Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Özür dilerim hem sen dediğim için hem de dikkatli olmadığımız için, ama emin olun burda hiç birimizin amacı birilerini karalamak ya da kötülemek değil, hele arkadaşımız krishazelin hiç değil.

Bana gittiğimiz bütün doktorlar tüp bebekle zorla hamile kalırsın dedikleri halde krishazel arkadışımızın yardımları sayesinde doğal yolla hamile kaldım, benim gibi topikde BARUK ve NUN arkadışlarımda keza aynı.

mericim yumurtanın çatladığı gün çalışmalara başlarsınız ama lütfen bacakları dikebildiğin kadar dik.
ronyacım sizde çalışmalar bitti mi?

iğneyi bulabilicemi sanmıyorum almaktan vazgeçtim kızlar

bu gün 11, günüm evet yumoş erken gelişti test yapıcam 2 saat sonra

dün düdüt oldu bu günde yapsammı acaba yoksa yarın mı yapıyım siz nedersiniz taze hamişler

canım bende 2 ay ıgne kullandım eczaneye soyledık getırdıler. bence bugunun ısını yarına bırakma zaman geçmesin bugunden başla sen. sonra bacaklar havaya, sabaha kadar kalmak yok.

ok canım görüşürüz hayırlısı fırsatları degerlendir :79:

tek çizgi hafif çıktı yaptım şimdi testti

ben ozaman bu gecede yapıyım dünde olmuştu yarın 12, günüm eşim yok yapamayız zaten 13, gündebn itibaren 3 gün üst üste yaparız artık olur dimi baruk

yarın gündüzde olabilir ama yarın yapmayalım dimi kris olsa yapmayın derdi heralde

merıcım dedıgım gıbı sen fırsatları degerlendır, yap bırsey kaybetmezsın. cunku sperm kadın vucudunda ortalama 48-72 saat yaşayabılıyor o yuzden tutma ıhtımalı olabilir.

bilgemmm inşallah sende iyi haberleri verirsin, tutmuştur.
iyi haberler 3 er 3 er geliyor. hadi kızlar sizleri bekliyoruz

kaan hocadan cevap gelmiş endişe etmeyin her şey normal yazmış değerlerde ufak düşmeler arada olur sıkıntı yok demiş ve yine bizi ankaraya çağırıyo

3. ay dolduktan sonraki cuma gelin yüz yüze konuşalım demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…