- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.021
evet boncukcum krıs ceza almış, uzaklaştırılmış. kazen sıte yonetımındenmiş(
kızlar kk da biliyorsunuz doktor karalamalarıyla ilgili uyarı kısmı var
krisimmm farkında olmadan teoman kadıoğlu ilgili bişeyler yazmış
riselebalda muhtemelen ceza aldı
ikisi yazışırken krishazel ben xxxxx hoca sayesinde hamile kaldım tabi reklamını yaparım
xxxxxx ticerethane kurmuş resmen diye yazmış
bu cevabı hazeli yazdı diye hatırlıyorum (o yazışmaları silmişler)
o nedenle ceza vermişler üyeliği iptal olmamış
kızlar kk da biliyorsunuz doktor karalamalarıyla ilgili uyarı kısmı var
krisimmm farkında olmadan teoman kadıoğlu ilgili bişeyler yazmış
riselebalda muhtemelen ceza aldı
ikisi yazışırken krishazel ben xxxxx hoca sayesinde hamile kaldım tabi reklamını yaparım
xxxxx ticerethane kurmuş resmen diye yazmış
bu cevabı hazeli yazdı diye hatırlıyorum (o yazışmaları silmişler)
o nedenle ceza vermişler üyeliği iptal olmamış
site yönetimi kendince haklı olabilir ama bence bu karalama olmaması lazım. sonucta herkes memnun olmaya bılır ve burda herkes herseyı paylaştıgı ıcın dogal olarak yazılmıştır ve bızlerde yazabılırız. sonuçta 3. sahısların hakkkına tecavuz etme gibi bir durum yok. inşallah bu ceza en kısa zamanda kaldırılır.
site yönetimi kendince haklı olabilir ama bence bu karalama olmaması lazım. sonucta herkes memnun olmaya bılır ve burda herkes herseyı paylaştıgı ıcın dogal olarak yazılmıştır ve bızlerde yazabılırız. sonuçta 3. sahısların hakkkına tecavuz etme gibi bir durum yok. inşallah bu ceza en kısa zamanda kaldırılır.
Bizim burda bir aile ortamımız var, gizlimiz saklımız yokki? İsteyen istediğini söyleyebilmeli bence. Yanlış(!) kullanılmış olan bir kelime yüzünden böyle bir ceza verilinceye kadar uyarılabilirdik diye düşünüyorum.
Üstelik bir yazışma yerine madem öyle topik genel olarak takip edilip öyle karar alınsaymış bence çok daha objektif olunurdu.
Bu arada sen doktora gittin mi barukcum? Nasıl gidiyo hamilelik?
Onuda ben alayım bitirelim .Rabbim kabul eylesin inşallahh
Merhaba
Kusura bakmayin kurum kisi kotuleme cezalarinda uyari sistemi bulunmamaktadir. Boyle cahilce yazilmis yorumlar yuzunden 14 tane uyemiz hakkinda ayri yari bizim hakkimizda da 11 dava bulunmaktadir. 2 gun sonra site kapatilirsa uyariyi gorursunuz.
hayır boncukcum henuz gıtmedim. dun eşim varıkosel amelıyatı oldu bu hafta hep evdeydım. bu hafta benım ıcın sıkıntılıydı. ben ilk kan testını pazartesı yaptırdım. deger 174 du cok dusuk bır rakam dedı doktor 1 er gun arayla 2 kere daha tahlıl yaptırdım. çarşamba yaptırdıgımda 291 di dun yaptırdıgımda 595 di. benım rakamlar cok yavaş ılerlıyor. doktorum ılk tahlıllerde boş gebelık olur dedi ben cok endışelendım o yuzden bu hafta pek hamılelıgıme sevınemedım. 3. tahlılden sonra doktor bu ıyı dedı haftaya bellı olur ne zaman ıstersen gel dedı. bende onumuzdekı cumartesı gıdıp muayene olucam hem hesaba gore 6 haftalık olacak ınşallah hersey yolundadır ve kalp atısını duyarız. hala inanamadıgım ıcın sevıncımde yarım kaldı( sen nasılsın ?
Sevgili kazen arkadışımza ne kadar ceza verdiniz peki?
Sana herhangi bir ilaç başlamadı mı?
Ben bütün ihtimalleri ortadan kaldırmak için:
Günde 1 tane elevit, 3 tane progesteron, 1 tanede kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorum.
Keşke doktor sana da ilaç yazsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?