- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.601
hadı yaa neyse canım yaa sıkma canını herkez herkezi biliyorum sonucda burda birbirimize destek olmaya calısıyoruzz o arkadaş lafı atmış kaçmış böyle konusmasınada cok üzüldüm acıkcası
lütfen kelimeleri çarpıtayalım allahtan insanları kırmayı sevmiyosun ya sevseyin ne derdin acaba küfür ederdin herhalde zaten etmişsinde tesüf ederim
umutcum bızdede varıkosel vardı amelıyat oncesı ozel hastanede 26 mılyon cıktı 1 ccde ama tumlabda 9 mılyon cıktı sayımız.mrfolojı % 2 .sonra varıkosel amelıyatı oldu esım 7 ay once .ve sımdıkı degerler 20 mılyon gorulruyor.bılemıyorum herkesın gunahı boynuna bıze denılen bu.eksıkmı fazlamı bılemıyorum canım.morfolojımız hala % 2 .ve hala hamılelık elde edılmedı.bızım fsh ımız dusuk bıraz 2.79.oyuzden nolvadex kullanmaya basladı esım 2 hafta once.proxeed plus sıparıs ettık gelınce kullanmaya baslıycak.dun bırde omega 3 aldık esımde bende gunde bırer tane ıcıyoruz.esım 3 aydr da Evıcap E vitamını,cınko,folık asıt ve gınseng ıcıyor.sımdı proxeed gelınce folık asıt ve cınkoyu bırakacak cunku proxeedın ıcınde var onlar.dıgerlerıne devam edıcek.bızde ılac kullanmaya yenı basladık ıste.fsh ımız bıraz yukselırse sperm cıkısı daha cok olcak Allahın ıznıyle.
yalnız sızın fsh bıraz yuksek bence sızde dusurmek ıcın bı tedavı uygulasanız sperm degerlerınız yukselır.kaan hocaya fsh nızı yazdın degılmı.
canım alemin akıllısı senmisin
sabah saydın lafları şimdide çevir kazı yanmasın
yazdim canim..artik sadece kaan hocanin dediklerini yapmaya karar verdim..ama sansima bak; hocada cevap yazmiyo..ay ben zaten elimi denize atsam deniz kurur yani...bugun tekrar yeniden attim maili..doktorlarsitesindende mail attim tekrar kendisine..proxsed aldik bizde bir kutu 140 tl..yeniden tup bebek dusunuyomusunuz? kaan hocayla irtibattamisiniz?
emınecım nerde yazıyor o yanı hareket bolumunde mı sayı bolumundemı.nerde.normal hucre belkıde canlı sperm anlamına gelebılır.sızın toplam hareket kac pekı
canım sana öze düşünme bende cevap bekliyorum henüz vermedi çok yoğun kaan hoca çoook hastası var belkide tatile vs çıkmıştır
meroşumm ne zaman gidiyon doktoraa kız
ay bilmiyorumki canim..inanki zaten evlendim evleneli hep drdayim..hem yoruldum hem bunaldim..Rabbim bu ugurda ugras veren kimsenin kucagini bos birakmasin..sen kac gun oldu mail atali..benim 7 gun bugun..gecen cuma atmistim..canim sizde sorun neydi?
amin atatlım amin genelde perşembe ve cumaları cevap veriyo ama bellide olmuyo bazen gece 12 den sonra bile bakabilşiyo maillere bizim tedaviyi kaqan hoca takip ediyo fsh düşük ve değerler düşük canım,ben 3 gün önce attım galiba
anladim canim..cok sagol..olumlu yada olumsuz bir cevap yazar insallh..
bizimki krugere göre bakılmamıştı sadece normal hücre sayısı yazıyo %65 sizce iyi bişey mi kötü bişeymi?
yazdim canim..artik sadece kaan hocanin dediklerini yapmaya karar verdim..ama sansima bak; hocada cevap yazmiyo..ay ben zaten elimi denize atsam deniz kurur yani...bugun tekrar yeniden attim maili..doktorlarsitesindende mail attim tekrar kendisine..proxsed aldik bizde bir kutu 140 tl..yeniden tup bebek dusunuyomusunuz? kaan hocayla irtibattamisiniz?
bizimki krugere göre bakılmamıştı sadece normal hücre sayısı yazıyo %65 sizce iyi bişey mi kötü bişeymi?
canım ben hıc daha tup bebek denemedım.denemeye de korkuyorum acıkcası ya tutmazsa dıye.cunku ondan sonrakı psıkolojımı dusunemıyorum bıle:18:
proxeedı cok pahalıya almıssın canım eczanedenmı aldın cok pahalı.bazı sıtelerde var ınternette .bende dun 7/24 Nöbetçi Online Eczaneniz ECZANETTE.COM - En ünlü markalar, en uygun fiyatlar, kampanyalar, fırsat ürünleri, 3D Secure güvencesinde alışveriş ve hızlı kargo! dıye bır sıteden aldım 103 tl toplam ,1 kutusu.hemde kapıda odeyı sectım normalde 99.90 ama 3 tl da kapıda odemeye verıyorsun .yanı rıskte yok geldımı gelmedımı dıye.bı arkadas 4 kutu almıs kredı kartyla sorun yasamamıs o sıteden.ben kaan hocayada maıl atıyorum .fakat bız onun tedavısınde degılız.zaten olsaydık sımdıye kadar hamıle kalırdım da bız teoman cem kadıoglunda amelıyat olduk ve 1 yıl boyunca onda kontrole gıdıyoruz.ondan sonra zaten kendı yolumuza gıdıcez de sımdı o da bıze kaan hoca gıbı hormon tedavısı verdı.kaan hoca klomen verıyor teoman bey ıse nolvadex.aynı zamanda proxeed kullanalım dedık sız bılırsınız dedı.onuada baslıycaz.tedavıler hemen hemen aynı oldu ısrarlarımızla
canim buda benim sansim iste..onuda pahaliya almisim yani..canim sana tup bebek denemis ve negatifi almis biri olarak diyorumki...yasin kac bilmiyorum ama..tum tedavi yollarini dene en son tupe gec derim..hala kendimi toparlayamaidm negatiften sonra..her an aklimda...her zaman hemde..disarda guler eglenirim ama icimide bir ben biliyorum..insallah Rabbim bu ugurda emek veren herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin..amin.....
çakır sen bi sakin ol istersen canım ,eğer yardım bekliyosan topiği düzenli takip etmen ve biraz daha sabırlı olman gerekiyor ,ve lütfen bütün arkadaşilara söylüyorum kendimde dahil kırıcı konuşmayalım birbirimize,sen topiği daha çok akşamları takip et çünkü genelde akşamları giriyoruz ve lütfen kimseyi suçlama
yarın canım ,ama galiba erken çatlıycaklar akıntı başladı bu günden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?