- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.241
KIZLARR KRİSHAZEL BANA FACEBOOKTAN MESAJ ATMIŞ OKURKEN GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM
OKUYUN MESAJ BU
Canim arkadaslarim
Ben hepiniz hamile kalana dek buradan ayrilmamaya soz vermistim
ama benim istegim disinda beni sizden ayirdilar
Suan gozyaslarimla topigi sadece okuyabiliyorum
size ulasamadan
Sanirim beni sikayet ettiler
Sanirim beni size zararli gorduler
umarim hicbirinize zarar vermemisimdir
Hepinizi cok seviyorum dualarim herzaman sizinle
Keske elimden birsey gelebilseydi
En son eneslena ya cevap yollayamadim ona cok uzuldum
eneslena canim benim mutlaka basla tedaviye . sakin birdaha ne tup nede asilama dene . Inan 6 ay icinde kendiliginden hamile kalirsin adamakilli tedavi olursan
Hazel im ozelin doluydu mesajimi atamadim
esra cim aklim hep sende senden gelecek hayirli haberi bekliyorum
ilk goz agrim beni sevmekten vazgecme nolur
merim boncugum kadserim pamugum canlarimsizniz benim
ekin im antalyalim desteginiz icin cok duygulandim
meliseslam sumakim mucadeleci arkadaslarim sakin birakmayin mucadelenizi
nun baruk boncuk bebislerinizi sevin oksayin simsiki sarilin birbirinize
fatma cim canim kardesim Allaha hergun dua ediyorum senin icin. okadar inanarak soyluyorumki yakin zamanda hamile kalacagini
mues im duru m aleyna m bilgemm ceylan im guzel kardeslerim sakin pes etmeyin sakin.
Ve Guzeller guzeli Ronyam
Beni arkadaslarimla kardeslerimle bulusturdugun icin tesekkur ederim.
Hepinzi cok seviyorum
Beni unutmayin
Esilanurum melegim Eminem canlarim unutmayin beni
Sizi cok seviyorum
KRİSHAZEL İN MESAJI ARKADAŞLAR
Sevgili Arkadaslarim hepinizi cok ozledim ve sizleri duzenli olarak okuyorum bilgisayarim surekli acik sizi takip ediyorum. Mellek cim yavru kusum nasil bildin azra yi izledigimi:)) insallah rabbim sanada azra gibi guleryuzlu bir evlat versin. Mues cim tedavin hayirli olsun tahmin etmistim oyle bir tedavi verecegini 4 ayda duzelir sizin problem. sakin tup asilama dusunme bile . Fatma cim seninle konusmak istiyorum ulas bana . Aleynam neden durgun ona taktim bugunEkin im destegini oyle yurekten hissettimki soyleyecek soz bulamiyorum . Ve diger butun arkadaslarimi opuyorum . Bana ulasmak isteyenler msn imi ekleyebilir. Cok seviyor ve ozluyorum sizi...
pamukcum degerlerınız ıyı cıkmış maşallah. bende reglıme yakın hastalanacak gıbı agrılarım olmuştu bu ay ama hastalanmadım inşallah seninkide tutmuştur
nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
boncukboncuk......................yine yeniden geldi bebişi
baruk.................................tazecik anne adayı
nun....................................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor
tunamine............................yeniden gelicek meleği
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya.............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
defnelma.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tutaste85............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
antalya2011........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
loneliness.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
emine82.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aruna..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
sumak..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
edanurlu.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esilanur.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mues..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
duru....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin
bizimde fsh düşüktü 2,5 aydır kullanıyoruz klomeni fsh baya yükseldi değerlerdede artış var
bence klomen daha etkili olacaktır
krisimmmmmmmm senin için azraya oy atıcam
kızlar bu arada ben çok feci idrar yolu enfeksiyonu olmuşum
çok kötü yanmam var ben ne yapcam yaaa
gebelik olacaksada olmaz demi kızlar
tutunmaz demi tühh yaa :2::2:
barukcum evet canım değerlerimiz artış gösterdi ama bu ay hamiş olmam imkansız önümüzdeki ay denemelere başlıcam sen nasılsın nerelere gittin yoksun kaç gündür
pamuk canımçok sevindim iyi çıkmış değerler hadi bakalım güzel haberlerle gel. müjdeyi krise ver o desin hamile haberini düşünmesi bile heyecan verici
ronya canım enfeksıyon bıldıgım kadaryla spermlerı öldürüyor yada yasamasına ızın vermıyor sızın o evre coktan gectı sanırım.oyuzden su an ıcın bır rısk yok.bebeıs tutunduysa yada dollendıyse bı etkı etmez dıye bılıyorum
canım ronya kendisi hasta kociş değil
KADSERRRRR beni nıye lısteye eklemıyorsun canımbu lıste cok ugurlu.benıde ekleyın ınsallah banada ugurlu gelırde gelır bebısım.:78:
merı sızın fsh once kactı sımdı kac.sperm degerınız once kactı sımdı kac canım.
