Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

krishazel cok üzüldüm ya şok oldum gercekten sabahliyin okudugumda ama hemen yazamadım sen cok temiz kalpli bi arkadaşsın her sordugumuz soruya tüm içtenliyinle sıkılmadan cevap veriyosun bu yapılan sana haksızlık kardeşim ama en kısa zamnda aramıza dönmeni bekliyoruz kendine iyi bak ve kızınada ALLAHA emenet ol hoşcakal.....mesajında benide unutmadıgın içinde cok teşekkür ederim

kızlar o grafik benim ateş tablom
ben yumurtlama günümün tespiti için ateşimide ölçüyom
sitenin yumurtladığımı belirlediği gün doktorda evet yumurtlama olmuş demişti
tabloya krisimm için koydum
üstünde çalışmalarımda işaretli yeterlimi acaba onu sordum kendisine

Krisle konuşmakta yasak değildir. Umarım
Keşke o destekle sonucu değiştirebilseydik.Bazen üyelerin varettiği sitelerde, üyelerin fikrinin değeri yoksayılabiliyor.Sanala gönül konumu?Evet ben gönül koydum:)

pamukcum degerlerınız ıyı cıkmış maşallah. bende reglıme yakın hastalanacak gıbı agrılarım olmuştu bu ay ama hastalanmadım inşallah seninkide tutmuştur

barukcum evet canım değerlerimiz artış gösterdi ama bu ay hamiş olmam imkansız önümüzdeki ay denemelere başlıcam sen nasılsın nerelere gittin yoksun kaç gündür

krissssssssssssssssssssssssssssssssssss seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

KADSERRRRR beni nıye lısteye eklemıyorsun canım bu lıste cok ugurlu.benıde ekleyın ınsallah banada ugurlu gelırde gelır bebısım.:78:

bizimde fsh düşüktü 2,5 aydır kullanıyoruz klomeni fsh baya yükseldi değerlerdede artış var

bence klomen daha etkili olacaktır

merı sızın fsh once kactı sımdı kac.sperm degerınız once kactı sımdı kac canım.

krisimmmmmmmm senin için azraya oy atıcam

kızlar bu arada ben çok feci idrar yolu enfeksiyonu olmuşum
çok kötü yanmam var ben ne yapcam yaaa
gebelik olacaksada olmaz demi kızlar
tutunmaz demi tühh yaa :2::2:

ronya canım enfeksıyon bıldıgım kadaryla spermlerı öldürüyor yada yasamasına ızın vermıyor sızın o evre coktan gectı sanırım.oyuzden su an ıcın bır rısk yok.bebeıs tutunduysa yada dollendıyse bı etkı etmez dıye bılıyorum

Krishazel canım cok selamlar bebısıne de kocaman opucukler

barukcum evet canım değerlerimiz artış gösterdi ama bu ay hamiş olmam imkansız önümüzdeki ay denemelere başlıcam sen nasılsın nerelere gittin yoksun kaç gündür

pamuk canımçok sevindim iyi çıkmış değerler hadi bakalım güzel haberlerle gel. müjdeyi krise ver o desin hamile haberini düşünmesi bile heyecan verici

ronya canım enfeksıyon bıldıgım kadaryla spermlerı öldürüyor yada yasamasına ızın vermıyor sızın o evre coktan gectı sanırım.oyuzden su an ıcın bır rısk yok.bebeıs tutunduysa yada dollendıyse bı etkı etmez dıye bılıyorum

canım ronya kendisi hasta kociş değil

ronyam hep aksilik seni mi bulur hayatım ya sanki bişeyler engelliyo sinir oldum tamam bu hastalık ama hep bu dönemlerini buluyo biraz koca karı tarifi olacak ama sıcak suyun içine 1 demet maydonoz koyup otur istersen canım

canım ronya kendisi hasta kociş değil [/QUOTE]

tamam işte melekcım demek ıstedıgım ronyaya dutdutle gelen spermlere zarar verebılır sadece enfeksıyon. eger ronya calısmaları tamamladıysa sorun yok .cunku bebege zarar verecegını sanmıyorum dedım:))

melekcim sağol kuşum evet daha da güzl olacak inşallah bu ay müjde veremem ileri aylarda inşallah zaten kris ilk duyan kişi olur herhalde patlama olur burda ben çıldırırım kesin :))))) ayyy evet şimdi önümü görebiliyorum çok mutluyum inşallah hepimiz burda o güzel haberi veririz güzel arkadaşlarım

hazelcim biz 2 küsürlerde başladık tedaviye şu anda 9 am kaan hoca 12 ye kadar çıkmasını istiyo

herkese iyi akşamlar kızlar,
krisçim dört gözle senin cezanın bitmesini bekliyoruz.
kim şikayet ettiyse çok ayıp etmiş gerçekten.

boncukçum, eski sayfalara yazmıştım ama ilk defa online karşılaştık epeydir. çok tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

tamam işte melekcım demek ıstedıgım ronyaya dutdutle gelen spermlere zarar verebılır sadece enfeksıyon. eger ronya calısmaları tamamladıysa sorun yok .cunku bebege zarar verecegını sanmıyorum dedım:))[/QUOTE]

tamam canım anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…