Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bi bulsam o şikayet edeni

selm kızlar bişey sorucam bvu gün benim 12. günüm dün testte tek çizgi hafaif belirgin ikinci çizgide varla yok arası çıkmıştı
bu gün de iki çizgide çıktı ama çok koyu değil,ama benim kociş bu gün yok yumurta hemen çatlamaz dimi yarına kadar

Çatlamaz canım 2. çizginin birinciyle aynı koylukta ya da daha koyu olması lazım. Merak etme. Hadi iyi çalış bu ay. Yarın hayırlı gün.

nasıl yani dünkü konuştuğumuz nedenden dolayı ceza almamışmı
bende şikayet olduğunu düşünüyorum rony konuşmuştuk zaten biliyosun muhtemelen o şahıstan kaynaklandı

nasıl yani dünkü konuştuğumuz nedenden dolayı ceza almamışmı
bende şikayet olduğunu düşünüyorum rony konuşmuştuk zaten biliyosun muhtemelen o şahıstan kaynaklandı

canım o nedenden dolayı ceza almış
ama mune nin dediklerinden şunu anladım
2 yönetici uyarıda bulunuyorsa ancak öyle ceza alınır
mune uyarıda bulunmuş ardından aynı gece başka bir yöneticide uyarıda bulunmuş (muhtemelen kazen)
yani iki yöneticininde aynı gece uyarıda bulunması bana tesadüf gibi gelmedi
bence bir şikayet söz konusu

Allah iyilikler versin canım ... Selam almayan arkadaşlardan da allah razı olsun demeden gitmiyim.....

bi taşmı geldi neeee :))))) canım kusura bakma öyle şey olurmu tabiki alırım selamını benim sayfa sürekli açık oluyo ama ben her zaman başında olmuyorum o yüzden görmedim yani canım ....

ya arkadaşlar size birşey danışacaktım.
hocaya fsh ve spermiogram tahlil sonuçlarını gönderdik.
fsh düşmüş ama spermiogramda hiç değişiklik olmamış
hocaya sorduk neden yükselmiyor herşeye dikkat ettiğimizi falan dedik.
oda ilaçları değiştirmiş. klomen vermiş kriscimin dediği gibi
sizce klomenden sonra değişiklik olurmu sizde öylemi olmuştu?

iyiyiz güzelim sen nasılsın
kuzum ya seni her gördüğümde rendeye takılan parmağın aklıma geliyor :93:
nasıl oldu iyi demi

:))))
iyi oldum çok şükür iyileşti dikişler alındı.

çok sağol ronyacımmm

ya bebiş düşünmekten çok dalgın oldum zaten sakardım artık sakarlık konusunda bir kitap çıkartabilirim.

büyük ihtimalle öyle olmuştur bencede

ronya bi kaç sayfa geride ovülasyon testiyle ilğili bi şeyler yazdım baksana bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…