Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boncuğum bebiş nasıl canım kese görünmüş inşallah pıt pıtlarıda duyarsnız. gülüm nerde kızlar. baruk geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş

selam fıstıklar nasılsınız? ben iyim, hem ders çalışıyorum hem sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum..hepinizi kocaman öpüyorum şekerler

boncuğum bebiş nasıl canım kese görünmüş inşallah pıt pıtlarıda duyarsnız. gülüm nerde kızlar. baruk geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş

gülümü bende nezamandır görmüyorum inşallah iyidir

boncuğun mercimeği yakında pıt pıt atar

baruğun eşi ameliyat mı olmuş bilmiyodum ben

Çok sağol canım, Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Dualarım hepiniz için.

kriscim bende seni opuyorum canim 2gundur annemdeydim bugum de misafirim var esim evde sabah okudum ama yazamadim canim sabahtam beri firsat buldukca ara ara gecmisi okudum ama catladim resmen cevap yazamadigim icin ama sonunda yazdim cok uzgunum ama en yakin zamnda aramizda olucaksin canim allahin izniyle bende amh testi icim kani verdim ve bugun 4. serephone hapimi iciyorum persembe kontrolum var insallah hakkimizda hayirlisi olur
bizi suanda yanliz birakmadigi dusunuyorum kendimden bahsettim biraz senin yerin bende cok ayri en zor gunumde esimin sonuclari kotu ciktiginda sen bana cok destek olmustun seni seviyoruz krishazel

Çok sağol canım, mericim sende sağol. İnşallah, Allahım bebeklerimizi birlikte büyütmeyi de nasip etsin.
Bende gulumu çok merak ediyorum, Rabbim bebeğini korusun.
Barukun eşi ameliyat olmuşdu geçtiğimiz haftaiçi. Barukcum çok geçmiş olsun....

kızlar evet ya gülümü bende çok merak ediyorum hiç bu kadar ayrı kalmazdı bizden tatil desem yinede 2 dak uğrardı inşallah kötü bişeyler yoktur
BARUKCUM geçmiş olsun canım hamileliğinde sorunsuz geçsin kucağına alırsın inşallah mucizeni ):))

boncukboncuk gozun aydin canim keseyi gormussun darisi bizim basimiza
baruk esin amaliyat olmus cok gecmis olsun
nun sen ne yaptim sen dr gittim mi seni goremedim gecmise baktim ama insallah hersey yolundadir
meri senin calisma gunlerin gelmis hersey gonlune gore olur insallah

NAZAR MI DEĞDİ BİZLERE .....
çoook üzücü bir durum bu
bizler birbirimize sım sıkı kenetlenmişiz....
ama çok şükürki temelli bir ayrılık değilmiş....
pessss hala inanamıyorum....

sağol tatlım kocişi yakalarsam bi çalışıcaz ama nerdeeeee:))))

hepinize hayırlı akşamlar canım arkadaşlarımmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzz

olmaz olur mu içime su serptin benim eşimde azosperm 1 aydır endol trendal kullandık eşimin fsh değeri 1 buçuk puan düştü ama sperm değerleri aynıydı hoca klomen vermiş. öykümüz aynı sayılır seninle inş. bizdede yükselme olur 2 aydır arginmax keçiboynuzu içiyor spermlerin yükselmemiş olması üzdü açıkçası.

bizimde fsh düşüktü 2,5 aydır kullanıyoruz klomeni fsh baya yükseldi değerlerdede artış var

bence klomen daha etkili olacaktır

inşallah mericim bizimde artar :26:

krisimmmmmmmm senin için azraya oy atıcam

kızlar bu arada ben çok feci idrar yolu enfeksiyonu olmuşum
çok kötü yanmam var ben ne yapcam yaaa
gebelik olacaksada olmaz demi kızlar
tutunmaz demi tühh yaa :2::2:

çok geçmiş olsun ronyacım ya kötü düşünme benim bir arkadaşım ağır iiltihap ve mantar enfeksyonu ile hamile kaldı doğurdu çocuğu 1 yaşında Allahın izni ile birşey olmaz kuşum içini rahat tut.eminim hafif birşeydir korkma

iyi yürekli arkadaşım benim evet dediğin gibi hoca klomen verdi yakın vakitte dön yanımıza

merhabalar uzun zamandır yoktum yeni geldim gelir gelmezde uğruyim dedim nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar umarım iydir bide kıris yokmuş çok üzüldüm ya en kısa zaman da aramıza dönmesi dileğiyle kızlar

pamuk sizin sonuclarinizda iyi cikmis masallah insallah sende bize mujde verirsin
ronya insallah sendende diyer arkadaslardanda mujdeli haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…