- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.781
HAZEL,ESİLANUR siz nasılsınız,fıstıklar?
hayırlı olsun darısı nun ve baruga olsun
9 ay seni bırakmasın inşallah
boncugum tetrar gözün aydın minigimizi görmüşsün çok şükür allah tamamını erdirsin boncugum sende preseed jel kullandınmı canım
iyiyiz bebegim sen nasılsın yarın doktor gidecegiz hayırlısı bakalım
boncugum tetrar gözün aydın minigimizi görmüşsün çok şükür allah tamamını erdirsin boncugum sende preseed jel kullandınmı canım
merhabalar kuzularım...
nasılsınız bakiiim
ben kocama bide polen vermye başladım ....
işe yarasın diye.....
Darısı hepinizin başına canım benim.
canim benim guzel arkadasim
basindan beri soyluyorum
birdaha ne teoamana nede levent e gidin.... bosa para ve zaman kaybi
kaan hoca dan alin tedavinizi maille parada odemeyin
sperm testinide bahcelievler medical park ta yaptirin en dogru sonuc orada
hazel cim tumlab da yapma test birdaha
Canım sizin değerlerinde maşallahı var yani. Artık bu ay, bi patlamada sizden gelecek bence:))))
merhabalar kuzularım...
nasılsınız bakiiim
ben kocama bide polen vermye başladım ....
işe yarasın diye.....
Bende iyiyim şeker
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
BONCUĞUM,keseyi mi gördünüz bitanem?
Hadi gözünüz aydın,Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...
Rabbim nazarlardan esirgesin sizi
Cidden mi bebeğim inşllah:)kızlar esra8 hamileymiş kk dan bir arkadaşla konuşuyoz msn den o söyledi
bu kız bize neden haber vermiyoo
Kız sen varya hayırlı arkadaşmışsın vesselem ,inşallah hepimiz kalacağız hamile:)))))kızlar gunaydın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sızı bır bos bıraktım nufus patlaması yapmıssınız maşşşşşşşşş
valla benımde adetım 4 gun gecmıstı cıft cıktı 2 testtede ve bugun 9. gunum oldugum halde adet olmadım tabı doktorada gıtmedım cunku 2 gun oncekı testte negatıf cıktı neden anlamadım
ronyaaaaaaaaaaaaaa
boncukkkkkkkkkkk
nunnnnnnnnnnn
barukkkkkkkk
:):):):):)
hamıle kalan arkadslarımı tbr edıorum
azmın mukafatı buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayrıca kırkınız karısacak galıba :)
hepımız bırden hamıle klamasıda tuhaf oldu aynı anda topık sessız kalacak logusa modundan dolayı :))))))
eskılerden yagmurlan ben kaldım bırde meri hayırlısııııııııııııı
hamılser dua beklıoruzzzzzzzzzzzzzzz
cok optum hepınızı,ya dugunumuz var abmın gıremıorum pek topıge
ama kocıse ılacları depıyorum avuc avuc ınşşşşş ters tekı yapmaz bize:):):):)
sanada canım ,bekliyorum ronyamı:)günaydın canlarım cumanız mübarek olsun herşey gönlümüzce olsun ronyam yumoş çatlamış inşallah sendende hamilelik haberini duyarız bebegim :)
gözün aydın tatlım darısı bize inşallah:)merhaba arkadaslar bende sızler gıbı uzun sure cocuk hasretı yasadım en sonunda allahım dualerımı kabul ettı esım azosperm tanısı ıle ankarada bır ozel tuo bebek unıtesınde 1 defa tup bebek deneyımımız oldu ama sonuc 2 aylıkken dusukle sonuclandı 1 de etlık hastanesınde asılama deneyımımız oldu ama sonuc negatıf artık psıkolojıkmen yıkılmıstım takı bır doktor ısmı duyana kadar ısteyene maılle atabılırım ısmını esımın sperm sayısı 5 mılyondu onunda 100 90 nı ölu doktor beyden allah razı olsun 5 aylık bır tadavı onerdı menogon amp ve her gun sabah aksam harnup pekmezı hergun ıctı esım be 5 aydan sonra bıde baktıkkı sperm sayısı 65 mılyona cıkmıs ve morfolojı 100 90 canlanmıs ve en guzelıde bılıyomusunuzzzzzzz dogal yollla hamıle kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm sımdı 2 aylık bebısım var gübüsümde allahım ısteyen herkese nasıp etsınnnnnnnnn
gaz sancısı olmasın oslm kızlarrr yaa ben hala adet olmadım yaa karnım şiş patlayacak bomba gibiyim
yerim o minik keseyi teyze olduk heyyyyyytttttttttt:)Geldim ronyam, beni merak mı ettin sen? Canımmmmmmmm.
Gittik bugün doktora minicik kesemizi gördük. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin.
YAĞMURUM,nasılsın bebeğim?
Ses versene huuuu
Sağol canım benim, Rabbim sanada nasip etsin. Valla hamile kalmak ayrı zor, beklemek ayrı zor, inşallah sizlerde hamile kaldığınızda çok daha iyi anlayacaksınız.
esilanurcum dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?