Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İlk defa geçen hafta girmiştim bu topiğe. O günden beride ilk defa giriyorum. O gün bana yardımcı olan iki arkadaşımında kapsama alanı dışında olduğunu görüyorum. Gerçekten üzüldüm. Umarım bir yanlış anlaşılma olmuştur. Sorun ne bilmiyorum ama yönetimden ikinizinde affedilmesini dilerim. Lütfen ceza kararınızı bir kez daha düşünün. Bu kadar çok seveni varken onları kk dan koparmayın

evet meri haklı bende okumuştum ama korkma geçer inş.bol su iç canım

ronyacım bol bol su iç
vee asla ama asla tuvaletini tutma.....
inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.....

kızlar sağolun geçer inşallah bol bol su içicem
korkum bebişin tutunacağı varsada tutunmaz diye tedirgin oldum
ama krisimm bişey olmaz dedi
bu akşam çalışma olcaktı ama çalışmıcam
zaten yumurtlama günü ve sonrasında 2 gün çalıştık yeter herhalde

muescim canım bizimde FSH 2küsürdü ama şuanda 4 küsür olmuş, canım bişey sorcam sizde de çıkış var değilmi? spermleriniz kaç acaba yazabilirmisin?

sevgii kazen krishazeli cok seviyoruz ona haksizlik yapildigini dusunuyorum nerdeyse 1 yildir burdayim hep dr ilgili iyi veya kotu yorumlar yapiliyo diyer topikler lerdede cok uzgunuz hemde cok

kızlar varya vakti zamanı geldimi ne kist diyo ne enfeksiyon dinliyo nede milyoncuklara bakıyo tutunu veriyo bebiş

evet geçen sayfada yazdım ama sayfalar uçuyor benim arkadaşım ağır enfeksiyon ve ağır mantarla hamile kaldı doğurdu sağlıklı 1 yaşında bebişi var

bitti canişkomm
21.gün yumurtlama oldu bugün 25.günüm :44:

benimde bugün 20.günüm sen baya geç yumurtalamıssın :))
bizimde hem 12. gün hemde 15. gün yumurtladım inş. değerlendirdik bakalım hayırlısı...
bu ay kupayı alırmıyızki gıııı

krishazelin mesajı

ronyam korkma canim bende enfeksiyon hic bitmiez:) zaten sen calistin yeterince

ronyam korkma canim bende enfeksiyon hic bitmiez:) zaten sen calistin yeterince
arkadaslar cok sagolun cezami cekip gelicem insallah araniza . loneliness , aruna , tunamine , gosip selamlar canlarim.
ronyan doktora sorup tek kullanimlik fitilden al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…