- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.221
sevgili meri bu topiği takip ediyorum ama kırisi benim şikayet ettiğimi nasıl düşünürsün kırise bende çok üzüldüm ama kesinlikle ben şikayet etmedim evet iki gün önce yazdığım bişeyden dolayı bana kızdınız ronya arkadaşımızla aramızda tasız bi yazışma oldu ama kırisi şikayet sala etmem bende sizin gibi 6 yıllık bi cocuk hasretim var kırıs gibi deyerli bir kadınlar kulübü üyesini ve kıris gibi size yol güsteren tecrübelerin den yararlandığınız birini nasıl şikayet ettiğimi düşünürsünüz kıris kapsama alanı dışına çıktığı amdan itibaren herkes isim vermeden benden bilmiş kıris için ben de kk mesaj atıcam kırısın en yakın zamanda gelmesi dileği ile benim hakımdaki düşüncelerinize üzüldüğümü süylemek istemiştim sadece hoşçakalın
sevgili meri bu topiği takip ediyorum ama kırisi benim şikayet ettiğimi nasıl düşünürsün kırise bende çok üzüldüm ama kesinlikle ben şikayet etmedim evet iki gün önce yazdığım bişeyden dolayı bana kızdınız ronya arkadaşımızla aramızda tasız bi yazışma oldu ama kırisi şikayet sala etmem bende sizin gibi 6 yıllık bi cocuk hasretim var kırıs gibi deyerli bir kadınlar kulübü üyesini ve kıris gibi size yol güsteren tecrübelerin den yararlandığınız birini nasıl şikayet ettiğimi düşünürsünüz kıris kapsama alanı dışına çıktığı amdan itibaren herkes isim vermeden benden bilmiş kıris için ben de kk mesaj atıcam kırısın en yakın zamanda gelmesi dileği ile benim hakımdaki düşüncelerinize üzüldüğümü süylemek istemiştim sadece hoşçakalın
ben çakır şikayet etti demedim öyle birşeyde asla yazmadım
dikkatli okursan iki yabancı arkadaş girdi topiğe yazmıştım biri çakır dı oda krisle hiç diyaloğa girmedi bu yizden o şikayet etmemiştir yazdım
lütfen kimseyi zan altında bırakma tüm yazılanlar ortada ve açıkta herkes herşeyi geçmişe bakarak rahatlıkla görebilir ben yada diğer kızlar asla senin yaptığını düşünmedik aksine çakır la tatsız yazışmalar oldu fakat o yapmaz ve yapmamıştır diye düşündük biz
ben sana kırıcı hiç birşey söylemedim aksine bize yaptığın benzetmelerden bile sonra iyi niyetimi koruyarak çaresizliğine vererek yinede yardımcı olmaya çalıştım
cocuk konusunda seni çok iyi anlıyorum dedim ve yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiği kadar hatta sana özelden bile yazdım kaan hocanın bilgilerini ve yapman gerekenleri söyledim
şimdi bende sana teşekkür ederim arkadaşım ,İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR cümlesinin ne kadar gerçek olduğunu gösterdiğin için
ayrıca buraya sürekli kırgınım kırıldım yazıp duruyosun sen kırdığın insanların farkındamısın arkadaşım
etrafında aynı konudan müzdarip insanların olduğunu farkedip yalnızca aynı üzüntüleri senin yaşamadığını görürsen çooook sevinirim sevgili çakır arkadaşım
ya arkadaşlar size birşey danışacaktım.
hocaya fsh ve spermiogram tahlil sonuçlarını gönderdik.
fsh düşmüş ama spermiogramda hiç değişiklik olmamış
hocaya sorduk neden yükselmiyor herşeye dikkat ettiğimizi falan dedik.
oda ilaçları değiştirmiş. klomen vermiş kriscimin dediği gibi
sizce klomenden sonra değişiklik olurmu sizde öylemi olmuştu?
sen bnden birkaç gün öndesin canım benim bu gün 12 gün daha çift çizgi çıkmadı ,çifti görünce bacakları 2 saat dikicem ,karalıyım olumsuzluklara karşıda önlem aldım bakalım artık hayırlısı
inşallah aynı dönemde gelir bebişlerimiz melekcim
bu arada beim 13 günüm yani yarın kandilde aynı zamanda sevgililer gününde muhtemelen çift çıkıcak ,böyle güzel ve hayırlı bir günde temeli atılır inşallahhhhhh
inşallah canımm. evt belki de beraber gelir bebişlerbu mübarek günün hatırına inşallah herkesin dileği gerçek olur herkesin kucağı dolar.
kris bana ovulasynda çift çizzgiyi görüce 3 gün üst üsteyapın demişti. benim de çok koyu kırmızı değil bende bekledim daha koyulaşcak mı diye ama ikiside normal di hatta ilk gün yaptığımda diğeri silikti. araştıdığıma göre çift çizgi çıktıktan sonra 24 ya da 36 saat içinde yumurta çatlayacakmış eşin ne zaman gelcek. gelince yapış hemen yakasına :)
krisimin azra sı başlamış:) heralde onu seyrediyodur.
ya arkadaşlar size birşey danışacaktım.
hocaya fsh ve spermiogram tahlil sonuçlarını gönderdik.
fsh düşmüş ama spermiogramda hiç değişiklik olmamış
hocaya sorduk neden yükselmiyor herşeye dikkat ettiğimizi falan dedik.
oda ilaçları değiştirmiş. klomen vermiş kriscimin dediği gibi
sizce klomenden sonra değişiklik olurmu sizde öylemi olmuştu?
krisimmmmmmmm senin için azraya oy atıcam
kızlar bu arada ben çok feci idrar yolu enfeksiyonu olmuşum
çok kötü yanmam var ben ne yapcam yaaa
gebelik olacaksada olmaz demi kızlar
tutunmaz demi tühh yaa :2::2:
KRİSHAZEL İN MESAJI ARKADAŞLAR
Sevgili Arkadaslarim hepinizi cok ozledim ve sizleri duzenli olarak okuyorum bilgisayarim surekli acik sizi takip ediyorum. Mellek cim yavru kusum nasil bildin azra yi izledigimi:)) insallah rabbim sanada azra gibi guleryuzlu bir evlat versin. Mues cim tedavin hayirli olsun tahmin etmistim oyle bir tedavi verecegini 4 ayda duzelir sizin problem. sakin tup asilama dusunme bile . Fatma cim seninle konusmak istiyorum ulas bana . Aleynam neden durgun ona taktim bugunEkin im destegini oyle yurekten hissettimki soyleyecek soz bulamiyorum . Ve diger butun arkadaslarimi opuyorum . Bana ulasmak isteyenler msn imi ekleyebilir. Cok seviyor ve ozluyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?