Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boncugum tetrar gözün aydın minigimizi görmüşsün çok şükür allah tamamını erdirsin boncugum sende preseed jel kullandınmı canım

kızlar coraspini adete 1 hafta kala kullanılabilir mii
benim adete 1 hafta var eğer hamilelik varsa ii olur diye düşündüm..
kullanılmasının bir sakıncası varmıkiiiii

canım deme yaa sımdı tumlabdakı sonuclar yanlıs olabılır mı.ama tumlabdan once ozel hastanede yaptrdıgımız testtede 1cc de 26 mılyon cıkmıstı yanı dusukmudur bızım degerler.off canım sıkıldı sımdı yaa.

hazel cim tumlab da yapma test birdaha

canım kontrole gittigimiz surece mecbur ama mutlaka baska bır yerdede test yaptrcaz tabı.ıyıce canım sıkıldı.bız amelıyat sonrası ıyı degerler beklerken kotu olabılırmı.ama soyle bır durumda var.farzedelım kı teoman amelıyat oncesı degerlerı dusuk gosterdı sırf amelıyat ıcın yınede 9 mılyon ıyı bır deger kotu degılkı.amelıyatı da sende dıyorsun kotu yapmıyor dıye.eee en kotu ıhtımal aynı kalmıstrda hıc mı yukselmez yınede yukselmıstr bence.ben okadar fark olacagını sanmıyorum yaa.dusuk bıle olsa 15 mılyondur yınede

Son düzenleme:
BONCUĞUM,keseyi mi gördünüz bitanem?
Hadi gözünüz aydın,Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...
Rabbim nazarlardan esirgesin sizi

Sağol canım benim, Rabbim sanada nasip etsin. Valla hamile kalmak ayrı zor, beklemek ayrı zor, inşallah sizlerde hamile kaldığınızda çok daha iyi anlayacaksınız.

esilanurcum dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri.

kızlar esra8 hamileymiş kk dan bir arkadaşla konuşuyoz msn den o söyledi
bu kız bize neden haber vermiyoo
Cidden mi bebeğim inşllah:)
Kız sen varya hayırlı arkadaşmışsın vesselem ,inşallah hepimiz kalacağız hamile:)))))
günaydın canlarım cumanız mübarek olsun herşey gönlümüzce olsun ronyam yumoş çatlamış inşallah sendende hamilelik haberini duyarız bebegim :)
sanada canım ,bekliyorum ronyamı:)
gözün aydın tatlım darısı bize inşallah:)
slm kızlarrr yaa ben hala adet olmadım yaa karnım şiş patlayacak bomba gibiyim
gaz sancısı olmasın o
Geldim ronyam, beni merak mı ettin sen? Canımmmmmmmm.
Gittik bugün doktora minicik kesemizi gördük. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin.
yerim o minik keseyi teyze olduk heyyyyyytttttttttt:)
YAĞMURUM,nasılsın bebeğim?
Ses versene huuuu

canım burdayımda sayfaları okuyordum ,sen nasılsın aşkım:)

bir daha bu sayfaları bu kadar uçurursanız topunuzu birden boşarım ,bu ne ya tam 1 saatimi aldı okumak ,insaf ya
birazda bu müslüman kardeşlerinizi düşününGözlerin yoruldu şimdi ben nasıl eşime faydalı olacağım şimdi ,hepsi sizin suçunuz(((63:

BONCUĞUM,iyi bak kuzucuğumuza...
Bizler onun teyzeleri sayılırız...
Bu sefer Rabbimin izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah...
İçini ferah tut...
Dualarım seninle ve miniğimizle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…