Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mericim sen ovulasyon testlerını yap çift cızgıyı gorunce hemen çalışmalara başla ..

Bunu kendisine nede nsormuyorsunuz ?

Siteye girmek istediginde karsina su tariha kadar cezalisiniz mesaji cikiyor !

Neden bu kadar kızgınsın anlamış değilim? Sitede bir sürü kişi doktorlar hakkında olumlu ya da olumsuz yorum yazabiliyor.
Ki öylede olması gerektiğini düşüyorum, yoksa kimin ne olduğunu nerden bilelim biz?
Sen söylesen ne olur sanki?

Son düzenleme:
meroşum canım o çatlatma iğnesinin ucuzuda var pregnly adı
benim vurulduğumun 2 kutusu 10 tl ydi
doktoruna sorsana benim dediğim iğneyi
boşa diğerine çok para verme

"kazen" bence bu turlu sıteler ınsanlar aynı tarz sorunları paylaşıp, bilgi alış verişi yapsın diye kurulmuş. biz bunları konuşmayacaksak ne işimiz var burda? bu sıtede her topikte buturlu konular konusuluyor. ozaman sızın sıteyı tamamen kapatmanız lazım, herkes suçlu durumda.

meroşum canım o çatlatma iğnesinin ucuzuda var pregnly adı
benim vurulduğumun 2 kutusu 10 tl ydi
doktoruna sorsana benim dediğim iğneyi
boşa diğerine çok para verme

valla bana ovitrelle diye bi şey yazdı 60 tl di almadım bende doktorada hiç sormadım tekrar aynı değerde daha uygunu varmı diye

senin dediğini doktora ssorup alıyım o zaman çünkü yarın vurdurmam gerekiyor

Sen bunu uyarı amaçlı bi kere topiğe yazsaydın, krsi ceza almadan önce biz hepimiz çok daha dikkatli olurduk.

Belki seni de zor duruma sokmuş olduk ama burda kesinlikle art niyet söz konusu değil. Hepimiz sadece birbirimize yardımcı olmak için varız, özellikle de krishazelimiz.

canım kocişin yanındaysa hiç iğneyle falan uğraşma boşa vücuduna hormon alma
ayrıca benim bahsettiğim iğne pammukun eczane eczane dolaip bulamadığı iğne
piyasada yok yani
bence kuzum siz normal deneyin

Amaciniz bagciyi dovmek mi uzum yemek mi ? Lutfen site kurallarini okuyun.

Doktor bana da kan sulandırıcıyı yazabilmem için keseyi görmem lazım dedi ama ben doktoru beklemeden hemen başladım kan sulandırıcıya, eleviti kullan derim ben, çünkü bebeğe şu anda b vitamini çok gerekli, folik asit kullanmıyorum için elevitin içindeki yeterli gelmiş bana.
Sen bi daha ne zaman doktora gideceksin ki?

SEVGİLİ KAZEN

bencede sonuçya burda olmayan 3, şahıslar hakkında yorumlarımıza dikkat etmemiz gerkiyor ama bu yorumlar birçok topikte yapılıyor ,sizin bu durumda çok daha dikketli olmanız herkese çok daha adaletli davranmanız gerekiyor

ayrıca bu uyarı yazısından haberdar olmayan birçok insan var evet ben daha önce okumuştum kurallarıda az çok biliyorum fakat bilmeyen insanlar var ,bu konudada daha net bi çözüm üretirseniz bu tarz üzücü olaylar tekrarlanmaz

ayrıca KRİSHAZE larkadaşımızın iyi niyetinden hiç kimsenin şüpesi yok buna inanın lütfen

Son düzenleme:

Sizi bir kez daha uyarmayacagim haddinizi asiyorsunuz ! sitenin her tarafi uyari dolu uye olurken okuyorsunuz, yazarken okuyorsunuz. Okumasaniz bile bu yapilanin suc oldugunu kafasi calisan bilir.

Bence benim kim oldugumu arastirin sansinizi zorlamayin, bu konuda ki son yorumum....

Ayrica sen degil siz !

19.cumartesı gıdıcem. hafta ıcı bır daha ızın alamam bu hafta komple ızınlıydım.
1 hafta daha geçsınde yuzyuze gorustugumuzde bakalım ne dıyecek?
senınkı kaç haftalık oldu canım ?

kızlar ben eminim krishazel böyle bir kural olduğunu bilseydi bu hatayı yapmazdı
sevgili kazen gerçekten amacımız üzüm yemek ama bende şu konuda arkadaşlarıma katılıyorum
bir çok topicte doktor karalamaları yapılıyor yönetimin bunları daha iyi takip etmesi gerek
biz sadece krishazelin uzaklaştırılmasından dolayı üzgünüz
umarım bizlerin sitemlerini anlıyorsundur

19.cumartesı gıdıcem. hafta ıcı bır daha ızın alamam bu hafta komple ızınlıydım.
1 hafta daha geçsınde yuzyuze gorustugumuzde bakalım ne dıyecek?
senınkı kaç haftalık oldu canım ?

Canım adet tarihine bakarsan 6 haftalık ama bence daha 4 haftalık. Ne bilim sen yine kontrollerini ihmal etme derim.

sanirim izah edemiyorum ve arkadasinizda size gercekleri anlatmiyor.

1- uyeliginin bittigini kim soyledi ?
2- cezasi tamamlandigi zaman geri donecektir !
3- su asamada cezasi tamamlanmadan cezasinin kaldirilmasi soz konusu degil.

kızlar kazeni anlamamız gerekir sonuçta site mahkemeye veriliyor
bundan sonra hepimiz dikkat ederiz
krishazelim aramıza döner eskisi gibi güzel günlerimize döneriz
lütfen sakin olalım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…