ronya canım enfeksıyon bıldıgım kadaryla spermlerı öldürüyor yada yasamasına ızın vermıyor sızın o evre coktan gectı sanırım.oyuzden su an ıcın bır rısk yok.bebeıs tutunduysa yada dollendıyse bı etkı etmez dıye bılıyorum
Krishazel canım cok selamlar bebısıne de kocaman opucukler
meri naber kuşum diğer kızlar nasılsınızzzzzzzzz
sevgili meri bu topiği takip ediyorum ama kırisi benim şikayet ettiğimi nasıl düşünürsün kırise bende çok üzüldüm ama kesinlikle ben şikayet etmedim evet iki gün önce yazdığım bişeyden dolayı bana kızdınız ronya arkadaşımızla aramızda tasız bi yazışma oldu ama kırisi şikayet sala etmem bende sizin gibi 6 yıllık bi cocuk hasretim var kırıs gibi deyerli bir kadınlar kulübü üyesini ve kıris gibi size yol güsteren tecrübelerin den yararlandığınız birini nasıl şikayet ettiğimi düşünürsünüz kıris kapsama alanı dışına çıktığı amdan itibaren herkes isim vermeden benden bilmiş kıris için ben de kk mesaj atıcam kırısın en yakın zamanda gelmesi dileği ile benim hakımdaki düşüncelerinize üzüldüğümü süylemek istemiştim sadece hoşçakalın
Arkadaşım burdaki hiç bir arkadaşımın tarzı senin yazdıkların gibi değil. Topiğe girdiğinden beri bana cevap yazmıyorsunuz deyip durdun.
Lütfen böyle davranma, iyi niyetimiz herkes için geçerli buna sende dahilsin.
sevgili meri bu topiği takip ediyorum ama kırisi benim şikayet ettiğimi nasıl düşünürsün kırise bende çok üzüldüm ama kesinlikle ben şikayet etmedim evet iki gün önce yazdığım bişeyden dolayı bana kızdınız ronya arkadaşımızla aramızda tasız bi yazışma oldu ama kırisi şikayet sala etmem bende sizin gibi 6 yıllık bi cocuk hasretim var kırıs gibi deyerli bir kadınlar kulübü üyesini ve kıris gibi size yol güsteren tecrübelerin den yararlandığınız birini nasıl şikayet ettiğimi düşünürsünüz kıris kapsama alanı dışına çıktığı amdan itibaren herkes isim vermeden benden bilmiş kıris için ben de kk mesaj atıcam kırısın en yakın zamanda gelmesi dileği ile benim hakımdaki düşüncelerinize üzüldüğümü süylemek istemiştim sadece hoşçakalın
Arkadaşım burdaki hiç bir arkadaşımın tarzı senin yazdıkların gibi değil. Topiğe girdiğinden beri bana cevap yazmıyorsunuz deyip durdun.
Lütfen böyle davranma, iyi niyetimiz herkes için geçerli buna sende dahilsin.
canım ronya kendisi hasta kociş değil
bende de bildiğin gibi :))iyidir canım ya işte bildiğin gibi
sende keyifler nasıl
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?