- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.201
Allahım yaa, bu topik 1 yıldır neredeyse var, şuana kadar biz bir sürü şey paylaştık, dikkat çekmedik de şimdi nasıl oldu birden bire 2 yönetici topiğimizi takibe aldı? Kesinlikle birinin bizi çekemeyip şikayet ettiğini düşünüyorum.
Şikayet edene de ............................... gönderiyorum.
o kimse, şikayet eden esefle kınıyorum kendisini. Lütfen böyle art niyetli insanlar topiğimizi kirletmesin. Yine kızdım yaaaaaa
selm kızlar bişey sorucam bvu gün benim 12. günüm dün testte tek çizgi hafaif belirgin ikinci çizgide varla yok arası çıkmıştı
bu gün de iki çizgide çıktı ama çok koyu değil,ama benim kociş bu gün yok yumurta hemen çatlamaz dimi yarına kadar
Çatlamaz canım 2. çizginin birinciyle aynı koylukta ya da daha koyu olması lazım. Merak etme. Hadi iyi çalış bu ay. Yarın hayırlı gün.
kızlarr krisimin neden uzaklaştırıldığı öğrendik
ama antalya neden gitti :44:
yasaklı güzeller öpüyorum sizi
kızlar bu arada az evvel muneden gelen mesajı okudum
mune demişki ben sizin topiğinize girdim krishazele uyarıda bulundum ancak uzaklaştırma
vermedim demiş
sonra benim attığım mesajdan sonra krishazelin profiline bakmış
ve muneden sonra başka bir yöneticede krisee ceza vermiş
yani sizin gördüğünüz gece hem kazen gelmiş hemde mune gelmiş topiğe ve ceza vermişler
ben bir şikayet olduğu konusunda ısrarcıyım çünkü aynı andan iki yöneticninde topiğe gelmesi
ve krishazele ceza vermesi tesadüf değil
kızzz boncuğumm kız bende çok kızıyomm
selam kızlar hayırlı akşamlar dilerim
selam durucum nasılsın bakimmm
Sağol canım valla iyi diyelim iyi olsun.Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah ?
nasıl yani dünkü konuştuğumuz nedenden dolayı ceza almamışmı
bende şikayet olduğunu düşünüyorum rony konuşmuştuk zaten biliyosun muhtemelen o şahıstan kaynaklandı
Allah iyilikler versin canım ... Selam almayan arkadaşlardan da allah razı olsun demeden gitmiyim.....
Allah iyilikler versin canım ... Selam almayan arkadaşlardan da allah razı olsun demeden gitmiyim.....
kızlar nasılsınız?
iyiyiz güzelim sen nasılsın
kuzum ya seni her gördüğümde rendeye takılan parmağın aklıma geliyor :93:
nasıl oldu iyi demi
canım o nedenden dolayı ceza almış
ama mune nin dediklerinden şunu anladım
2 yönetici uyarıda bulunuyorsa ancak öyle ceza alınır
mune uyarıda bulunmuş ardından aynı gece başka bir yöneticide uyarıda bulunmuş (muhtemelen kazen)
yani iki yöneticininde aynı gece uyarıda bulunması bana tesadüf gibi gelmedi
bence bir şikayet söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?