- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.061
Sizi bir kez daha uyarmayacagim haddinizi asiyorsunuz ! sitenin her tarafi uyari dolu uye olurken okuyorsunuz, yazarken okuyorsunuz. Okumasaniz bile bu yapilanin suc oldugunu kafasi calisan bilir.
Bence benim kim oldugumu arastirin sansinizi zorlamayin, bu konuda ki son yorumum....
Ayrica sen degil siz !
mericim yumurtanın çatladığı gün çalışmalara başlarsınız ama lütfen bacakları dikebildiğin kadar dik.
ronyacım sizde çalışmalar bitti mi?
mericim yumurtanın çatladığı gün çalışmalara başlarsınız ama lütfen bacakları dikebildiğin kadar dik.
ronyacım sizde çalışmalar bitti mi?
bitti canım bitti bakalım ne sonuç gelcek
bitti canım bitti bakalım ne sonuç gelcek
kızlar ben kaçtım başım ağrıdı biraz uzancam öptümm hepinizi
iğneyi bulabilicemi sanmıyorum almaktan vazgeçtim kızlar
bu gün 11, günüm evet yumoş erken gelişti test yapıcam 2 saat sonra
dün düdüt oldu bu günde yapsammı acaba yoksa yarın mı yapıyım siz nedersiniz taze hamişler
bende kaçar kızlar gidip test yapıp bakıyım bi ne çıkıcak
aaa baruktan haberim yoktu. eşi ameliyat olacaktı onun, yanlış hatırlamıyorsam.
tüm arkadaşları tekrar tebrik ediyorum. topik baya baya hareketlenmiş. sıra bizlere de gelir inşallah
lonelinesscım cok tsşekkurler darısı basınıza inşallah. eşim dun ameliyat oldu iyi geçti allaha sukur. bu hafta bızım ıcın baya değişik bir hafta oldu :))
hayırlı olsun darısı nun ve baruga olsun
9 ay seni bırakmasın inşallah
ok canım görüşürüz hayırlısı fırsatları degerlendir :79:
tek çizgi hafif çıktı yaptım şimdi testti
ben ozaman bu gecede yapıyım dünde olmuştu yarın 12, günüm eşim yok yapamayız zaten 13, gündebn itibaren 3 gün üst üste yaparız artık olur dimi baruk
yarın gündüzde olabilir ama yarın yapmayalım dimi kris olsa yapmayın derdi heralde
Dileğim o arkadaşım ama umutlanmakta istemiyorum ..
Rabbim hayırlısını versin ..
Bir kaç gün sonra tekrar gebelik tetsi yaptıracağım olmadı kan tahlili yaptıracağım ..
Esraa umutlandırma kız beni:)
O kadar kolay mı?
Rabbim ol derse olur ama bilemiyorum artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?