Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

muescim sizin değerleriniz nasıldı canım? benim eşim azospermdi yani hiç sperm yoktu, kaan hocayı ilk bulduğumuzda bize klomen ve pharmaton isimli bir vitamin vermişti ve 1 ay sonunda yaptığımız testte 26.6 milyon toplam sperm, 300 bin canlı sperm yazıyordu..ve şuan hala klomen ve proxeed kullanıyoruz, bunlarıda kaan hoca verdi kasım 23te ve bu ay 23te tekrar test yaptırıp göndercez, inş faydası olmuştur..Bizde klomen işe yaramıştı yani canım, inş sizdede aynı olumlu etkiler olur tatlım :)

inşallah canımm. evt belki de beraber gelir bebişler bu mübarek günün hatırına inşallah herkesin dileği gerçek olur herkesin kucağı dolar.

kris bana ovulasynda çift çizzgiyi görüce 3 gün üst üsteyapın demişti. benim de çok koyu kırmızı değil bende bekledim daha koyulaşcak mı diye ama ikiside normal di hatta ilk gün yaptığımda diğeri silikti. araştıdığıma göre çift çizgi çıktıktan sonra 24 ya da 36 saat içinde yumurta çatlayacakmış eşin ne zaman gelcek. gelince yapış hemen yakasına :)

yarın düdüt olabilir ancak canım inşallah değerlendirebiliriz,benim testtede çok koyu kırmızı değil ama çift çizgi çıktı bu gün bakalım hayırlısı artık

bizimde fsh düşüktü 2,5 aydır kullanıyoruz klomeni fsh baya yükseldi değerlerdede artış var

bence klomen daha etkili olacaktır

krisimmmmmmmm senin için azraya oy atıcam

kızlar bu arada ben çok feci idrar yolu enfeksiyonu olmuşum
çok kötü yanmam var ben ne yapcam yaaa
gebelik olacaksada olmaz demi kızlar
tutunmaz demi tühh yaa :2::2:

krisimmmmmmmm senin için azraya oy atıcam

kızlar bu arada ben çok feci idrar yolu enfeksiyonu olmuşum
çok kötü yanmam var ben ne yapcam yaaa
gebelik olacaksada olmaz demi kızlar
tutunmaz demi tühh yaa :2::2:

geçmiş olsun ronyam. beli olmaz canım ya. benim kuzende hastalanmıştı bir sürü ilaç içti ama o ay hamile kalmıştı. bu bebekler gelcek olduktan sonra kimse tutamıyor merak etme . ayklarını sıcak tut üşütme sakınnn hatta sıcak su torbası koy ayaklarına iyi gelir

KRİSHAZEL İN MESAJI ARKADAŞLAR

Sevgili Arkadaslarim hepinizi cok ozledim ve sizleri duzenli olarak okuyorum bilgisayarim surekli acik sizi takip ediyorum. Mellek cim yavru kusum nasil bildin azra yi izledigimi:)) insallah rabbim sanada azra gibi guleryuzlu bir evlat versin. Mues cim tedavin hayirli olsun tahmin etmistim oyle bir tedavi verecegini 4 ayda duzelir sizin problem. sakin tup asilama dusunme bile . Fatma cim seninle konusmak istiyorum ulas bana . Aleynam neden durgun ona taktim bugun Ekin im destegini oyle yurekten hissettimki soyleyecek soz bulamiyorum . Ve diger butun arkadaslarimi opuyorum . Bana ulasmak isteyenler msn imi ekleyebilir. Cok seviyor ve ozluyorum sizi...

bizde seni çok özledik canım evet fatma nın sana çok ihtiyacı var her seferinde onu hayata bağladığını söylüyordu umarım mailden haberleşirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…