Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çakır canım 1558. sayfada senin sorularına verilen cevapları okuyabilirsin
mues arkadaş sana verilen cevapları toplamış
sen geçmişe bakmadığın için okumamışsın

hadı yaa neyse canım yaa sıkma canını herkez herkezi biliyorum sonucda burda birbirimize destek olmaya calısıyoruzz o arkadaş lafı atmış kaçmış böyle konusmasınada cok üzüldüm acıkcası

ben sizi asla kırmak istemedim buna kırılacağınızı düşünmedi vede kaçmadım burdayım eleştirilerinizi okuyorum ama gerçekten ben size kırılıyorum bana resmen hakaret ediliyo

yazdim canim..artik sadece kaan hocanin dediklerini yapmaya karar verdim..ama sansima bak; hocada cevap yazmiyo..ay ben zaten elimi denize atsam deniz kurur yani...bugun tekrar yeniden attim maili..doktorlarsitesindende mail attim tekrar kendisine..proxsed aldik bizde bir kutu 140 tl..yeniden tup bebek dusunuyomusunuz? kaan hocayla irtibattamisiniz?

canım sana öze düşünme bende cevap bekliyorum henüz vermedi çok yoğun kaan hoca çoook hastası var belkide tatile vs çıkmıştır

emınecım nerde yazıyor o yanı hareket bolumunde mı sayı bolumundemı.nerde.normal hucre belkıde canlı sperm anlamına gelebılır.sızın toplam hareket kac pekı

bizimki krugere göre bakılmamıştı sadece normal hücre sayısı yazıyo %65 sizce iyi bişey mi kötü bişeymi?

canım sana öze düşünme bende cevap bekliyorum henüz vermedi çok yoğun kaan hoca çoook hastası var belkide tatile vs çıkmıştır

ay bilmiyorumki canim..inanki zaten evlendim evleneli hep drdayim..hem yoruldum hem bunaldim..Rabbim bu ugurda ugras veren kimsenin kucagini bos birakmasin..sen kac gun oldu mail atali..benim 7 gun bugun..gecen cuma atmistim..canim sizde sorun neydi?

çakır sen bi sakin ol istersen canım ,eğer yardım bekliyosan topiği düzenli takip etmen ve biraz daha sabırlı olman gerekiyor ,ve lütfen bütün arkadaşilara söylüyorum kendimde dahil kırıcı konuşmayalım birbirimize,sen topiği daha çok akşamları takip et çünkü genelde akşamları giriyoruz ve lütfen kimseyi suçlama

ay bilmiyorumki canim..inanki zaten evlendim evleneli hep drdayim..hem yoruldum hem bunaldim..Rabbim bu ugurda ugras veren kimsenin kucagini bos birakmasin..sen kac gun oldu mail atali..benim 7 gun bugun..gecen cuma atmistim..canim sizde sorun neydi?

amin atatlım amin genelde perşembe ve cumaları cevap veriyo ama bellide olmuyo bazen gece 12 den sonra bile bakabilşiyo maillere bizim tedaviyi kaqan hoca takip ediyo fsh düşük ve değerler düşük canım,ben 3 gün önce attım galiba

anladim canim..cok sagol..olumlu yada olumsuz bir cevap yazar insallh..

canım ben hıc daha tup bebek denemedım.denemeye de korkuyorum acıkcası ya tutmazsa dıye.cunku ondan sonrakı psıkolojımı dusunemıyorum bıle:18:

proxeedı cok pahalıya almıssın canım eczanedenmı aldın cok pahalı.bazı sıtelerde var ınternette .bende dun 7/24 Nöbetçi Online Eczaneniz ECZANETTE.COM - En ünlü markalar, en uygun fiyatlar, kampanyalar, fırsat ürünleri, 3D Secure güvencesinde alışveriş ve hızlı kargo! dıye bır sıteden aldım 103 tl toplam ,1 kutusu.hemde kapıda odeyı sectım normalde 99.90 ama 3 tl da kapıda odemeye verıyorsun .yanı rıskte yok geldımı gelmedımı dıye.bı arkadas 4 kutu almıs kredı kartyla sorun yasamamıs o sıteden.ben kaan hocayada maıl atıyorum .fakat bız onun tedavısınde degılız.zaten olsaydık sımdıye kadar hamıle kalırdım da bız teoman cem kadıoglunda amelıyat olduk ve 1 yıl boyunca onda kontrole gıdıyoruz.ondan sonra zaten kendı yolumuza gıdıcez de sımdı o da bıze kaan hoca gıbı hormon tedavısı verdı.kaan hoca klomen verıyor teoman bey ıse nolvadex.aynı zamanda proxeed kullanalım dedık sız bılırsınız dedı.onuada baslıycaz.tedavıler hemen hemen aynı oldu ısrarlarımızla

bizimki krugere göre bakılmamıştı sadece normal hücre sayısı yazıyo %65 sizce iyi bişey mi kötü bişeymi?

yok canım % 65 cok ıyı.o morfolojı degıldır bence cunku normal morfolojı % 25 ten cok cıkmıyor krugere gore bakıldıgında.senın dedıgın normal hucre olayı heralde canlı sperm mıktarı olabılır.% 65 te cok ıyı bence

meri ama ben bişi demedim kı ya resmen hepsi bana saldırdı ronya arkadaşımız bana resmen hakaret etti çok üzüldüm evet bana cevap yazmışlar kaçırmışım topikte çok kişi olduğu için sayfalar hemen geçiyo ya ne var bunda allah aşkına

cakır44 canım sanırım sen de bızım gıbı cok bunalmıssın senı anlıyorum ama yınede kırıcı olma dıger arkadaslara da.cunku bende gordum sana cvp yazdıklarını.ayrıca senın durumunda kotu degıl .genelde herkeste normal morfolojı % 2 cıkıyor bızde dahıl buna.sayınızda problem yoksa hamılelık yakındır tabı bu ısler kısmet meselesı.bızımde degerler duzeldı hamılelık yakındır dıyorlar ama hala yok bısı.Rabbim vermezse ne yapsak bos.sakınles demek sakınlestırmıyor bunu ben de yapamıyorum ama kırıcı olmadan yazmanı tavsıye ederım.cunku burda herkes aynı psıkolojıyı yasıyor.emın ol sana cvp veren bırı cıkar.ozellıklede krishazel butun gecmısı okuyup mutlaka cvp verıyor tek tek.inşallah sende en yakın zamanda bu mutlulugu yasarsın ve hepımız yasarız.Dua etmekten baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…