Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bunu kendisine nede nsormuyorsunuz ?

Siteye girmek istediginde karsina su tariha kadar cezalisiniz mesaji cikiyor !

Arkadaşlar Kazen biliyorsunuz bu sitedeki tek erkek üye ve site sorumlusu..
Kendisi de zorlu şartlarda baba olmuş birisi , belki benzer değil ama oda hemen hemen aynı yollardan geçti... İlk Kk'ya üye olduğumda kendisinin hikayesini okumuştum sayfalarca yazmıştı Emir bebeğin hikayesini..
Krishazel'in bizden uzak kalması sizin kadar benide çok üzdü ama bu Kazen'in bizi asla anlamayacağı anlamına gelmiyor..
Çünkü neler yaşadığımızı tahmin edebilecek süreçlerden kendiside geçti..
Kurallar var site içinde uyulması gereken , hepimiz farkında olmadan hata yapabiliriz..
O yüzden Kris arkadaşımızın yaptığı hata değil gözden kaçırma olarak düşünüyorum .. Çünkü kendisi gerçekten çok duyarlı ve dikkatli bir insandır.. Amacı bzilere yardım etmek..
Fakat şöylede bir gerçek var ki, site sorumluları bu kurallara uyulmadığı takdirde ceaz vermekle mesuldürler..
Umarım yakın zamanda Kris aramıza döner , dönecektirde ..

Baruk haberini yeni aldım ve nasıl sevindiğimi anlatamam..
Bir kaç gündür topiğe girememiştim..
Rabbim kuzunu sana bağışlasın ..

aklım almıyo arkadaşım şimdi krisimiz şikayet mi edildi,o yüzden mi topiğe giremiyo kime ne yapmış ne zararı varkı?

kızlar lütfen birisi şu işin aslını anlatsın,sinirden geçmişi okuduğumdan bişey anlamıyorum ,bu kazen kim?

Yağmurum Kazen site yöneticisi..
Sitede yazdıklarımızı takip den , bizlere yön gösteren editörler yada site sorumluları var Kazen'de onlardan biri..

Kris anladığım kadarıyla bir dr hakkında yorum yazmış buda site kuralları gereği ceza almasına sebep olmuş ama geri dönecek bu sadece uzaklaştırma ..

Sitede Dr'lar hakkında tavsiye yada onları kötüleyecek cümleler kurmak yasak .. Bununla ilgili bir ceza almış fakat nasıl bir cümle kurarak ceza almış yada ne demiş bilemiyorum..

Tek bildiğim niyetinin kötü olmaması ve amacnın bizlere yardım etmek olduğu..

Kazen'in burada yapabileceği birşey yok arkadaşlar bu onun görevi, hakkında açılan davalar var çünkü..
Bu site birgün mahkeme kararı ile kapatılırsa çok üzülürüm ..
Hepimiz üzülürüz..
Niyetimiz iyi olsa bile bundan sonra dikkat etmekte fayda var..

arkadaşlar dün kris ve risebela ve galiba arkadaşımızın arasında geçen konuşmalardan dolayı krishazel ve risebela ceza almışlar
kris doktor hakkında kural ihlali yapmış galiba ,o mesajları silmişler ve galiba kris bu tarz yazışmaları bir kaç kez tekrarlamış
bizde işin gerçeğini bilmediğimiz için ilk önce risebelanın krisi şikayet ettiğini düşündük ve site yönetimine mesaj attık ronyaya cevap vermişler o mesajları göndermişler ve kural ihlalinden cezalı olduğunu yazmışlar

kazen gün içinde siteye geldi geçmiştete okursunuz ,sözün kısası üzücü bir gündü ve kristen ayrı kaldık malesef

Son düzenleme:
Çok şaşırdım bu kadar güzel yürekli yardım sever bir insana da böyle bir ceza verilebiliyorsa....İnanılmaz bir şey....

Kızlar size bakayım dedim nelerle karşılaştım şok oldum yine krisim ceza almış öylemi halla halla cezası ne zaman bitiyo peki

bu arada kızlar hepimizin gözü aydın KRİSHAZEL in üyeliği iptal olmamış sadece ceza almış

OHH BUNA COK SEVINDIM

KESKE HIC YAZMASAYDIM KAYGILARIMI .krishim benım yuzumden zor duruma dustu canım yaaa.

evet yaa bu sıtede cok fazla bu sekılde dr. adı yada hast adı gecen topık var.bugun tupbebek merkezlerını arastrdım kımısı o dr. ıyı bu dr. kotu dıye bır suru yorum yapmıs .neyse Krish sadece cezalıymıs.ıptal olmamıs.hayır anlamadıgım sıte hemen bunu nasıl gormus yoksa gercekten sıkayetlemı farkedılıyor.

kızlar krisss neden kapsamı alanı dışında diyor :111:
canım ya hala şktayım(((((((
canımın içi kıyamam sana güzel arkadaşım,bizde seni çokkkk sewiyoruz:)
canım sanırım hiç giremicek
kesinlikle pis haset yürekli insanlar onu şikayet ettiler
lanet olsun kötü insanlara
ne geçiyor ellerine mutluluğumuzu bozacaklarınımı sanıyolar
canım ya erken sinirlendin galiba ,şikayet yokmuş ortada
ağzına sağlık kuşum yüreğine sağlık:)
Sanırım kirisi ve o risabal adlı kişi mune nickli editör cezalamış.çünkü her ikisininde profile bakanlar kısmında aynı mavi renkli mune görünüyor.
canım risaelim oda hamileydi ,oda çok üzülmüştür:)
bu arada kızlar hepimizin gözü aydın KRİSHAZEL in üyeliği iptal olmamış sadece ceza almış
çoookkkk şükür
kızlar kaç gün cezalandırıldığını bilseydik şafak sayardık :2:
ben saat sayıyorum ronyamm:))))

Ayyyy ben çok korktum o nasıl resim öyle ,dövecek gibi bakıyor,(((((((((

canım arkadaşım sen bizim bitanemizsin benı ne kadar ağlattın bu msjınla
seni çok seviyorum sensiz buranın tadı asla olmaz seni bekliyoruz hasretle canım arkadaşımmmmm

kızlar ben çok üzüldüm ya gerçekten bu msjların görülmesini istiyorum cezanın kaldırılmasını rica ediyorum KRİSHAZEL için diğer üyeler olarak ona kefiliz

Son düzenleme:
Krisim bizde seni çok seviyoruz..Yüreğimiz seninle inan biz de çok üzüldük.Sakın ağlayıp kendini harap etme.Hem biz üzülürüz hem karnında ki miniğimiz.O na da kendine de çok dikkat et..Senin izindeyiz tatlım...Kocamannnn öpücüklerr sana kocamannnnnnnn......

selam arkadaşlar, gerçekten bu durum çok üzücü, KRİSİM biran önce döner inş aramıza..

BEBEĞİM_01 canım hoşgeldin, nasılsın? ne yaptın hamile kalabildin mi? bayadır haberleşmedik, ben önceden aşılama topiğinden umarım hatırlamışındır..İnş iyisindir ve hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…