.sında tekrar test bakılcak duruma göre varikosel ameliyatı olcak
umarım güzel sonuçlar veririsin bize
kızlar bende MR için ilk önce görüntüleme merkezlerini aradım bazıları 300 tl bazıları 630 tl çekti sonra özel hastaneyi aradım 49 lira dedi şok oldum sevindim tel.de çaktıramıyorum :)))) yarın randevu veririz dediler ve kapattım 3 ay beklemektense bu hafta hallederim krishazelcim sen bilirsin beni :)))
kızlar buarada natrol omega 3 balık yağı kampandaydı gittigidiyorda bende ayın 5 inde sipariş etmiştim 3 kutu kutuların içinde 150 kapsül var 2 kutusu natrol marka gelmiş 1 kutusuda solgar marka adam kutunun içine not yazmış sizden çok özür dilerim stoklar sebebiyle size bunu gönderdik diye artı bu solgarın içinde 60 kapsül bonusuda varmış yani adam bana fazla göndermiş oldu bilerek kızmayayım diye çünkü elime bugün ulaştı bayram dolayısıyla da daha bir uzadı tabi yanında çeşitli vitaminler koymuş hediye falan hey allam ya :))) solgar markası iyimi sizce neyse solgarı ben içerim eşime natrol veririm zaten 500 tablet var bu bize 1 sene yetecek herhalde :)
ya buda saçma soru gelebilir ama yemek masamın üstü vitaminlerle doldu fazla olanları dolaba koyabilirim değilmi sorun olmaz yani ada oda sıcaklığındamı kalsın
Walla tatlişim eşime doktor mu bırak dedi yoksa kendi kafasına göre mi bıraktı bilmiyorum ,Z
zaten en başta 5 ilaçla başladı en son düşeş düşe bu kalmıştı ,Saol bilgilendirdiğin için.
ayyy çok güzel şeyler bunlar maaşallah maaşallahtadını çıkar canım ya valla harikaaaa...
arı bal polen karışımıda alacağım önereceğin bi marka warmı?
canım sağol cevabın için,bizdede fsh düşük çıktı bu gün baktırdık doktor klomen vermiş bakalım hayırlısıCanımgeçmş olsun öncelikle ,canım biz maille heberleşiyoruz bize önce trentel ve endol 1 ay kullan dedi snra test daha sonra klomen ve proxeed plus werdi,i bizim değerler 1ml de mil altındaydı daha sonra 9 mil oldu ,fsh düşük olduğu için onun yükselmesi için bir tedavi uyğuluyo şimdi ,aşılama yada tüp demedi tedavinin seyrine göre söyliuyecek artık.
allha emanet ol.
.Şunuda hatırlatayım çoğu doktor 1ml de 5mil sperm ister aşılama için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?