- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.821
Geldim ronyam, beni merak mı ettin sen? Canımmmmmmmm.
Gittik bugün doktora minicik kesemizi gördük. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin.
amin kuşummmmmAllah kavuştursun
gece görüşürüz
allah kavuştursun pamukcum
kaynatırım ben fokur fokur,boşuna adım sexi bacıya çıkmadı:)Ne bileyim kıssss...
Çok kanım kaynadı sana
:)) valla sonuç olarak verimlilik üst sınır diyor ama nedense 1 yıldır hamile kalamadım
nazderin canım nikin çok anlamlı:)
amin kuşummmmm
aminnnnn kuşummmmmm
kaynatırım ben fokur fokur,boşuna adım sexi bacıya çıkmadı:)
Doğru günü tutturamamışsınızdır:))Merak etme sonuçlarınızı kaan hocaya gönder sana bir antibiyotik yazacaktır:)
sağolll arkdaşımmm Rabbim bir kız evlat verirse ismi bu olucak
merhaba kızlar
ben döndüm, bakabildiğim kadar biraz geçmişe baktım. ben gittiğimde nun çift çizgi görmüştü, ne oldu kesinleşti mi hamileliğin, cevabını bulamadım.
ve topiğin sürprizi boncuk, maşallah canım keseyi de görmüşsünüz, inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
topiğe hareket gelmiş ben yokken. çok sevindim gerçekten.
biz de en son testimizi kaan hocaya yazmıştık. sıradan bi cevap vermiş bize ya canım sıkıldı. herhalde bu aralar çok yoğun. 1 ay endol ve terantal kullanın demişti. sonra yeni test yaptırdık, yazdık, şimdi ne tavsiye edersiniz diye, ben başka ilaçlar bekliyodum, şu klasik cevabı yazmış
Sperm değerleri doğal yolla olması için yeterli. Şimdi sadece Proxeed plus adlı tozdan sabah ve akşamları 1 tane alınarak devam edin. 2 ay kullanılabilir. Eğer isterseniz bu şekilde bekleyebilirsiniz, ama aylık gebelik şansınız %3. Ama aşılama ya da tüp bebelk isterseniz bu şansınız artar. Bekleme sürecinde ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılanları uygulayabilirsiniz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
eksik bişey mi yazdım acaba daha ayrıntılı cevap vermesi için neler yazabilirim acaba?tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar.
şekerler nasılsınız bu akşam keyifler nasıl
PAmmmbııııkkkkkkkk pammbıııkkkkkkk bu gece rüyamda sen bizim ewe gelmişsin krisle,sana ben nisanda hamile kalacaksın dedim ,sen de bana öyle bir sarıldınki mutluluktan uçuyordun:)
Hayırdır inşallah:)
kaan hoca kim canım?nereye yazmam gerek
allah kavuştursun canımmm
ahhh ahhhhh kızlar
keşke daha öncesinden coraspin kullanmaya başlasaymışım....
araştırdımda ne çok faydası varmış böyle.....
çok geç kalmışım kullanmakta
hemen yarın başlıyorum
günde 1 tane öğleden sonra tok karnına.....
afiyet şeker olsun ,bol bol bebiş olsun inşallah:)ahhh ahhhhh kızlar
keşke daha öncesinden coraspin kullanmaya başlasaymışım....
araştırdımda ne çok faydası varmış böyle.....
çok geç kalmışım kullanmakta
hemen yarın başlıyorum
günde 1 tane öğleden sonra tok karnına.....
ayyy yerim ben senide rüyanıda :))))) ne kadar güzel bir rüya görmüşsün inşallah nisanda gerçekten hamile kalırım rüyanda benim hayallerimde gerçek olurbide mutluluktan uçuyodum heee süpermiş valla canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?