- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.261
boncuğum bebiş nasıl canım kese görünmüş inşallah pıt pıtlarıda duyarsnız. gülüm nerde kızlar. baruk geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş
herkese iyi akşamlar kızlar,
krisçim dört gözle senin cezanın bitmesini bekliyoruz.
kim şikayet ettiyse çok ayıp etmiş gerçekten.
boncukçum, eski sayfalara yazmıştım ama ilk defa online karşılaştık epeydir. çok tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
KRİSHAZEL İN MESAJI ARKADAŞLAR
Sevgili Arkadaslarim hepinizi cok ozledim ve sizleri duzenli olarak okuyorum bilgisayarim surekli acik sizi takip ediyorum. Mellek cim yavru kusum nasil bildin azra yi izledigimi:)) insallah rabbim sanada azra gibi guleryuzlu bir evlat versin. Mues cim tedavin hayirli olsun tahmin etmistim oyle bir tedavi verecegini 4 ayda duzelir sizin problem. sakin tup asilama dusunme bile . Fatma cim seninle konusmak istiyorum ulas bana . Aleynam neden durgun ona taktim bugunEkin im destegini oyle yurekten hissettimki soyleyecek soz bulamiyorum . Ve diger butun arkadaslarimi opuyorum . Bana ulasmak isteyenler msn imi ekleyebilir. Cok seviyor ve ozluyorum sizi...
boncuğum bebiş nasıl canım kese görünmüş inşallah pıt pıtlarıda duyarsnız. gülüm nerde kızlar. baruk geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş
boncuğum hoşgeldin canım nasıl gidiyo hamişlik :))))
Hoşduldum pamukum. Valla tedirgin tedirgin geçiyorum günleri işteeee.
Çok sağol canım, Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Dualarım hepiniz için.
boncukboncuk gozun aydin canim keseyi gormussun darisi bizim basimiza
baruk esin amaliyat olmus cok gecmis olsun
nun sen ne yaptim sen dr gittim mi seni goremedim gecmise baktim ama insallah hersey yolundadir
meri senin calisma gunlerin gelmis hersey gonlune gore olur insallah
Hoşduldum pamukum. Valla tedirgin tedirgin geçiyorum günleri işteeee.
olmaz olur mu içime su serptin benim eşimde azosperm 1 aydır endol trendal kullandık eşimin fsh değeri 1 buçuk puan düştü ama sperm değerleri aynıydı hoca klomen vermiş. öykümüz aynı sayılır seninle inş. bizdede yükselme olur 2 aydır arginmax keçiboynuzu içiyor spermlerin yükselmemiş olması üzdü açıkçası.
muescim sizin değerleriniz nasıldı canım? benim eşim azospermdi yani hiç sperm yoktu, kaan hocayı ilk bulduğumuzda bize klomen ve pharmaton isimli bir vitamin vermişti ve 1 ay sonunda yaptığımız testte 26.6 milyon toplam sperm, 300 bin canlı sperm yazıyordu..ve şuan hala klomen ve proxeed kullanıyoruz, bunlarıda kaan hoca verdi kasım 23te ve bu ay 23te tekrar test yaptırıp göndercez, inş faydası olmuştur..Bizde klomen işe yaramıştı yani canım, inş sizdede aynı olumlu etkiler olur tatlım :)
bizimde fsh düşüktü 2,5 aydır kullanıyoruz klomeni fsh baya yükseldi değerlerdede artış var
bence klomen daha etkili olacaktır
krisimmmmmmmm senin için azraya oy atıcam
kızlar bu arada ben çok feci idrar yolu enfeksiyonu olmuşum
çok kötü yanmam var ben ne yapcam yaaa
gebelik olacaksada olmaz demi kızlar
tutunmaz demi tühh yaa :2::2:
KRİSHAZEL İN MESAJI ARKADAŞLAR
Sevgili Arkadaslarim hepinizi cok ozledim ve sizleri duzenli olarak okuyorum bilgisayarim surekli acik sizi takip ediyorum. Mellek cim yavru kusum nasil bildin azra yi izledigimi:)) insallah rabbim sanada azra gibi guleryuzlu bir evlat versin. Mues cim tedavin hayirli olsun tahmin etmistim oyle bir tedavi verecegini 4 ayda duzelir sizin problem. sakin tup asilama dusunme bile . Fatma cim seninle konusmak istiyorum ulas bana . Aleynam neden durgun ona taktim bugunEkin im destegini oyle yurekten hissettimki soyleyecek soz bulamiyorum . Ve diger butun arkadaslarimi opuyorum . Bana ulasmak isteyenler msn imi ekleyebilir. Cok seviyor ve ozluyorum sizi...
sağol tatlım kocişi yakalarsam bi çalışıcaz ama nerdeeeee:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?