- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.801
bir daha bu sayfaları bu kadar uçurursanız topunuzu birden boşarım ,bu ne ya tam 1 saatimi aldı okumak ,insaf ya
birazda bu müslüman kardeşlerinizi düşününGözlerin yoruldu şimdi ben nasıl eşime faydalı olacağım şimdi ,hepsi sizin suçunuz ((( 63:
bocuğummmmmm kıvırcığım ,gebişim benim yerim mercimekle seni:)Sağol canım benim, Rabbim sanada nasip etsin. Valla hamile kalmak ayrı zor, beklemek ayrı zor, inşallah sizlerde hamile kaldığınızda çok daha iyi anlayacaksınız.
esilanurcum dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri.
coraspini adete 1 hafta kala kullanabilirmiyim..
eğer hamileleik varsa ii olur diye..
yoksa bir sakıncası olurmu..
bir daha bu sayfaları bu kadar uçurursanız topunuzu birden boşarım ,bu ne ya tam 1 saatimi aldı okumak ,insaf ya
birazda bu müslüman kardeşlerinizi düşününGözlerin yoruldu şimdi ben nasıl eşime faydalı olacağım şimdi ,hepsi sizin suçunuz ((( 63:
coraspini adete 1 hafta kala kullanabilirmiyim..
eğer hamileleik varsa ii olur diye..
yoksa bir sakıncası olurmu..
yagmurcum sağol bende esrayı merak ediyordum.
Naber şeker? Geçenlerde eski yazılanları okuyordum ne dikkati çekti bilyiomusun, hep ütü yapıyorum geliyorum diye yazmışsın:))))))
bocuğummmmmm kıvırcığım ,gebişim benim yerim mercimekle seni:)
yok bebişim kullan hamile kalmak isteyenlere önceden veriliyo ,tüp denemelerindede önceden başlıyorduk:)
anladım tatlım cevabın için teşekkürler...
peki günde 1 tablet mi kullanmak gerek....
aç mı yoksa tok karnına mı.....
aman yeşil ördek gibi sudan çıkmaz olduk dha ne yapayım ,benim arkadaşlarım ayda bir kere yaparaktan hamile kaldılar hepgözlerini kapat kendini eşine teslim et gerisi zaten gelir merak etme bebegimmmmm
Ben de iyiyim şeker
Sen de bu kadar boşlama bizi :95:
Canlarım hepinizi öpüyroum sabah ehliyet yazılı sınavında görevim var erken kalkmam lazım, öfffff tatilde bitti zaten.
Hepinizi öpüyorum iyi geceler. Dualarım sizlerle.
Canım ben günde 1 tane kullanıyorum coraspirin öğleden sonra içiyorum tok karna.
sperm sayın 48 mil mu?hareketlilik kaç onuda anlıyamadım?arkdaşlar hayırlı gecelerr yardımlarınıza ihtiyacım var eşimin sperm testini değerlendiri misiniz?
birde aşılama yaptıran varmı fiyatları nasıl acaba
miktar 2.5 cc
renk krem
ph alkali
likefiye olma süresi 30 dk
1-2 lokosit
sperm sayısı 48600000/mm3
anomali
baş:%5
kuyruk :%5
hareket 30dk :%80
1 saat :%60
sonuç indesk %50 olur birey fertile possible üst sınrdır
[ı]yağmurum;[/ı]
sperm sayın 48 mil mu?hareketlilik kaç onuda anlıyamadım?
arkdaşlar hayırlı gecelerr yardımlarınıza ihtiyacım var eşimin sperm testini değerlendiri misiniz?
birde aşılama yaptıran varmı fiyatları nasıl acaba
miktar 2.5 cc
renk krem
ph alkali
likefiye olma süresi 30 dk
1-2 lokosit
sperm sayısı 48600000/mm3
anomali
baş:%5
kuyruk :%5
hareket 30dk :%80
1 saat :%60
sonuç indesk %50 olur birey fertile possible üst sınrdır
Canım ben günde 1 tane kullanıyorum coraspirin öğleden sonra içiyorum tok karna.
sperm sayın 48 mil mu?hareketlilik kaç onuda anlıyamadım?
bayran değil seyran değil kız sen beni niye öptün?bana yeşilleniyorsun anladımseni:)
Canımmmm
dikkatli bakınca anladınm tatlım ,hareket ve sayı iyi ,fakat lökosit var oda ,gebeliğe engel diye biliyorum sperm kanalınımı ne tıkıyormuş? Ronya arkadaşımızda da aynı sorun var ,antibiyotık kullanıyo eşi,ama sonuçta ne yazıyo pek anlamadım:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?