Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yagmurcum sağol bende esrayı merak ediyordum.
Naber şeker? Geçenlerde eski yazılanları okuyordum ne dikkati çekti bilyiomusun, hep ütü yapıyorum geliyorum diye yazmışsın:))))))

gözlerini kapat kendini eşine teslim et gerisi zaten gelir merak etme bebegimmmmm

bocuğummmmmm kıvırcığım ,gebişim benim yerim mercimekle seni:)
coraspini adete 1 hafta kala kullanabilirmiyim..
eğer hamileleik varsa ii olur diye..
yoksa bir sakıncası olurmu..

yok bebişim kullan hamile kalmak isteyenlere önceden veriliyo ,tüp denemelerindede önceden başlıyorduk:)

Ben de iyiyim şeker
Sen de bu kadar boşlama bizi :95:

yagmurcum sağol bende esrayı merak ediyordum.
Naber şeker? Geçenlerde eski yazılanları okuyordum ne dikkati çekti bilyiomusun, hep ütü yapıyorum geliyorum diye yazmışsın:))))))

bitmiyoki bacım ,sürekli gömlek ütülüyorum ,Allahtan pantolonlarına dünya kadar para weriyo makinede çeker diye kuru temizleme yaptırıyo yoksa hiç topiğe uğrayamam,ütü dedin gene yığıldı:)
OFFFFFFFF adım sexi ütücüye çıkacak yanarım ona yanarım:)

Canlarım hepinizi öpüyroum sabah ehliyet yazılı sınavında görevim var erken kalkmam lazım, öfffff tatilde bitti zaten.

Hepinizi öpüyorum iyi geceler. Dualarım sizlerle.

gözlerini kapat kendini eşine teslim et gerisi zaten gelir merak etme bebegimmmmm
aman yeşil ördek gibi sudan çıkmaz olduk dha ne yapayım ,benim arkadaşlarım ayda bir kere yaparaktan hamile kaldılar hep
Ben de iyiyim şeker
Sen de bu kadar boşlama bizi :95:

Ne mümkün sizi boşamak ,bu kadar hurinın içinde sanki cennetteyim:)

arkdaşlar hayırlı gecelerr yardımlarınıza ihtiyacım var eşimin sperm testini değerlendiri misiniz?
birde aşılama yaptıran varmı fiyatları nasıl acaba
miktar 2.5 cc
renk krem
ph alkali
likefiye olma süresi 30 dk
1-2 lokosit
sperm sayısı 48600000/mm3
anomali
baş:%5
kuyruk :%5
hareket 30dk :%80
1 saat :%60
sonuç indesk %50 olur birey fertile possible üst sınrdır

sperm sayın 48 mil mu?hareketlilik kaç onuda anlıyamadım?
[ı]yağmurum;[/ı]

bayran değil seyran değil kız sen beni niye öptün?bana yeşilleniyorsun anladımseni:)
Canımmmm

dikkatli bakınca anladınm tatlım ,hareket ve sayı iyi ,fakat lökosit var oda ,gebeliğe engel diye biliyorum sperm kanalınımı ne tıkıyormuş? Ronya arkadaşımızda da aynı sorun var ,antibiyotık kullanıyo eşi,ama sonuçta ne yazıyo pek anlamadım:))))))

:)) valla sonuç olarak verimlilik üst sınır diyor ama nedense 1 yıldır hamile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…